Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Видете сеа ја отсекогаш сум сакал игра по крила, и секогаш сум сакал да играат во Интер: Кварезма, Нани, Кристијаано Роналдо, Снајдер....... ама ова што го покажува Интер ме изненади, па и Манчини! Значи со дупли бекови (Максвел и Киву лево, и Маикон и Занети десно) и се надополнуваат а никој не го очекува тоа! Сите ја базираат играта по крила, ама не со офанзивни бекови тоа е мн ретко и уште немаат изработена таква против-тактика! Еве Барса играше со крила, по неа и Челзи, па едно време и Манчестер, ама помина тоа време! Сеа значи имаме супер тим и супер тактика па и солиден тренер кој ја поставил тактикава, сепак! Значи на Интер сега не му фали ништо, имаат и средина, и напад, и супер одбрана, имаат голмани, се е перфектно! Само може му фали еден креатор на играта во средина, не деструктивец, имаме такви многу! Еве ни треба Рикелме, Диего.... овие би ни одговарале перфектно! Кварезма само повеќе би ја замешал играта, само Рикелме или Диего! Пааа искоментирајте ме, ако грешам слободно поправете ме!

-----------------------------------JULIO CESAR-------------------------------------
-----------------------Materazzi ------------------------Samuel---------------------
----------Maicon -----------------------------------------------------------Chivu---
---------------------------------------Vieira/Cambiasso------------------------------

-----------J.Zanetti ----------------------------------------------------Messi-------
---------------------------------------Diego/Quaresma------------------------------
--------------------Ibrahimovic -----------------------------Adriano-----------------

Дијамант формација со многу слободно место за креаторот на играта и многу место за крилата да ротираат-како што направи Манчини некна.Само како мине времето некој од овие ке исчезнат така да:На местото на Ј.Занети(34)нов
Матераци(34)нов

-----------------------------------JULIO CESAR-------------------------------------
-----------------------Materazzi ------------------------Samuel---------------------
----------Maicon -----------------------------------------------------------Chivu---
---------------------------------------Vieira/Cambiasso------------------------------

-----------J.Zanetti ----------------------------------------------------Messi-------
---------------------------------------Diego/Quaresma------------------------------
--------------------Ibrahimovic -----------------------------Adriano-----------------

Дијамант формација со многу слободно место за креаторот на играта и многу место за крилата да ротираат-како што направи Манчини некна.Само како мине времето некој од овие ке исчезнат така да:На местото на Ј.Занети(34)нов
Матераци(34)нов
Ако веќе дојди Кварезма најдобро е да игра крило а не позади напаѓачи.. И тоа со Адриано во прв тим е наушна фантастика.. барем додека е Манчини тренер на Интер..

Ако веќе дојди Кварезма најдобро е да игра крило а не позади напаѓачи.. И тоа со Адриано во прв тим е наушна фантастика.. барем додека е Манчини тренер на Интер..

Bogami naucna fantastika!!!Pogotovo so mancini!!!
Spored mene:Coach:Jose Mourinho(Ednas barem asolen trener da se ima)
--------------------- Cezar --------------------------
Maicon --------Cordoba--------------Materazzi-------Chivu

------------------------Cambiasso------------------------

Quaresma-----------------------------------------Stankovic

-----------------------Riquelme----------------------------

-------------Ibrahimovic-----------Suazo---------------

I da pocni da se misli na centralni defanzivci poso na ovie mu odminuva godinive:)Ama ako pak se najjaki:)

Станкович подобро полушпиц да игра,нема брзина за крило.
Кварезма да дојде ке смени многу работи,јас искрено се надевам дека Адри ке се врати и ке изигра уште 4-5 сезони во Интер,ама истотака се надевам дека и лото ке ми падне еден ден.

Adriano е ставен таму заради тоа што јас го замислувам таков тој замене бил и ке биде најдобар напаѓач и никогаш нема да го сменам Никот заради тоа што паднал од форма.Ако размислиш добро ретко коој напаѓач има силен удар како него градење дриблинг и оптимизам.Ако не друго он го донесе интер до 4 место 2004 кога си замина купер!

И да сакаш не може да го смениш никот :).
Вака,реално гледано на Мачини му е бетонирано местото во Интер уште многу години,во Италија никој ништо не ни може со овој тим,а заслугите ги добива Манчини (чиста глупост ама ај некој да го разубеди Мурати во спротивно).Друго,Адриано се изглупира со пиењето,не идеше на тренинзи играше ко аматерче,понашање НУЛА,сите го молеа он си тераше филм,и дури викаше не е среќен,убо му рече Михајлович еднаш,млад си богат си талентиран си,многумина би сакале да се на твое место а ти не си среќен,овај пак продолже исто,татко му му фалел,па господ да чува не е ни прв ни последен,ако сите така реагиравме...ЕБАГО ке беше светов.
Сега на крајот си кладе прстче вглава почна да тренира и со еден емсец тренинг сакаше да го врати тоа што го имаше,чекај бе дуде не ојт тоа така лесно,и после се лути оти не му давал шанса Манчини,па и јас да бев енамше да му давам,како први не покажува почит во јавноста спрема него,е што сака? -Да го молат сите?
Замислејте Дрогба така да му правеше на Мурињо,или пак К.Роналдо на Фергусон.
Пак Манлини му даваше шанси,а овај се лутеше оти не го оставил 90 минути од кои само првите 15 изтрча другите ги лежеше.
Вака е реално,дури и да не се врати во Интер нема да смени многу работи,а ако се врати пак и ако пораснал тогаш ок ке е за сите интераши.

Мислам декадодека е слободен Мурињо требаше да го соберете ама ете му се погоди периодот на Манчини...како и да е Интер најјак во Италија и пошироко моментално

И јас мислам дека на Станковиќ најмногу му лежи полушпиц. Све некако ми игра на неприродни позиции, ама и таму се снаоѓа. Не барајте нови играчи, имаме најдобар тим, единствено што ни фали е титула во лига на шампиони. Поздррааффф!!!:vozbud:

И јас мислам дека на Станковиќ најмногу му лежи полушпиц. Све некако ми игра на неприродни позиции, ама и таму се снаоѓа. Не барајте нови играчи, имаме најдобар тим, единствено што ни фали е титула во лига на шампиони. Поздррааффф!!!:vozbud:
Не бараме нови само замена на некои од нив.. Пример Фиго со Кварезма :vozbud:

Замени мора да се направат не за друго оти за година две ке им конкурираме на Милан со старечкиот дом :pos2:

Mozete da kutite sea za sea se na vrv na tabela a taka i ke ostanat (vo seria a) a za liga na sampioni nesum siguren zaso ama imaat golemi moznosti da osvojat titula (sakam u finale so milan) da gi napraat magarinja FORZA INTER 4ever

Многу тешки натпреваро за Интер во кус временски период.. Натпреварот со Фенербахче кој се одигра пред 2 дена, на 2ри Декември играме со Фиорентина, па на 5ти со Лацио..
Но мислам дека нема да имаме проблеми во следните 2 натпревари.. Со Фиорентина ќе биде можеби понеизвесно, се игра во Фиренца и знаеме во каква форма е Фиорентина оваа сезона.. Но и таа вечерва игра во УЕФА купот па не би требало да имаме проблем..
А Лацио е катастрофален сезонава.. иако на Интер секогаш му се тешки дуелите со Лацио барем оваа сезона не смее да има проблеми против тимот на Пандев, па и со втор состав да играме..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom