Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Судијата? не бе... мислам и да судеше подобро, не играше тој.. тој не поддаваше, тој не ги организира играчите од Интер
Недисциплинирана игра.... играчите? јеееее
Манчини е крив 4е4е... сфати...
Безкичмењак е. Не знае да постави игра. Стратешки е уништен. Не само сега...
Интер не може против брза игра. Не знае како... нема одбрана на таква игра. 2-3 тима кои играа така против Интер годинава, не УБИЈА!
Манчини, треба да има изиграни тактики. Секој потег да му е предвиден. Како да игра шах... да размислува со стил: Што ако?
Што ако противникот го изваде тој и тој - прв тим?
Што ако Матераци добие црвен картон?
Што ако Кордоба се повреди?
Што ако Ибра нема свој ден?
Што ако....
Однапред планирани чекори, однапред планирана игра, однапред планирани стотици сценарија...
Тоа е добар стратег
Тогаш ти нема што да бараш на темава јас од Интер нема да се откажам и 10-0 да губиме на Сан Сиро во 85 мин и уште ке се надевам дека ке има пресврт.Едит: Збогувајте се од ЛШ,јас тоа го направив коа заврше првото полувреме од вчерашниот дуел.
Тогаш ти нема што да бараш на темава јас од Интер нема да се откажам и 10-0 да губиме на Сан Сиро во 85 мин и уште ке се надевам дека ке има пресврт.
Извини вака ама кај мене срцето пумпа крв во 2 бои ПЛАВА и ЦРНА
и да испадне манчини со иста формација на сан сиро и со иста тактика да настапи веруј ми дека Интер ке победи.
од вчерашниот дуел можеше мнооогу повеќе да се види да не беше црвениот картон!
рачунај дека на Џузепе Меаца се пее поинаку се пее C'e solo Inter
a не на ливерпул химната.
Веруј ми Ливерпул ке се изгуби на Сан сиро!
E сеа многумина ке викаат ради црвениот Интер изгубија . НЕ , без оглед што со играч мање и неможеш да очекуваш позитивен резултат , јас бев убеден дека и да игравме со 11 играчи имаше да го јадеме , т.е. давав своја прогноза на 1-0 . Зошто го велам истото , Матераци беше исклучен во 30тата минута , дали ја гледавте играта т.е. '' играта '' на Интер до тие моменти , 30 минути имаа посед од 30 % и ниеден шут кон голот на Ливерпул . Зошто реков дека поубаво е Суазо да го почне натпреварот , Круз е премногу статичен , неможе во вакви натпревари , Ибра неможеше топка да смири , едноставно ја игравме онаа игра карактеристична за Интер , средината кој ја ебе , ке ја префрламе , гледате колку фали една врска средина - напад .
Втора грешка на Манчини , Матераци го исклучуваат , типов продолжува со Круз во средината , со Максвел лев бек и со Киву нормално на местото на Матераци . WTF !!! . Доаѓа второ полувреме го вади Круз го става Виеира . Грешката во ситуацијава е следнава ,Виеира нема играно цела сезона ( дали го приметивте кога не беше топката кај него дека типот воопшто не трчаше , не се замараше , делуваше ко да џогира и се загрева а игра на позиција на која треба да се остаи на физички план ) , висок е , а во одбраната ги имаме Киву и Кордоба ( метар и желба за растење се и двајцата ) а Крауч веќе се планира за влегување , така да доколку веќе влегува Виеира , требаше да се преиначи во одбраната како централен играч , иако не е својствена позицијава за него , Манчини тука немаше избор , Киву со тоа нека идеше у средината ( сезонава неколку пати добро се снајде на таа позиција ) . Со Виеира имавме играч мање во средината поради неговата статичност , неборбеност и незаинтересираност во случајите кога топката не беше во негов посед .
Трета Грешка Кој кур не го извади Станкович , вчера Станкович ја изигра може и најслаБата партија во својата кариера , еве да не претерувам , најслабата во Тимот на Интер . Беше катасрофален , не сврза едно асално подавање , изгуби 100 топки во средина , требаше Суазо да влезе на неговото место , и со оглед на неговата брзина некако да се најдеше некаква врска Средина - Ибра со оглед дека немаме ни полушпиц и не плеј кој би се снашол на позиција полушпиц ( Кака , Менез ) .
Jас во Манчини немам доверба никогаш.На наредниот натпревар ке видиме една одлична прилика Манчини да се докаже како тренер т.е. да ги покаже неговите способности и да ме демантира мене , Диме или било кој друг кој сеа за сеа нема доверба во него, и после тој натпревар јас ке излезам со став за неговите вистински менаџерски способности зашто истите на дело ке имам прилика да ги видам .