Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
лев бек играше после во сосиедат отиде мислам ...

Французинот? Еј да бе... Добро играше.

Можеби сум грешка. ^^

лев бек играше после во сосиедат отиде мислам ...
Сепак, не ми текнува...

Знам, пред да дојде Купер имаше еден куп други фудбалери, но во на таков не ми текнува....

Кога дојде Купер веднаш направи реконструкција на Интер. Можеби некои од потезите не му беа најдобри, но сепак, и со тие играчи имаше колку толку конкурентен тим. Знам со неговото доаѓање од тимот летнаа Југович, Роби Кин, Доморуд (мислам дека така нешто беше, имаше неколку натпревари), Лорен Блан, Шукур, Кое (опасен играч), Заморано.... итн итн...

http://en.wikipedia.org/wiki/Jérémie_Bréchet

на овој мислев

Сепак, не ми текнува...

Знам, пред да дојде Купер имаше еден куп други фудбалери, но во на таков не ми текнува....

Кога дојде Купер веднаш направи реконструкција на Интер. Можеби некои од потезите не му беа најдобри, но сепак, и со тие играчи имаше колку толку конкурентен тим. Знам со неговото доаѓање од тимот летнаа Југович, Роби Кин, Доморуд (мислам дека така нешто беше, имаше неколку натпревари), Лорен Блан, Шукур, Кое (опасен играч), Заморано.... итн итн...

да да многу опасен:pos::pos::pos: и златна топка доби

Да ми текна веќе. Многу играчи поминаа низ Интер последниве десетина години....
да да многу опасен:pos::pos::pos: и златна топка доби
Не но беше прогласен за најкорисен фудбалер на Интер во 1999. Доволно за да е опасен?

Барам смајли.... барам еве го:
:tapp:

Момци ништо од ЛШ и наредна година значи. Освен ако не се опамети до наредна година стратегот.

Моџи не радува :)

The former Juve transfer guru went on to state that he believed that the decision to announce his departure at such a delicate point of the season could cost Inter.

“It would have been better to announce his departure in a few weeks because Inter are still in a title race and his words could cause problems,” Moggi concluded.

Former Inter coach Gigi Simoni echoed Moggi’s final point, and hit out at Mancini for potentially wrecking Inter’s Scudetto chances.

“I’m perplexed,” he blasted on Radio R101.

“It seems so absurd. The team are fighting for a Scudetto that seemed to be in the bag and this kind of news is badly timed.

“This certainly won’t help the players. I saw him a couple of times during Inter’s Centenary celebrations and there was no indication that he was mulling over a decision of this kind.”
Објаснување зошто Манчини не си оди :) т.е. ќе си оди, но, ајде, сега да не се демотивираат фудбалерите. Јас сум првиот кој сака Манчини да не е во тимот на Интер, но сепак, не беше време за да го каже тоа. Нека почекаше, крај на сезона, или сигурна да ни беше титулата... а вака?

Титулата во Италија ни виси, ЛШ ни летна, а тренерот како капаче се откажува. Фудбалерите... БАШ ќе „имаат“ мотив да играат...

Се надевам дека е само игра ова (незаминувањто) и дека сакаат да ги чуваат играчите мотивирани (колку што може во овој момент).

Но на крај на краиштата,

1 - не се глупи играчите и да не ги знаат ваквите игри
2 - сега уште повеќе сакам да го мавнат Манчини од Интер. Како мало дете се понаша. Си одам... ла ла ла ла... ве зафркнав, останувам... Е дури сега еден авторитет што ќе има ...

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ СЕ НОРМАЛНИ ОВИЕ ДВАЈЦА !!!!!!! епа момци ако сакаме манчио да лета тогаш мора да ја изгубиме титулата ваљда ке има доволно лице манчини да си оди и морати доволно памет да го отпушти.

Ah, gay love.
Добро дечки. Да се надеваме дека Манчини случајно ќе налета на паднати скали. Или дали беше наопаку? =D

Чекајте до мај , ке видиме што и како ке се деси , ако сеа и Морати почнеше да трола за Манчини , да јаде гомна и тн и тн ке се нарушеше целата атмосфера во тимот која веке и е нарушена до одреден степен и ке почнеа со тонење и во Серија А , типот си иде наеднаш ке останел , имаше и дека потпишал ко предоговор со Челзи , вика дека оваа одлука му е одамна итн . така да сеа за сеа ке се се потивки и ке ја смируваат атмосверата најмногу ради одбегнување од криза во играчкиот кадар како деморал .
Испаѓа дека најубаво ке биде Рома да освои оваа година титула во Лига па тек тогаш да леташе типов , јас сеуште сум уверен дека ова е маската на Морати т.е. истата ке ја извади во Мај и ке се изјасни за иднината на Манчио , донекаде го знаеме карактерот на Морати , така да после елиминација втора година по ред во 1/8 финале , во моменти кога тимот е целосно деморализиран а тренерот у тој момент изјавува дека си оди и дека истото одамна го планирал бидете сигурни дека ова многу го погодило Морати ( кој воопшто не ни бил известен ) и дека дефинитивно уште од денес размислува кој ке биде достојниот заменик , само мн јасно ја смирува целата атмосвера once again за доброто на тимот . У случај да продолжат со лоши игри и во домашното првенство Манчини ке замине пред 38мото коло т.е. ке биде отпуштен .

Чекајте до мај , ке видиме што и како ке се деси , ако сеа и Морати почнеше да трола за Манчини , да јаде гомна и тн и тн ке се нарушеше целата атмосфера во тимот која веке и е нарушена до одреден степен и ке почнеа со тонење и во Серија А , типот си иде наеднаш ке останел , имаше и дека потпишал ко предоговор со Челзи , вика дека оваа одлука му е одамна итн . така да сеа за сеа ке се се потивки и ке ја смируваат атмосверата најмногу ради одбегнување од криза во играчкиот кадар како деморал .
Испаѓа дека најубаво ке биде Рома да освои оваа година титула во Лига па тек тогаш да леташе типов , јас сеуште сум уверен дека ова е маската на Морати т.е. истата ке ја извади во Мај и ке се изјасни за иднината на Манчио , донекаде го знаеме карактерот на Морати , така да после елиминација втора година по ред во 1/8 финале , во моменти кога тимот е целосно деморализиран а тренерот у тој момент изјавува дека си оди и дека истото одамна го планирал бидете сигурни дека ова многу го погодило Морати ( кој воопшто не ни бил известен ) и дека дефинитивно уште од денес размислува кој ке биде достојниот заменик , само мн јасно ја смирува целата атмосвера once again за доброто на тимот . У случај да продолжат со лоши игри и во домашното првенство Манчини ке замине пред 38мото коло т.е. ке биде отпуштен .
That was my point.

Морати доволно го сака тимот, за да дозволи да пропадне и ја изгуби титулата во останатите 11 кола. Не се ни многу, но не се ни малку. 2 порази можат да го уништат Интер.

Се надеваме дека Милан ќе победи со Рома, па да се вратиме на девет бода. Можеби според распоредот, пак, не ни е сигурна титулата, но колку толку ќе го подигне моралот во тимот.

JAS da go vodam Inter, titula ke zememe vo Italija, za LS ne garantairam :) ama za Serija A garant, istoto vazi i za vas poso ne treba nekoja posebna taktika za da se pobedi katanija, Parma ili Reggina. Ke pravime muabet za dva nedeli i ke vidite deka titulata ke bide resena, iako na 22 ili 23 igrame so Juve.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom