Повели ТУКАА Адриано најверојатно ќе замине во зимскиот преоден рок.. Манчини му пушти рака а овај си помина покрај него како да не го познава![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повели ТУКАА Адриано најверојатно ќе замине во зимскиот преоден рок.. Манчини му пушти рака а овај си помина покрај него како да не го познава![]()
Не сватив шо сака да кажи писателот..Повели ТУКА
море добро му прави...така треба ич да не го ферма,па да даде господ да се тепаат на тренинг Адри VS. Манчини и да мора еден да си ојт...(се надевам ’’Стратегот’’) + коментаториве ме вадат од памет со зборење секакви работи да не речам чудахехехе
си го печеша само носот
Вистина го мразам Манчини но и Адриано не смее вака да реагира.. Право на тренерот е дали и кога ќе го извди.. можеби ќе менува тактика или не знам што..
Ќе менува тактика.. лол и јас не знам шо зборувам.. каков стратег е Манчиноив уште тактика да менува сред натпревар.. хихихихи
Повеќе нема да го стави во игра.. Круз е добар и во прв тим но немавме игра и немаше топки за него.. Сепак и јас мислам дека подобро е Круз да си седи како џокер.. Суазо е добар, па и Креспо е тука..најдосаден натпревар...се дур влезе ибра...а манчини...е глуп..
со овие играчи јас би играл 3-1-3-1-2 Ибра како полушпиц.Круз не е играч за еден натпревар...дој е роден за резерва.Адри игра добро ама денес никој не можеше да игра фудбал поради лошите услови,така да ке чекаме некој друг натпревар.
Јака замисла ова со тепачкатаморе добро му прави...така треба ич да не го ферма,па да даде господ да се тепаат на тренинг Адри VS. Манчини и да мора еден да си ојт...(се надевам ’’Стратегот’’) + коментаториве ме вадат од памет со зборење секакви работи да не речам чудаи така.
Најинтересен дел беше кога коментаторот рече:последен нерешен резултат на Реџина е оној со Рома 0-1 :uvo:коментаториве ме вадат од памет со зборење секакви работи да не речам чудаи така.
Кај мне телма не чинеше.. Прво проблеми со звукот па потоа снема.. и половина од второто го гледав на нет..Најинтересен дел беше кога коментаторот рече:последен нерешен резултат на Реџина е оној со Рома 0-1 :uvo: