Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Требаше да изгубиме... ајде уште утакмица или две.

Лошото е што Манчини иако изгледа глуп сепак е многу паметен. И последни да сме на табелата нема да даде отказ, бидејќи штотуку потпиша нов договор. Ако сака Морати да го отпушти за раскинувањето ќе треба да плати повеќе од тоа што му го плати Абрамович на Мурињо.

Најдобрата опција за двата клуба беше трампа на тренерите, но како сака нека биде...

За Челзи не ми се верува дека ќе оди Липи, дали видовте позната фаца на Олд Трафорд која седеше над Абрамович? :pipi:

Ти виде еден ? Јас видов 3-4 трењери :pipi:

Ти виде еден ? Јас видов 3-4 трењери :pipi:

Да ти кажам право... баш би била добра идејата.

Еден главен тренер се разбира од светски калибар и неколку помошници исто така поранешни легенди. Со парите кои ги има Абрамович можи да си ги дозволи и да воведе нов тренд во фудбалот. Зошто не би имало тренерски тандем или тројка :vozbud:

Јас мислам дека ако изгубиме од Рома Манчини ке се спаси за влакно но следниот кикс треба да биде исшутиран ако не го направи тоа Морати нешто му фали никогаш не е донел салам тренер во Интер а Мурињо е најдобриот тренер што постои како створен за Интер страв и трепет за играчите

Тоа со продажбата на Интер изгледа беа само некои гласини..
http://afp.google.com/article/ALeqM5i5KHlAr3IQH7TX39mkqquexKBwmQ

И сега прв пат ќе навивам против Интер, во среда против Сампдориа.. мислам дека со пораз Манчини би доибл отказ.. :zlo:

Mancini: the devil, or an angel?
ManciniSig.jpg

Тест 1 тест 2 тест...

Убаво ми стои потписот, нели? :pipi:

Он топик:

Со Сампдориа X, со Рома јадиме 5 парчиња.

не...со рома адри ке проработи...(ок доста се глупирам)

со рома ке го кркаме...може и да не го кркаме,ако господ слезе и игра за нас...и така

Ај киксот со Фенербахче донекаде се трпи,сепак на домашен терен Турците се незгодни ама со Ливорно?Како тргнале оваа година нема нисто да освоиме.

Ке се молам во среда да изгубиме но мислам дека ке треба уште еден пораз за да си оди специјалистот:pop:

Ајде да дојде Мурињо само да не ни го украде некој тоа е тренер арогантен со харизма фаца човек плус има тип на игра кој е препознатлив за Интер

И Дрогба и Малуда и уште еден не ми текнуе кој беше :uvo:

И Дрогба можи, ама за Малуда тешко...
Ама еден „пакет“ од Мурињо, Дрогба и Карваљо...
Ах, блазеси ви ако успеете да земете вакво едно „пакетче“:toe:

Само Манчини нека гледа убаво...
Ако дојде во Челзи, мамата негова...

И Дрогба можи, ама за Малуда тешко...
Ама еден „пакет“ од Мурињо, Дрогба и Карваљо...
Ах, блазеси ви ако успеете да земете вакво едно „пакетче“:toe:

Само Манчини нека гледа убаво...
Ако дојде во Челзи, мамата негова...

Манчини во челзи нема теорија. Дури не освој нешто да се покажи абрамович за помошник тренер не го зема.

Гледаш шо бара Абрамович

Мурињо - ЛШ со порто
Хидинк - 4.на светско со Кореа
Липи - 1. на светско

а манчини со шо ќе се фали?

Маикон е казнет три натпревари Интер поднеле приговор уште тоа фалеше

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom