Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде бе нема шанса и после ќе речите судиите им се наклонети на интер и Морати мести сФе!!!! види бе коа давале суспензија ако си ''изглумил'' јас стварно не знам што се дешава во последно време со фудбалов????

Адриано добил 2 меча суспензија оти го изглумил пеналот. Italian Football League's Disciplinary Commission го суспендира со два меча неиграње поради инцидентот со кој Адриано го доби пеналот за Интер!!!!

тоа е

Ова стварно нема врска!! Јас до сега немам видено некој играч да биде казнет поради глумење пенал! Адриано доби два меча суспензија за глумење, а Фиго зашто? Затоа што му ја подаде на Адриано! Мислам стварно нема везе! Ако! И јас сум за тоа да се казнуваат играчите што глумат пенали, ама, ако Адриано добива суспензија за глумење пенали, тогаш Инзаги треба да има доживотна суспензија за неиграње фудбал!!!

koa im go tresna golot Adriano na roma od 39 metri od sloboden udar komentatorot na HRT samo rece "Boze sacuvaj ako vas ovaj top pogodi''

Marso напиша:
Ова стварно нема врска!! Јас до сега немам видено некој играч да биде казнет поради глумење пенал! Адриано доби два меча суспензија за глумење, а Фиго зашто? Затоа што му ја подаде на Адриано! Мислам стварно нема везе! Ако! И јас сум за тоа да се казнуваат играчите што глумат пенали, ама, ако Адриано добива суспензија за глумење пенали, тогаш Инзаги треба да има доживотна суспензија за неиграње фудбал!!!

I da se naodza na radios od 50 KM od stadionite

Мили мои браќа Interist-и, честито 15тото скудето!!!!!!
FORZA INTER!

АЈде ајде и следна година 10 кола пред крај да ја зееме :)

Ај честото титула...оваа година и повеке од заслузена, се надевам наредна година повеке борба :helou:

inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif

band1.gif
Ш А М П И О Н И
band1.gif

inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif

ЕДЕН ГОЛЕМ ПОЗДАВ ДО СИТЕ ИНТЕРИСТИ!!!!

94478yv0.jpg

94481yo8.jpg

Поздрав и до другарчево ... само да му кажам... не мора да чекаме да заврши сезоната... да не се секираш (ова го напиша на 29-07-06, 17:08 па еве... ти го чуваме постот....):
Mesija напиша:
В година шампион ќе биде Рома, доста беше владеење на северните тимови во Италија...Чувајте го постов и ќе правиме муабет после сезоната...
Уште еднаш! ЧЕСТИТА ТИТУЛА! :vozbud:

Одамна се немам осечано волку добро ко денес....

Eve jas...iako navivam za Milan...
od srce da vi cestitam TITULA!
Bravo za Inter ovaa sezona,zasluzeno ste SAMPIONI!
Bravo...nek vi se mnozat!
...p.s ova poslednovo...:vozbud: koga na nas nema da ni odi ili ke imame vakov pezevenk ko Anceloti za trener!

True нема што. Си изиграа луѓето си го освоиа скудетото.... А Милан моментално (заедно со се Рома) се слаби во споредба со Интер. Кој сака што сака нека вели. Заслужено е (иако навивам за Милан) реално гледани работите.

oooooooooo oooooooooooooo ooooooo INTER Championeeeeee, сум се превадвал преѓеска, еве ви некоја слика од прославата во Милано

94449.jpg

Цела багра :)

94448.jpg

''Тхе коач'' хухухуху и со овај титула зедоФме :)

94444.jpg

Ево го и Камби

94475.jpg

Луди ДеЖан :)

94477.jpg

КрејЗи Матерази на крејзи пујол братму

94479.jpg

Да пука српското(од Цеца лепи Громе мој)

94489.jpg

ШАМПИОНИТЕ НА ИТАЛИЈА

Инаку титулата Морати му ја посвети на починатиот претседател Фачети

pozdraFFF до сите браќа интеристи ....

i zaboraviv и една лоша вест Манчини го продолжил договорот. Одамна бил потпишан но го чувале во тајност, демек како поклон за навивачите од коа ќе се освоела титулата да се соопштело. Идиотссссс...

Какоф подарок ќе беше еден отказ да му Швркнеа

jove_bt напиша:
i zaboraviv и една лоша вест Манчини го продолжил договорот. Одамна бил потпишан но го чувале во тајност, демек како поклон за навивачите од коа ќе се освоела титулата да се соопштело. Идиотссссс...

Какоф подарок ќе беше еден отказ да му Швркнеа
Е ако де... Троа е глупичок ама нема гајле. Се надевам дека в година ке има борба за титулата како во Англиското годинава. Само некако Англиското некако не дека не е интересно ама не навивам за ниеден клуб од Англија.

ajde cestito titula.
nema sto ja zasluzivte.

ama dogodina ke bide .......... kolenje
(roma , inter , milan , juve)

mozda i lacio ako iznenadat ali tesko

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom