Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E арно де. Вие Торес го сметавте за таков. Каде сте сега?
Имате едно дете во напад, еден поарен играч како полушпиц, и ниеден друг асален напаѓач.
By the way, што се случи со Kily Gonzales и Van Der Meyde?
Тони, не знам зашто се нервираш, само кажав дека Морати направи дебислка грешка со продавањето на Пирло со изговор дека истиот е неперспективен играч. А интер долго време има недостиг баш од играч од тој калибар. А сега кажи ми кога Торес играл за Милан?
Оф топик - За Пато и посебно за Кака немам што да кажам, гледате и самите фудбал верувам дека знаете субјективно да процените на кое ниво е нивната игра (и покрај тоа што сте навивачи на Интер).

Оф топик - За Пато и посебно за Кака немам што да кажам, гледате и самите фудбал верувам дека знаете да субјективно да процените на кое ниво е нивната игра (и покрај тоа што се навивачи на Интер).
Прилично добри (но префорсирани) фудбалери, кои служат закрепа за нешто што се наредува Пензионерски дом Милан.

Доволно?

Прилично добри (но префорсирани) фудбалери, кои служат закрепа за нешто што се наредува Пензионерски дом Милан.

Доволно?

Пато можеби е префорсиран иако има многу талент во ова дете и мислам дека ќе биди нареден Пеле(сепак на негова возраст шија во Сериа А, и има шест гола досега во зимскиот преоден рок, плус беше повреден и мислам дека веќе почна да се докажува и оправдува поради високите очекувања, како и на Милан така и на севкупната јавност)..За Кака си е докажан квалитет нема што да се објаснува..Е сега за остатокот на Милан треба цел да се мени...Гуркуф треба да добие повеќе шанса...и сл..

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4d95-aa25-c262b3374187&ln=3&typeBack=Италија

Тони, не знам зашто се нервираш, само кажав дека Морати направи дебислка грешка со продавањето на Пирло со изговор дека истиот е неперспективен играч. А интер долго време има недостиг баш од играш од тој калибар. А сега кажи ми кога Торес играл за Милан?
Оф топик - За Пато и посебно за Кака немам што да кажам, гледате и самите фудбал верувам дека знаете да субјективно да процените на кое ниво е нивната игра (и покрај тоа што се навивачи на Интер).
Не се нервирам, дискутирам. :)
Како и да е, да се вратиме на Интер. Како што претходно спомнаа, ништо нема да се знае до крајот на сезоната. Синот на Џакинто Факети изреагирал прилично бурно, по немирите кои ги предизвика Манчини. За повеќе, читајте тука.

Намирисаа Ветеран и одма да го потпишат
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=620236
Цезар Апаресидо!!Клучна алка на ИНтер ако ни го земат којзнае шо ке праиме без него:pos2:
овоа радува многу!
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=620365
Каде ти таму и Ние!
Значи ако си го зееме Мурињо не само што ке зееме ОДЛИЧЕН стратег туку ке ќариме и уште 2 засилувања!

Morati denes izjavi deka MAncini ostanuva trener i narednata sezona.

^ Mислиш?
Македонските спортски весници доцнат по еден ден, Incognito.

Na portalot 24fudbal bese objavenu uste vcera vo 22 casot, ama mnogu od nasite fudbalski fanovi sepak go posetuvaat daleku popoznatiot goal i ne obrnuvaaat mnogu vnimanie na nasata domasna scena a u sport mislam deka pisuva deka mancini si odi od Inter baraem taka e na nivnoto on-line izdanie

NA on.net go procitav ova. I pisi deka v godina ke atakuvaat na ligata na sampionite. Odi na on.net.mk i procitaj.

Истото што вчера го реков денес се реализираше со синот на Факети , значи баталете се што пишува во веснициве , тргнете ги на страна изјавите на Морати , маската негова ке биде тргната по крајот на сезоната или порано во зависност од игрите на тимот во наредните првенствени натпревари и натпреварите од Купот , тоа што сега го пишува во весниците за изјавите на Морати го очекував веднаш по изјавата на Манчини t.e. очекував типот да си стави маска и да ја " смири '' атмосверата само ради ненарушување на делумно нарушената атмосвера во тимот .

Зар мислите дека Морати ке биде така смирен по една таква банална . бедна , предавничка изјава на Манчини , освестете се , типот изјави дека ке го напушти тимот во најтешкиот период на Интер сезонава , со тоа самиот се отпушти , кој вистински фан на Интер би сакал да го гледа него наредна сезона посе сево ова , ПИЧКА , имаше 4 шанси да ја освои Лигата на Шампионите ( елиминиран од : Mилан , Виљареал , Валенсија и сега Ливерпул ) , петата ке ја има некогаш но не со Интер , ја како фан на Интер не го сметам Манчини како дел од клубот , со таа изјава згази врз секој фан на тимот и им заби нож на сите кои застанаа зад него ( пред Се Морати ) , со таа изјава нанесе тежок удар на дел од играчите , со таа изјава се обиде да го докрајчи моралот кој беше на најниското можно ниво годинава , со таа изјава ги зголеми шансите на Рома за Скудетото и тн и тн . . . .
И зар очекувате вакво нешто да го води Интер и наредната сезона , једина добра ствар е што го покажа неговото вистинско лице , на некој начин треба да му бидеме и благодарни зашто без истата изјава имаше какви такви шанси и наредна сезона да го води тимот а вака шансата за нов тренер т.е. за Мурињо е огромна но и единствена така да не верувам дека Морати ваква прилика би пропуштил знаејќи дека истиот е огромен фан на Мурињо , нека ви текне дека минатата сезона по елиминацијата од Валенсија излегоа шпекулациите за контакти на Морати со Мурињо , така да оваа сезона беше и последната можност на Манчини да се покажат во Лигата на Шампионите ( Полуфинале , финале ) , капак на се типот на некој начин го предаде Морати покрај целата поддршка што истиот 4 години му ја даваше .

Ќе атакува он на куп на италија,тоа сакал да каже...
Чим у Pro Soccer не се најјаки,не го бива Манчини.

Не ми се глеаше темава од кога изгубија бе еј,не се нормални жими се...
Среќа што Милан слаби се,јувентуд :)) не ги ни спомињам,па бар да зееме итаљанско.

Бар знаеме дека следно светско бразил ќе земе,сеа интер ќе го фрли адријано и Милан одма ќе го собере како секогаш,па ќе имаат бразилска петорка у напад...
Селекторов (кој и да е на бразил) нема да мора ни на припреми да ги вика.
А да и Дида :pos:

Ја викам ние португалци да зееме Кварезма,Роналдо (а мооооже и Роналдо),со Реал на ти го-дај ми го,и следна година да го убиеме Манчини...
Ееее тогаш,ЛШ :)

Jas se razocarav od mancini uste pred dve godini koga izgubivme od Villareal, Valensija bese kapak na se, Duri i mu prativ mail na Morati da go izbrka (iako znam dekka nikad i ne go procital, ama tie sto se clenovi na inter.it znaat za sto zboram) jasno e deka Mancini ne e dovolno takticki potkovan, koga procitav deka si odi od edna strana bev radosen od druga me iznervira tolku mnogu sto kako picka se otkaza koga ni bese najtesko, so inter treba da e i vo dobro i zlo. Mozese nisto da ne reci i stvarno da se otkaze po krajot na sezonata nekoj ke go zapamtea po arno demek na Inter mu donel tri tituli po red, vaka samo si napravi loso na samiot sebe,

prethodno vo nekoj post procitav deka Drogba i lampard ke go sledele murijo pa ako on dosol ke dosle u inter i tie. Ne samo Murinjo tuku sekoj trener si nosi igraci na koi im veruva, Benitez ja donese cela spanija vo Liverpul, Venger cela francija, Kveiros pola portugalija, Kuper cela Argentina koga bese vo Inter, taka da ne me cudi ako pola tim na celzi dojde kaj nas pa i deko, ama mislam deka ibra ke si odi od Inter ako dojde Murinjo

, ја како фан на Интер не го сметам Манчини како дел од клубот , со таа изјава згази врз секој фан на тимот и им заби нож на сите кои застанаа зад него ( пред Се Морати ) , со таа изјава нанесе тежок удар на дел од играчите , со таа изјава се обиде да го докрајчи моралот кој беше на најниското можно ниво годинава , со таа изјава ги зголеми шансите на Рома за Скудетото и тн и тн . . . .
.

Тука се согласувам реално кажано досега Манчини успеал само купот да го освои!
Еднаш на поклон добивме титула
вториот пат Јуве ги немаше Милан беа казнети
и сега третиот пат кога се е во нормала кога требаше да се покаже она што го вежбаа 4 години сега да прикажат како се освојува тројна титула Манчини ги посра работите!
Замислете што ке направи ИНтер ако Мурињо е тренер 4 години!
Каква само дисциплина ке има во тимот и каква тимска игра ке владее!Ибра ке станеше човек со двојно повеќе асистенции одколку голови!

------------------------Цезар---------------------------
-------------Матераци-----------Кордоба----------------
Мајкон-------------------------------------------Киву-----
----------------------Камбиасо------------------------
Занети----------------------------------------Станкович
------------------------Лампард---------------------------
-----------Ибракадабра---------------Дрогба--------------

клупа-Мурињо
моја замисла за ИНтер следната сезона:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop