Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Даваат, али во 18:00 часот се игра. Никогаш не давале директен пренос од утакмици кои се играат во тој термин.

Даваат, али во 18:00 часот се игра. Никогаш не давале директен пренос од утакмици кои се играат во тој термин.

Мислам дека следната недела има мечеви од лига на Шампиони, па затоа можеби и терминов. Поправете ме ако грешам :smir:

Мислам дека следната недела има мечеви од лига на Шампиони, па затоа можеби и терминов. Поправете ме ако грешам :smir:
Има мечеви од лига на шампиони ама сега овоа е вонредно за да ги одиграат утакмиците оти во италијанското првенство има пауза зимоска.
иначе Адри е повторно стартер :vozbud: барем според телетекстот на раи Уно(90%секогаш точен)и уште нешто Морати верувал во Манчини ама му рекол ако не ги победите ПСВ има да те тепам докај шо те глеам:pos2:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=424874

Епа ок. Нека се одморат екипите за во лига на Шампиони. Рома го има најтешкиот распоред сезонава. Сега во среда игра со Фиорентина во гости, па со Интер на Олимпико, па повторно гостување кај Манчестер Јунајтед!

Значи, во сабота палам Сопкастот. :zlo:

Ќе биде добра утакмица :)

99321-480.jpg

Јоо,јо јо! чек уан, чек ту! Мајкрофон чек! Пази сеа ваму! Јас многу не памтам,затоа си запишав! Додека јас сум во Интер, заборавете на лига на шампиони! отпишете се! Мене никој ништо не ми може! Не го гледајте овој мисиров позади мене што стои со скрстени раце, ни тој не може да ви помогне! ХИ ИС МАЈ БИЧ! Само да му спискам и готово е! Може да се лути кој колку сака, тоа се правилата на игра!

99323-480.jpg

Слушај ме ти ваму! Не ми се смешкај многу, зашто коа ќе ти писнам тоа гзот ко на орангутан ќе ти го напраам! Разбра! Овие мене не ме слушаат мора ти како по преставителен да им кажеш како стојат работиве! И како ќе стојат од сега!

99326-480.jpg

Да така е! Се што кажа Манчини точно е! Знам дека меѓу вас има и разочарани ама така требало да биде! Значи оваа сезона трофеј не барајте - ТРОФЕЈ НЕМА! Ни во Куп! Здравје за некои 10 години! Фала на времето што ми го отстапивте! Пријатно се гледаме за 10 години!

И еве кои се повикани за натпреварот со Сампдориа..
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelј, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

Мислам дека Манчини ќе стартува со овие..

Цезар, Цезар, Кордоба, Бурдисо, Максвел, Занети, Дакур, Фиго, Станкович, Ибрахимович, Креспо

Стартуваше натпреверот во Милано на Џузепе Меаца помеѓу Интер и Сампдорија. Стартните 11-мина + резервите за Сампдориа се:
1' Sampdoria: 83 Mirante; 16 Campagnano, 14 Sala, 6 Lucchini; 77 Zenoni, 21 Sammarco, 17 Palombo, 19 Franceschini, 3 Ziegler; 11 Bellucci, 29 Caracciolo
Subs: 1 Castellazzi, 13 Bonazzoli, 22 Kalu, 28 Gastaldello, 40 Delvecchio, 46 Pieri, 99 Cassano.

За ИНТЕР:
Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 7 Figo, 15 Dacourt, 19 Cambiasso, 31 Cesar; 18 Crespo, 8 Ibrahimovic.
Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 9 Cruz, 10 Adriano, 16 Burdisso, 29 Suazo, 30 Pelé.

Солиден состав само наместо 15 Dacourt, би го играл 5 Stankovic, ама во глобала солиден, максимум изваден со оглед на повредите и суспензиите! Со победа и со евентуален кикс на Рома која игра во гости со Фиорентина, го превземаме лидерското место на табелата!

!!!FORZA INTER!!! !!!FORZA RAGAZZI!!!

Заборавив да напоменам дека со пораз многу е веројатно да добиеме многу повеќе одколку што очекуваме:

ПОРАЗ + КЛОЦА НА МАНЧИНИ = МУРИЊО

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Па сеа размислете за кого ќе навивате денес

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom