Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оставете го Невед на страна.. реков јас дека нема шанси тој да дојде во Интер..
И Матераци сака Киву да дојде во Интер :) Би имале супер одбрана.. Маикон - Матрикс - Киву - Занети (занети може и средина а максвел лев бек) Секако би било супер.. јас сакам занети да се врати назад а во средина да земат уште некое засилување.. пример Рикелме :)

Оставете го Невед на страна.. реков јас дека нема шанси тој да дојде во Интер..
И Матераци сака Киву да дојде во Интер :) Би имале супер одбрана.. Маикон - Матрикс - Киву - Занети (занети може и средина а максвел лев бек) Секако би било супер.. јас сакам занети да се врати назад а во средина да земат уште некое засилување.. пример Рикелме :)

Ми се свиѓа како размислуваш, и јас потполно исто размислувам!!!

YES!!YES!!YES!! Ова не знаете како ме радува!!!
Inter My Second Home-Adriano
A fit and happy Adriano appeared to be in full-form when he arrived at Inter’s preseason training camp located on the beautiful island of Sardegna, today.

Ми се свиѓа како размислуваш, и јас потполно исто размислувам!!!
Е па да одиме му ја земеме работата на Манчини.. се кладам подобри ќе бидиме :)

Сега и јас прочитав за Адриано.. Само ако се врати во форма и тројна круна не ни бега :D

И една лоша вест Манчини по секоја цена сакал да биде донесен Касано бил заљубен во него што значи ке биде продаден Адриано кој го фалат сите помошници тренери и велат дека е во форма на подготовките но да видиме кој ке победи Морати или идиотот Манчини инаку во италија сите медиуми се дигнаа против интер зосто немал Италијанци па Манчини го избра Касано подобро Мареска барем во средниот ред не е толкава гужвата требаше да го снајде на Манчини тоа што го снајде и Капело

И една лоша вест Манчини по секоја цена сакал да биде донесен Касано бил заљубен во него што значи ке биде продаден Адриано кој го фалат сите помошници тренери и велат дека е во форма на подготовките но да видиме кој ке победи Морати или идиотот Манчини инаку во италија сите медиуми се дигнаа против интер зосто немал Италијанци па Манчини го избра Касано подобро Мареска барем во средниот ред не е толкава гужвата требаше да го снајде на Манчини тоа што го снајде и Капело

Бил заљубен?!? Ех, педеришта:pos2: Ќе го запустат Интер

Како играч бе трапчо

Ај па, сега. Се шалам:smir: Само поглуп трансфер не може да направи Интер. Што му фали на Рикелме, па ако веќе треба напаѓач, има толку избор освен Касано

Ај па, сега. Се шалам:smir: Само поглуп трансфер не може да направи Интер. Што му фали на Рикелме, па ако веќе треба напаѓач, има толку избор освен Касано
Се сложувам погледни како игра Рикелме во страшна форма е баш таков играч ни фали а интер запнале Верон пофторно желба на Манчини а погледнете како играат Верон и Рикелме на копа Америка разлика 10 класи но Манчини тешко кој може да го свати како да работи против Интер

Значи, Тевез иако изјавуваше дека сака во Интер сепак и покрај убедувањата од страна на аргентинската колонија(Камби, Бурдисо, Креспо а особено Ил Капитано) не доаѓа :( и најверојатно деновиве ќе потпише за црвените Ѓ(Џ)аволи:)

Значи, Тевез иако изјавуваше дека сака во Интер сепак и покрај убедувањата од страна на аргентинската колонија(Камби, Бурдисо, Креспо а особено Ил Капитано) не доаѓа :( и најверојатно деновиве ќе потпише за црвените Ѓ(Џ)аволи:)
Не ни треба Тевез Јове колку напаѓачи ке имаме 7 среден ред Рикелме и никој друг а за Адриано го гледав на раи на пријателска голови даваше од 30 метри голови за почетокот на првенството ке биде во топ форма сите тренери го фалат и велат дека многу е тренирал во Бразил само Манчини да не го замени за Касано или Диарра јас верувма дека ке даде над 20 голови ако се врати во старата форма ибра ке е ништо во споредба со него
96414-480.jpg

96259-480.jpg

И од Рио

Koj го заборавил Манчини во рерната??? Кој е поцрн? :pos::pos::pos:

А да и кај најде слика од Адри како вежба жити се? Се шо најдов е јас Адри со вотка Адри со пиво, Адри со виски :pos:

Ајде он топик....Знам јас за напаѓачи ама ако ни бега Круз и Адри ако(недај боже е ист како лани...шо не ми се верва дека ќе се деси како тргнал) тогаш ќе ни требаат напаѓачи. Како било доста е за то.

Ај еден така пост подолг да напишам да ти образложам.
Велиш Рикелме, ОК. Јас го велам тоа 2 години, а имав некој пост поназад, дека интер чека да почни Копа Америка и Рикелме да изигра феноменално(како што игра сеа) па да му рипни цената двојно па да го доведат. Пошто малку му беа 10м кој ги бараше Виљареал. Ете сеа Рикелме гледаме како игра ја крена формата со Бока Ј. и сега е пак онај стариот. Арно ама, гледав на некоја италијанка телевизија анализа на играта на Рикелме. Само да ти кажам Рикелме со овие играчи што се сега во интер нема да биди онај рикелме што го гледаме на копа америка. Играта и тактиката на Манчини се целосно различни од она што е играта на Басиле. Рикелме во Интер ќе биде како риба на суво. Прво ќе треба целосно да се менува формацијата на која се навикнуваше овај тим во последнава година 4-3-1-2, второ наместо да се игра брз фудбал со две одбрани и брзи контри и со игра од крила, ќе треба целата игра на интер да се смени само ради Рикелме. Трето премногу е бавен и ќе биде истата грешка како со Верон. Ќе нема врска помеѓу одбраната и нападот. Ќе нема среден ред ќе биде само рикелме ќе ја успори играта, постојано ќе биде напаѓан од италијанските DM и ќе треба да игра сам против сите. Таа приказна беше и со мојот омилен играч(ХСВерон) кога напаѓачите зависеа сами од себе, освен на моменти кога веро ќе испратеше длабочинска топка и Мартинс како луд ќе трчаше да ја стигни. Затоа подобро нека не се менува средниот ред, освен едно засилување, пошто премногу ќе се измени концепцијата на Интер, како што навикнавме да го гледаме. Со овај тим мислам ќе издржиме макар уште една сезона. Потоа ќе следат поголеми промени.

Се надевам дека сеа ти е појасно.
Поздрав.

Проблемот е што интер фрлил око на Верон и го чуваат последното место не Европско за него а за Рикелме за брзината се сложувам но сепак мислам дека баш таков играч ни фали што знае да даде топка на напаѓачите а и сам да даде гол а плус тоа и Камбиасо не е некој Карл Луис а Рикелме сигурно е подобар од Мареска

Рикелме има креативност во играта, за разлика од Виеира, Камбијасо, па и Станковиќ кои се разбивачи на противничката игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom