Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
следниот преоден рок ке биде рекорден како за јануарски!
колку само имиња се незадоволни од нивните места во клубовите!
тука е големиот Шева,Жозе мурињо,?Адриано?,Сколари,Капело,Балак можно е и дрогба да го следи мурињо Роналдињо некна беше исвиркан од публиката ,,интер ке бара некој од среден ред следниот преоден рок верувајте ми во Јануар ке стане вАкА:vozbud:

Шевечнко сега е задоволен, го нема Мурињо:toe:

Мислам дека ке дојде во Интер Мурињо кога и да е.
И тогаш ке се плашам од Интер.Овој Манчини после Фенер нека го тргнат...ама каков гол

Ако дојде Мурињо во Интер ќе дојде и Лампард.. и тоа за мала оштета.. А мислам дека потоа Мурињо ќе си ја знае својата работа.. нема парите на Морати да бидат залудно потрошени, нема да биде заинтересиран за играчи од тупот на Мареска туку ќе се обиде да донеси некое супер засилување..

А кој е овај Deison Mendez.. Играл за репрезентацијата на Еквадор до 17 години.. Веќе имал и тренирано со младинците на Интер, и вика дека со нетрпение очекува да дојде во Милано и да ја започне својата Европска авантура со Интер.. А тоа се очекува наредниот месец..

Inter Milan set for Ј270M China takeover bid
Inter Milan president Massimo Moratti is set to receive a major offer from China for the defending Serie A champs. The bid will arrive in the next fortnight from Hong Kong-based businessman Li Ka-shing, the ninth richest man on the planet according to Forbes magazine.
The offer will be Ј270 million and also involve Ј100 million being made available for new signings. Li will also overhaul the management structure with a complete clearout, says francorossi.com.

:nesvest:

Нема шанса Морати да го продаде клубот.

Мене само ме интересира кој ни фрли клетва... па што ќе беше ова пола тим е повреден. Денес најново С. Ривас се онесвестил на тренинг откако вчера му била дијагностицирана мала настинка.

Уште Бурдисо остана здрав ако се повреди и тој, Манчини со Михајвочич ќе треба да играат одбрана.

Можда губат за да го избркаат Манчини да дојде Мурињо.

Ако ако нека изгубат и Морати да ги отвори очите да го шутне шупакот Манчини да го донесе Мурињо со Лампард во пакет

ОООО еве пукна интер. Со игрите шо му ги видов во италијанското резултатов не ме чуди ич. Ако сакаат да напрат нешто нека се средват совреме.

Упс пак испаѓам дека сум во право со интер.
Ајде Фенрбахче на гости се јади некако ама ливорно :nenene:
Треба некоја промена :smir: (пример Манчини)

Упс пак испаѓам дека сум во право со интер.
Ајде Фенрбахче на гости се јади некако ама ливорно :nenene:
Треба некоја промена :smir: (пример Манчини)

Не бе, Манчини е злато, играчите биле криви! :tapp:

Абе одбраната и нападот се во ред сега што има 10 повредени е друга работа на средината е проблемот

Во Англија се пишувало за размена Мурињо Манчини и двата клуба нема да плаќат обештетувања а и платите им се исти но проблемот е што Манчини има уште кредит кај Морати уште 5 порази

А и Манчини си кажуваше дека сака да оди во Англија

Неверувам дека Абрамович е толку глуп па да зима тренер кој гледа како го види интер...ге си го земе он Липи, или пак пријателот Аврам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom