Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да знам за тоа.. Морати изјави дека на фановите на Интер за 100тиот роденден им подготвува големо пријатно изненадување. И јас се надевам дека ќе биде Меси. Еве и изјава на Меси: "I don't know anything, I only read about their interest on the newspapers. The only thing I can say is that the interest pleases me."

Ja sum smrten navivac za INTER ama uste odma ke ti kazam deka mesi nema da go daat.
I toj pretsedatelot na barsa izjavil deka bi go prodal ronaldinho ama mesi nema da go prodade?
A moze Shevchenko da go zemat.
i Morati rekol da zavrsi sezonata ke isprati ponuda

Вака сега на тимот на Интер потребна е една реконструкција да се направи! Во одбраната да се земе еден добар одрбранбен играч некој централен DC, во средината на местото на Фиго да се земе некое опасно крило, Кристијано Роналдо не доаѓа во обзир зашто нема шанси да го дадат, тогаш да се земе Кварезма кој според мене е копија на Кристијано Роналдо и многу добро ќе се снајде во Интер. Да се продаде Солари. Човекот многу се труди ама едноставно не го бива. На негово место да дојде Диего од Вердер. Тој не игра лево крило ама ќе се најде место за него. Нека го земат и Алмирон од Емполи за резерва, го гледав човекот има ист стил на игра како Верон. Тоа би било се за средината. Напад, не треба ништо да се менува. Ибракадабра со Ел Императоре е ѕверски напад, ќе се среди Адриано догодина и ќе биде подобар. Нека го продадат Рекоба, ќе си иде и Креспо во Челзи. Круз нека остане тој човекот има реализација добар е за џокер. И да се земе уште некој нападилац треба! Нека го земат Савиола од Барса. Знам дека тој нема да си иде ќе потпише нов договор со Барса ама ако не го земат него нека земат друг напаѓач брз! Најголема грешка на Интер е што го продадоа Мартинс. Ѕвер напаѓач брзина невидена, силен како бик, и се сложуваше да биде резерва. Ама тоа е Интер се шупаци за трансфери исто како и Барса! На Роналдо му тргна во Барса, првата сезона зема златна копачка и го шитнаа одма во Интер! Па Интер го шитнаа Пирло, Сидорф, Мартинс, се што имало барем малку надеж! А го остави тогаш Грешко и тие мртвите играчи! Ама тоа е веќе историја! Сега го освојуваме 2 рото скудето по ред и гледаме напред!
FORZA INTER!!

Marso напиша:
Вака сега на тимот на Интер потребна е една реконструкција да се направи! Во одбраната да се земе еден добар одрбранбен играч некој централен DC, во средината на местото на Фиго да се земе некое опасно крило, Кристијано Роналдо не доаѓа во обзир зашто нема шанси да го дадат, тогаш да се земе Кварезма кој според мене е копија на Кристијано Роналдо и многу добро ќе се снајде во Интер. Да се продаде Солари. Човекот многу се труди ама едноставно не го бива. На негово место да дојде Диего од Вердер. Тој не игра лево крило ама ќе се најде место за него. Нека го земат и Алмирон од Емполи за резерва, го гледав човекот има ист стил на игра како Верон. Тоа би било се за средината. Напад, не треба ништо да се менува. Ибракадабра со Ел Императоре е ѕверски напад, ќе се среди Адриано догодина и ќе биде подобар. Нека го продадат Рекоба, ќе си иде и Креспо во Челзи. Круз нека остане тој човекот има реализација добар е за џокер. И да се земе уште некој нападилац треба! Нека го земат Савиола од Барса. Знам дека тој нема да си иде ќе потпише нов договор со Барса ама ако не го земат него нека земат друг напаѓач брз! Најголема грешка на Интер е што го продадоа Мартинс. Ѕвер напаѓач брзина невидена, силен како бик, и се сложуваше да биде резерва. Ама тоа е Интер се шупаци за трансфери исто како и Барса! На Роналдо му тргна во Барса, првата сезона зема златна копачка и го шитнаа одма во Интер! Па Интер го шитнаа Пирло, Сидорф, Мартинс, се што имало барем малку надеж! А го остави тогаш Грешко и тие мртвите играчи! Ама тоа е веќе историја! Сега го освојуваме 2 рото скудето по ред и гледаме напред!
FORZA INTER!!

поради казната на играчите од одбраната бурдисо, маикон и кордоба интер првенствено гледа да купи еден или 2 одбранбени фудбалери, а после ке гледа за напаѓачи и средина. Вака прв на листата на трасфери на интер се наоѓа Место(реџина) потоа е Sampdoria’s Falcone и Fiorentina’s Dainelli овие двајца би требало сигурно да дојдат бидејќи договорите им истекуваат на лето. Зошто моратти не купува некој од одбрамбените играчи од светска класа? бидејќи веќе ги има самуел и матриксот и несака да купува скапи играчи кои потоа ке ја греат клупата, овие Место, Даинели и фалконе се колку да протуркаат во лигата на шампионите. Друго од средниот ред поради заминувањето на фиго најверојатно ке дојде еден од овие 5 фудб. Messi, Quaresma, Daniel [SIZE=-1]Carvalho, Diego. Секако морати мора секое лето да купи фудбалер од светска класа па тоа ке биди некој од предходно споменатите. Иако се крева голема фама околу меси јас сепак мислам дека на крајот сепак ке дојде или Quaresma или Daniel Carvalho, супер талентирани млади играчи, а поради сигурното заминување на Рекоба и можеби Креспо нивни Наследници ке бидат или Лука Тони(прандели ке мора да го игра почесто Пацини ако несака да го загуби а и годините на Тони се проблем па фиорентина мора да го искористи времето сеа коа тони е на врвот на формата и вреди највеќе), потоа Касано кој сигурно иди догодина(потпишан е пред-договор со реал), и Суазо(кој и самиот рече дека од на лето би сакал да игра за интер или рома). Па овие се најверојатните трансфери кои можеме да ги очекуваме ова лето.
Мислам дека е време интер да почни да купува млади надежни играчи а не скапи ''старци'' на 30 години(фиго, виеираи др.). И мора да се гради тим за понатаму со Ибра, Маикон, Камбиасо и некои други играчи кои се во подем.
[/SIZE]

По паузата за квалификациите за ЕП 2008 се враќа ителијанското првенство! Интер игра со Парма! Услуга ни направија Рома и Милан кои изиграа нерешено. Така да сега моментално Интер има предност од 17 поени но ако тепа против Парма таа предност ќе се зголеми на 20 поени. Инаку за Интер денес нема да можат да настапат Ибрахимович (кој уште не е вратен од утакмицата со Шведска), Виера (кој е на рехабилитација во Лион и кој треба да се врати до крајот на неделава за да тренира со Интер), само што се врати Цезар од утакмицата со Бразил и ќе седи на клупа зашто Манчини ќе му даде шанса на Толдо. Повторно шанса за Адриано кој Манчини го најави меѓу првите 11 заедно со Креспо (да се надеваме дека Адриано нема да ја оплеска оваа шанса).
Други ротации мислам дека ќе нема во тимот и затоа со нетрпение чекаме да започне утакмицата и се надеваме на нови 3 бода кој ќе не донесат поблиску до титулата.

!!! FORZA INTER !!!

П.С.

Не знам за вас ама не знаете колку ќе ми се направи мерак ако Милан не отиде во Лига на Шампиони. Ќе падне опасно смеење

na telma ne ja davaat kaj ja davaat na drugo mesto ako znae nekoj

Marso напиша:
FORZA INTER!!

Mesto Figo ke go zimaat Riquelme
a poso riquelme e 100 puti bolje od Figo i inter ke bide bolje

не бе каков рикелме
К.Роналдо ке иде у интер и тогаш ке прајме ...ова ке палиме се живо

Don't worry be happy!
93722gz0.jpg

93729jb0.jpg

и... малку фотошоп....
hahagr7.jpg

du.gif

Isto kako Makedonija i Albanija, ili Makedonija - Grcija

Crazy P0Y0L напиша:
не бе каков рикелме
Daj boze, a ako ne doaga c Ronaldo, neka dojde Quaresma

Само нека остане ѕверов! Сигурно ќе се опраи!
93786.jpg
93787.jpg

Добри вести!!!
Интер го сака Тони и најверојатно ќе го купи! ама не како размена за Адриано!

Изјава на Манчини:
"Toni is one of the best strikers in the world but there is a five year age gap between him and Adriano, which makes an exchange impossible," said Mancini.
"If we want to buy Toni, we won't offer any exchange, we will try to buy him, period."

Преземено од тука

аха за што ке му е 31 година има 4оекот или ке го држат до 40 како Ромарио:::????? АА за Адри ако го пуштат на лечење можи ке го биде види таму со Димитар дoговорете се за да го пуштиме во ДХисар:)

Crazy P0Y0L напиша:
не бе каков рикелме
добар виц.Кај го прочита

armin06 напиша:
добар виц.Кај го прочита

Armin ti mislis deka se sto e dobro i skapo mora da ide vo Real! Epa ne e veke taka!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom