Слушнав дека Тери и Лампард ќе си иделе другата сезона од Челзи, па Интер да го кркнат Тери!!!!!
Не знам за други ама ме радува тоа што Морати сака да му даде уште едан шанса на Императорот:
Moratti Doubtful On Adriano
Ама и ова е битно: Both Lionel Messi and Samuel Eto'o of Barcelona are targets, without forgetting that Suazo is allegedly very close to a move (there will be a meeting on Friday).
Тоа значи дека Интер сака да ги кркне Штипјанецот Симе Етов (Ето), и Струмичанецот Љубче Месиев (Меси)
Еве и една паметна зделка:
Inter To Use Recoba To Net Chivu?
Искрено не сакам да си иде Кинезов ама тој има 30 години и треба да се искористи за нешто, башка изјави дека сакал да игра за Рома! А на Интер му требаат некои подобри играчи во одбрана, а Киву воопшто не е лош играч! А во продолшение на ова има дека "партнерството" што го имаат Интер и Рома во врска со Давид Пизаро, Интер е подготвен да се откаже од услугите на Давид Пизаро, НО ВО СПРОТИВЕН ПРАВЕЦ (ВО ИНТЕР) ДА ДОЈДЕ МАНСИНИ, тој е идеална замена за Фиго, тоа не сме виделе ниеднаш тој игра лево крило, десно крило, полушпиц, па и како напаѓач. Искрено сум изненаден со ова зделкиве што ги прави Морати и Интер, ме изненадуваат ова е несвојствено за нив, зашто секат знаат да заебат, да шитнат некој квалитетен фудбалер (Пирло, Сидорф, Силвестре, Kaнаваро, Роналдо, Мартинс...), а да земат некој тапа играч (Гросо, Грешко, Георгатос...)
Паметно, паметно! Кој рече дека Интер не го интересирале млади и талентирани играчи?!
Inter Watch Marseille Starlet Nasri
Дечково игра за Марсеј и е опасна ѕверка. Има 19 години а веќе е споредуван со Зинедин Зидан. За него се интересирани Интер, Манчестер Јунајтед и Реал Мадрид.
While Madrid may have more experienced targets for the summer transfer market, they are keen to ensure that they do not miss out on Nasri, according to a report in L'Equipe.
United and Inter have also had scouts watching on a regular basis and if the French club do signal that they are willing to do business, a bidding frenzy could be sparked.
Nasri has already been compared to Zinedine Zidane, both for his ability and the fact that he is also from Marseille and has Algerian ancestry.