Marso
Io sono INTERISTA!
- Член од
- 22 јануари 2006
- Мислења
- 1.456
- Поени од реакции
- 311
Видете сеа ја отсекогаш сум сакал игра по крила, и секогаш сум сакал да играат во Интер: Кварезма, Нани, Кристијаано Роналдо, Снајдер....... ама ова што го покажува Интер ме изненади, па и Манчини! Значи со дупли бекови (Максвел и Киву лево, и Маикон и Занети десно) и се надополнуваат а никој не го очекува тоа! Сите ја базираат играта по крила, ама не со офанзивни бекови тоа е мн ретко и уште немаат изработена таква против-тактика! Еве Барса играше со крила, по неа и Челзи, па едно време и Манчестер, ама помина тоа време! Сеа значи имаме супер тим и супер тактика па и солиден тренер кој ја поставил тактикава, сепак! Значи на Интер сега не му фали ништо, имаат и средина, и напад, и супер одбрана, имаат голмани, се е перфектно! Само може му фали еден креатор на играта во средина, не деструктивец, имаме такви многу! Еве ни треба Рикелме, Диего.... овие би ни одговарале перфектно! Кварезма само повеќе би ја замешал играта, само Рикелме или Диего! Пааа искоментирајте ме, ако грешам слободно поправете ме!