Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.589
- Поени од реакции
- 5.592
Да ама голманот не му одговори и овој си шутна кај сакашеАбе нели забележавте Ибра подзастана да го праша кај да му пуца.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама голманот не му одговори и овој си шутна кај сакашеАбе нели забележавте Ибра подзастана да го праша кај да му пуца.
Па само нос е кај да го фаќа :pos2:
Ајде нека ни е честита победа и прво место во групата.
Добра игра, не одиравме најдобро во средината на теренот но нема врска сепак убедливо победивме.. На гостувањето кај ПСВ суспендирани се Ибра и Самуел..
За Фиго сигурно дека ќе има замена.. но мислам дека тоа ќе биде во летниот трансвер период а не сега..На мене најмногу ме радува вчера како играше Хименес прекрасно изигра Манчини треба да знае дека има играчи од средниот ред а не само Дакур па Киву го става среден дури и Максвел
Станкович вчера беше катастрофа се згреши еден добар потег не направи
Заклучок од вчера треба да му дава повеке шанса на Хименес
Според мене Фиго веке е завршена приказна за Интер Морати треба да му најде екстра замена
И не знам играч како Креспо еден од најдобрите 10 напаѓачи на сите времиња да не добива шанса заборава Манчини кој му беше најдобар стрелец лани иако имаше и лани мала минутажа(на може идиотот манчини да му опрости за изјавата кога го препорача Мурињо)
Без разлика тоа со која тактика играме ни требаат крила.. Па до кога ќе игра Фиго? Време е тој да се пензионира. И неможи играта да се базира само на дефанзивни играчи како што се Камбиасо, Виера, Дакур..Ај сеа прочитај ми го постот и види дали ни требаат крила.