Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Marso напиша:
Е баш ќе видиме како ќе биде другата сезона. А оваа сезона види: 13 победи по ред во првенство, 20 победи по ред вклучувај го и купот (во кој нема примено гол 7 утакмици) па и не е некоја голема работа
Не е голема работа?????

podobra od ova sezona za inter tesko deka ke ima ili pojaki od sto se sega tesko deka ke bidat

marso za inter si be???
gleam crveno mi imas dadeno (ne za nesto ama mislam deka ne me svate) ....
to da se borat za opstanok vazese za juve!!!ALOO ne za inter

Извини Crazy P0Y0L не се имаме разбрано, а како може да не сум за Интер, во моите вени тече сино-црна крв. Тоа за репутацијата ќе го поправиме одма! ПС што ќе биде вечер?

Sampdoria - Inter

Marso напиша:
Извини Crazy P0Y0L не се имаме разбрано, а како може да не сум за Интер, во моите вени тече сино-црна крв. Тоа за репутацијата ќе го поправиме одма! ПС што ќе биде вечер?

Sampdoria - Inter
2 cista mozam da ti kazam deka ke te bide za poet:pos2::pos2:

Marso напиша:

Sampdoria - Inter

I ti pak se prasuvas so moze da bide :toe:

туууу бе мамата да не јадеа цевен самп. ке јадеа повеке гола,вака уште на почеток интер ја зеде несериозно работата.
друго ке беше да даваа максимум а друго е вака.
се на се интер шампиони!!!!

Интер се ѕверови, Некој ќе рече добија црвен Сампдориа, па затоа не можеа да израмнат. Ама се сеќавате ли на Лацио-Интер таму Интер играше со црвен картон цело второ полувреме и пак на крај излегоа како победници. Собравме нови три бода, ни остана уште Рома в недела, како една од "потешките" противници. Па понатаму следуваат послаби противници: Kиево во гости, Каљари дома, па ќе ја пречекаме Валенсија. Сакам да се повтори оној натпревар од пред некоја година, ако се сеќавате Валенсија-Интер 1:5. Но од тогаш до сега многу работи се сменети, и во таборот на Валенсија и Интер. Го немаме "зафркнатиот" Хектор Купер (мојот најомилен тренер), во ситуации кога Интер губи, тој знаеше да стави 4 па и 5 напаѓачи (Виери,Рекоба,Мартинс,Адриано,Круз) Имаме 10 пати појак "уигран" Интер сега. Валенсија пак го нема Аимар, aма затоа го има Жоакин, го има "заебаниот" Виља, и ѕверот за во шпанско првенство Мориентес. Па ќе видиме, 21 февруари не е многу далеку

Na Inter alal im vera za igrata mnogu uigrano deluvaat, no mora da se priznae site ke go priznaat Inter ovaa godina samo so titula vo LS toa Italijanskoto e stvarno bez konkurencija

armin06 напиша:
Na Inter alal im vera za igrata mnogu uigrano deluvaat, no mora da se priznae site ke go priznaat Inter ovaa godina samo so titula vo LS toa Italijanskoto e stvarno bez konkurencija
Abe da ama tesko ke bide:helou:

Ќе видиме, ќе видиме... долго време не знаат за пораз, немаат никаков кикс, знаат кога треба да се игра како...

Против силните екипи играат силно! Против слабите не си дозволуваат да се опуштат толку за да направат грешка...

Тоа ме радува во овој Интер

Димитар напиша:
Ќе видиме, ќе видиме... долго време не знаат за пораз, немаат никаков кикс, знаат кога треба да се игра како...

Против силните екипи играат силно! Против слабите не си дозволуваат да се опуштат толку за да направат грешка...

Тоа ме радува во овој Интер
:zver::zver::zver:

На 14 мај во Нови Сад Синиша Михајловиќ, официјално ќе ја заврши играчката кариера.На тој натпревар ќе игра првиот тим на Интер против тим составен од играчи со кои Синиша настапувал низ кариерата.Овој натпревар е влезен во официјалната програма на Интер.Синиша ќе игра по едно полувреме за двата тима. Гости по се изгледа ќе бидат и Eros Ramazoti и Fizikela.
Ево каде е Нови Сад. НЕ ТРЕБААТ ВИЗИИИИИИИ!!!!!!:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom