КОЈ? :nesvest:мислам дека го заборави брешерт од лион што дојде типот.
Хм, не ми звучи познато... потсетете ме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КОЈ? :nesvest:мислам дека го заборави брешерт од лион што дојде типот.
Сепак, не ми текнува...лев бек играше после во сосиедат отиде мислам ...
Сепак, не ми текнува...
Знам, пред да дојде Купер имаше еден куп други фудбалери, но во на таков не ми текнува....
Кога дојде Купер веднаш направи реконструкција на Интер. Можеби некои од потезите не му беа најдобри, но сепак, и со тие играчи имаше колку толку конкурентен тим. Знам со неговото доаѓање од тимот летнаа Југович, Роби Кин, Доморуд (мислам дека така нешто беше, имаше неколку натпревари), Лорен Блан, Шукур, Кое (опасен играч), Заморано.... итн итн...
Да ми текна веќе. Многу играчи поминаа низ Интер последниве десетина години....
Не но беше прогласен за најкорисен фудбалер на Интер во 1999. Доволно за да е опасен?да да многу опасени златна топка доби
Барам смајли.... барам еве го:
Објаснување зошто Манчини не си одиThe former Juve transfer guru went on to state that he believed that the decision to announce his departure at such a delicate point of the season could cost Inter.
“It would have been better to announce his departure in a few weeks because Inter are still in a title race and his words could cause problems,” Moggi concluded.
Former Inter coach Gigi Simoni echoed Moggi’s final point, and hit out at Mancini for potentially wrecking Inter’s Scudetto chances.
“I’m perplexed,” he blasted on Radio R101.
“It seems so absurd. The team are fighting for a Scudetto that seemed to be in the bag and this kind of news is badly timed.
“This certainly won’t help the players. I saw him a couple of times during Inter’s Centenary celebrations and there was no indication that he was mulling over a decision of this kind.”
That was my point.Чекајте до мај , ке видиме што и како ке се деси , ако сеа и Морати почнеше да трола за Манчини , да јаде гомна и тн и тн ке се нарушеше целата атмосфера во тимот која веке и е нарушена до одреден степен и ке почнеа со тонење и во Серија А , типот си иде наеднаш ке останел , имаше и дека потпишал ко предоговор со Челзи , вика дека оваа одлука му е одамна итн . така да сеа за сеа ке се се потивки и ке ја смируваат атмосверата најмногу ради одбегнување од криза во играчкиот кадар како деморал .
Испаѓа дека најубаво ке биде Рома да освои оваа година титула во Лига па тек тогаш да леташе типов , јас сеуште сум уверен дека ова е маската на Морати т.е. истата ке ја извади во Мај и ке се изјасни за иднината на Манчио , донекаде го знаеме карактерот на Морати , така да после елиминација втора година по ред во 1/8 финале , во моменти кога тимот е целосно деморализиран а тренерот у тој момент изјавува дека си оди и дека истото одамна го планирал бидете сигурни дека ова многу го погодило Морати ( кој воопшто не ни бил известен ) и дека дефинитивно уште од денес размислува кој ке биде достојниот заменик , само мн јасно ја смирува целата атмосвера once again за доброто на тимот . У случај да продолжат со лоши игри и во домашното првенство Манчини ке замине пред 38мото коло т.е. ке биде отпуштен .