Лелееее Милан!!!
Дајте бе греота се, како што сме тргнале годинава ќе им бегаме 50 бода?!?!:
Мислам, дај свестете се!![]()
*сонценца![]()
Koa ke treba da igrate so niv dajte im ja na sluzben.
Ne se isplati za tie starci da vadis tim na teren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лелееее Милан!!!
Дајте бе греота се, како што сме тргнале годинава ќе им бегаме 50 бода?!?!:
Мислам, дај свестете се!![]()
*сонценца![]()
Па нормално дека ке им ја пуштиме не сакаме да се задиши некој од тоа орлите па да скине конци среде утакмица после ке не прогонуат цел живот Мајкон бил крив многу бил брз :baeh:Koa ke treba da igrate so niv dajte im ja na sluzben.
Ne se isplati za tie starci da vadis tim na teren
Тачно
Него денес имаше шпекулација, сме улетале во преговорите на Јуве со Балак. Требало да се потпише деновиве, но Интер доставил нова понуда... па ќе разгледаат. Други за кои сме заинтересирани се Цигарини и Десена(овој ме бендисва)од Парма. Мора да се земаат италијанци, со новите правила кои мисли да ги воведи Платини.
ovoj e lud be lugjeСекако не го земаат нити на стадион, ај разбирам не е во прв тим, разбирам дека не е во првите 25 мина, ама нека нека се сожалат, бар на стадион нека го земат, да гледа утакмици.
Он топик:
MATRIX RELOADED!!!
![]()
Се врати од повредата, моментално тренира со првиот тим. Еве фотка од борбата на титаните(Матераци и Тајсон)...
Каков Деле Алпи беВо недела на Деле АлпиДолго време чекам да му покажеме на Јуве кој е кој во моментов
![]()