Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се допаѓа тоа што Златко не е барем на клупа ама што е тука е. Ако веќе тврдат дека сакаат да го освојат Купот барем во решавачки мечеви како овој треба да истрчаат со полн состав. Иако мислам дека и со ваков состав сме фаворити ама зошто да им се остава простор за изненадување... Ако некој ги дознае стартните 11 нека ги напише подоцна.

Сега ова пак ќе оди 2ка на ливчето ама се надевам дека ќе има во некоја кладилница да се одигра сингл на црвени картони :vozbud: имам чувство дека ќе падне нешто :vozbud:

Сега ова пак ќе оди 2ка на ливчето ама се надевам дека ќе има во некоја кладилница да се одигра сингл на црвени картони :vozbud: имам чувство дека ќе падне нешто :vozbud:
се согласувам многу крв ке падне вечерва,а се надевам и голови!
п.с. Ако си ја пишал 2ка фаќаш другарче:smir:

Абе не се силете по многу.. Интер е фаворит но сепак ова е дерби натпревар, и еден од најважните натпревари на Јувентус сезонава.. И јас го пишав 2ка но повеќе навивачки.. се надевам дека не погрешив..

Не се знае, и јас повеќе навивачки ја пишав. Инаку одамна не играм Куп натпревари, многу лоши спомени имам од истите :-) Туку и онака не ми значи многу Купот па вака малку помотивирано ќе го следам натпреварот. Можеби 3+ беше подобра варијанта ама никогаш не се знае...

Во врска со патувањето во Милано за Интер против Ливерпул :
Прашав денеска 4 агенции и ми кажаа дека никој од Македонија не организира за Милано и за натпреварот.. Има опции само за патување..
Со авион карта е околу 360 евра повратна што малце мислам дека е прескапо за нас.. така ќе ни се фати мин. 500 евра. Постои варијанта со автобус.. Ми кажаа дека е 3600 евра повратна за цел автобус.. така да ако идеме 30 души ке ни се фати по 100 евра, што не ми се верува дека ќе идеме толку.. За хотели во Милано од ноќ од 40 евра нагоре се цените, а за карти во секој случај сами да си земеме. И ми дадоа 2 агенции да видиме, едната од Хрватска, другата од Словенија кои нон стоп организирале за вакви натпревари. По можност преку нив да идеме, ќе треба сами да си извадиме виза, да идеме со нешто до Хрватска/Словенија и од таму со организирано да идеме на Интер против Ливерпул.

Е сеа кој може да побара на Гугл, ми рекоа таму да барам за понуди од агенцииве нека побара. Таа во Хрватска се вика GENERAL TOURS, а таа во Словенија се вика Compas. Па кој може нека побара ( јас неам време :( ) и нека пише тука ако најде нешто..

За вечер Интер тепа со 3:1 според мене, нешто така ми мириса :)

Не ми се допаѓа тоа што Златко не е барем на клупа ама што е тука е. Ако веќе тврдат дека сакаат да го освојат Купот барем во решавачки мечеви како овој треба да истрчаат со полн состав. Иако мислам дека и со ваков состав сме фаворити ама зошто да им се остава простор за изненадување... Ако некој ги дознае стартните 11 нека ги напише подоцна.

Juventus: Belardi - Salihamidzic, Legrottaglie, Stendardo, Molinaro, Camoranesi, C.Zanetti, Nedved, Nocerino, Trezeguet, Del Piero

Inter: Toldo - Maicon, Rivas, Materazzi, Chivu, Stankovic, Vieira, Pele, Jimenez, Suazo, Cruz.

ako se pomisli mancini za drugi igraci :toe:

Juventus: Belardi - Salihamidzic, Legrottaglie, Stendardo, Molinaro, Camoranesi, C.Zanetti, Nedved, Nocerino, Trezeguet, Del Piero

Inter: Toldo - Maicon, Rivas, Materazzi, Chivu, Stankovic, Vieira, Pele, Jimenez, Suazo, Cruz.

ako se pomisli mancini za drugi igraci :toe:

Ја овој состав го најдов на сајтот на Интер .

Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Cordoba, 24 Rivas, 6 Maxwell; 28 Maniche, 30 Pelé, 5 Stankovic; 11 Jimenez; 9 Cruz, 45 Balotelli.
Subs: 22 Orlandoni, 4 J.Zanetti, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 21 Solari, 26 Chivu, 29 Suazo.

Логично е Суазо на клупа со оглед дека се враќа по повредата , интересно е со Станкович и Хименез во средината ( оваа година мн ретко играа заедно ) а и ме интересира Балотели како ке изигра со оглед дека со Реџина парче праеше .
Нормално можни се измени пред почетокот на Натпреварот .

GRRAAAAAAAAAAANDE INTEEEEEEEEEEE GRAAAANDE INTEEEEER . . . . . . . .. . . . . Балотели Ѕвер , јак , стабилен , брз , незнам што форсираат со Бензема , иаме Напад , иаме иднина сo играчов .

ОоО кои се бе овие ЈуБентус ги знај некој ? :pos2: МАРИОООООО

Ето’о, Адебајор и компанија можат :party2:да му носат Бал отели

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom