Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А Адриано најверојатно ќе замине во зимскиот преоден рок.. Манчини му пушти рака а овај си помина покрај него како да не го познава :)
Повели ТУКА

Исто и тука. Се отвара страната, ама видеото... connecting...

OK, oк еве ви директен линк за download

И едно сличе...

100172480zg0.jpg

хехехе
си го печеша само носот :)
Вистина го мразам Манчини но и Адриано не смее вака да реагира.. Право на тренерот е дали и кога ќе го извди.. можеби ќе менува тактика или не знам што..
Ќе менува тактика.. лол и јас не знам шо зборувам.. каков стратег е Манчиноив уште тактика да менува сред натпревар.. хихихихи

Тактика која сфати дека е КАТАСТРОФАЛНА, па ајде да се поправи го стави и Ибрахимович....

Катастрофа е бе... Во риал тајм ТЕСТИРА дали тоа што го направил е успешно

најдосаден натпревар...се дур влезе ибра...а манчини...е глуп..
со овие играчи јас би играл 3-1-3-1-2 Ибра како полушпиц.Круз не е играч за еден натпревар...дој е роден за резерва.Адри игра добро ама денес никој не можеше да игра фудбал поради лошите услови,така да ке чекаме некој друг натпревар.

хехехе
си го печеша само носот :)
Вистина го мразам Манчини но и Адриано не смее вака да реагира.. Право на тренерот е дали и кога ќе го извди.. можеби ќе менува тактика или не знам што..
Ќе менува тактика.. лол и јас не знам шо зборувам.. каков стратег е Манчиноив уште тактика да менува сред натпревар.. хихихихи
море добро му прави...така треба ич да не го ферма,па да даде господ да се тепаат на тренинг Адри VS. Манчини и да мора еден да си ојт...(се надевам ’’Стратегот’’) + коментаториве ме вадат од памет со зборење секакви работи да не речам чуда :tapp: и така.

најдосаден натпревар...се дур влезе ибра...а манчини...е глуп..
со овие играчи јас би играл 3-1-3-1-2 Ибра како полушпиц.Круз не е играч за еден натпревар...дој е роден за резерва.Адри игра добро ама денес никој не можеше да игра фудбал поради лошите услови,така да ке чекаме некој друг натпревар.
Повеќе нема да го стави во игра.. Круз е добар и во прв тим но немавме игра и немаше топки за него.. Сепак и јас мислам дека подобро е Круз да си седи како џокер.. Суазо е добар, па и Креспо е тука..

море добро му прави...така треба ич да не го ферма,па да даде господ да се тепаат на тренинг Адри VS. Манчини и да мора еден да си ојт...(се надевам ’’Стратегот’’) + коментаториве ме вадат од памет со зборење секакви работи да не речам чуда :tapp: и така.
Јака замисла ова со тепачката :)
Само така Адри сигурно лета.. Но ништо страчшно.. имаме доволно квалитетни шпицеви и без него. А од Манчини засега нема спас..

Леле за малку ... ќе ви го ...
многу олабајвте на крај.

а адријано фала за линкот не бев сигурен дали му се испонаша уште првиот пат ко го видов. ќе има препуцавање сега по интернетов

Адриано веке се извини за потегот со го направи
Вели сакам да дадам за овој клуб многу со ова што го направив не сакав да навредам никого само мислев дека можам да дадам уште Одлукита на Манчини ја почитувам како што сум ги почитувал неговите одлуки секогаш

http://www.calciomercato.com/index.php?c=23&a=58006

Too Late Johnny ...

Пак ќе гледаме добро познато сценарио: Омилениот играч на Морати и навивачите VS Стратегот.

Порано улогите беа: Роналдо VS Купер... сега се е исто, само е Адриано VS Манчини...

И, првиот пат победи стратегот. Мислам дека и сега ќе биде така. Адри, собирај си куферот, и имај среќа во новиот тим...

Најинтересен дел беше кога коментаторот рече:последен нерешен резултат на Реџина е оној со Рома 0-1 :uvo:
Кај мне телма не чинеше.. Прво проблеми со звукот па потоа снема.. и половина од второто го гледав на нет..
Ама не ми е чудно со вакви коментари не му е прв пат :)
Освем извинувањето на Адриано имаа изјави и Толди и Манчини во врска со натпреварот..
Манчини кажува зото ги направил тие измени, вика дека тоа со Адриано не е ништо страшни, дека никој играч не сака да биде заменет..
И на крај вика дека натпреварот со Јувентус, за кој уште сега се зборува премногу ќе биде натпревар како и сите останати во оваа сезона..
Толдо излави дека ова беше тежок натпревар и дека не е лесно за него да биде втор голман но сеак ја почитува секоја одлука на тренерот..

едит:
Сега видов.. следуваат 4 тешки натпревари..
28/10 v Palermo (A)
31/10 v Genoa (H)
04/11 v Juventus (A)
11/11 v Lazio (H)
Одвај чекам да играме со Бувентус..
:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom