Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лелееее Милан!!!
Дајте бе греота се, како што сме тргнале годинава ќе им бегаме 50 бода?!?!:
Мислам, дај свестете се!:)

*сонценца :pipi:

Koa ke treba da igrate so niv dajte im ja na sluzben.
Ne se isplati za tie starci da vadis tim na teren

Тачно :)

Него денес имаше шпекулација, сме улетале во преговорите на Јуве со Балак. Требало да се потпише деновиве, но Интер доставил нова понуда... па ќе разгледаат. Други за кои сме заинтересирани се Цигарини и Десена(овој ме бендисва:vozbud: )од Парма. Мора да се земаат италијанци, со новите правила кои мисли да ги воведи Платини.

Koa ke treba da igrate so niv dajte im ja na sluzben.
Ne se isplati za tie starci da vadis tim na teren
Па нормално дека ке им ја пуштиме не сакаме да се задиши некој од тоа орлите па да скине конци среде утакмица после ке не прогонуат цел живот Мајкон бил крив многу бил брз :baeh:

Тачно :)

Него денес имаше шпекулација, сме улетале во преговорите на Јуве со Балак. Требало да се потпише деновиве, но Интер доставил нова понуда... па ќе разгледаат. Други за кои сме заинтересирани се Цигарини и Десена(овој ме бендисва:vozbud: )од Парма. Мора да се земаат италијанци, со новите правила кои мисли да ги воведи Платини.

Кај сака нека оди, само да ми се тргне од пред очи, да не го глеам на Стемфорд Бриџ. Ви посакувам мнооогу среќа со него ако го земете.

Секако не го земаат нити на стадион, ај разбирам не е во прв тим, разбирам дека не е во првите 25 мина, ама нека нека се сожалат, бар на стадион нека го земат, да гледа утакмици :).

Он топик:

MATRIX RELOADED!!!

100456-480.jpg

Се врати од повредата, моментално тренира со првиот тим. Еве фотка од борбата на титаните(Матераци и Тајсон)...

Интер ке тргнел по Сисоко од Ливерпул е овој ако го замат се откажав од Интер па зошто ке ни е Сисоко кога Дакур е 5 класи подобар од него па нели ке земавме офанзивен среден играч а не играч што не знае една топка да додаде а и фаули не прави кога треба господе боже кој го сака од Интер ова сигурно стратегот Нанчини

http://www.calciomercato.com/index.php?c=6&a=58973

pa do sega kruz pokazuva deleku povekje kvaliteti od adriano iako znaeme deka ovoj vtoriov e bolje ama nikako da mu trgne:)

Секако не го земаат нити на стадион, ај разбирам не е во прв тим, разбирам дека не е во првите 25 мина, ама нека нека се сожалат, бар на стадион нека го земат, да гледа утакмици :).

Он топик:

MATRIX RELOADED!!!

100456-480.jpg

Се врати од повредата, моментално тренира со првиот тим. Еве фотка од борбата на титаните(Матераци и Тајсон)...
ovoj e lud be lugje:)mu prognoziraa u dekemvri ovoj se vrati u oktomvri:)

Адриано сигурно си оди во Јануари штом Манчини на вакви утакмици го остава на трибина и не му дава шанса а велеше но го земав во ЛШ за да игра повеке во првенството сево ова е заради не пружената рака на Адриано Манчини има големо его

4 голчиња... уште неколку добри шанси за да им дадеме повеќе на Џенова, и една невнимателност која не кошташе примен гол...

8' Cordoba ,
50' Cambiasso,
74' Suazo,
88' Cruz (pen.)

Во недела на Деле Алпи:)Долго време чекам да му покажеме на Јуве кој е кој во моментов :vozbud:

Дали водовте што промарши Креспо, и веднаш после него Цезар?

Ама со Креспо 1 сат можам да се смеам.... :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=tJUMvncj6nI[/media]
Во недела на Деле Алпи:)Долго време чекам да му покажеме на Јуве кој е кој во моментов :vozbud:
Каков Деле Алпи бе :)

Stadio Comunale di Torino 27.000 публика (малку повеќе од градски):pos2:.
Тука игра Јуве.

http://www.stadiotorino.it/

f_Interm_dea7e8e.gif

Добро шо е со Цезар и Толдо? Двајцата се повредени?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom