Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеби е офтопик, ама ај да прашам јас.

Сака некој кладба со мене за вечер ? :zlo:

Можеби е офтопик, ама ај да прашам јас.

Сака некој кладба со мене за вечер ? :zlo:

Нема проблем, од фан-клуб Милан неколку души да видиш што убави автарчиња носат :pos2:. Пиши на профил.

На телетексот на Rai Uno Интер ке настапи со следните играчи

- Цезар, Маикон, Кордоба, Чиву, Сантон, Занети, Камбиасо, Мунтари, Станкович, Адриано, Ибрахимович

За Манчестер ке настапат

- Ван Д. Сар, Флечер, Фердинанд, Еванс/О ши, Евра, Роналдо, Сколс, Карик, Парк, Руни, Бербатов

Овој телетекст пред да започни утакмицата обично е точен некаде преку 80 %, и како што најави Мурињо во првиот состав ке биде Сантон, што значи ние 90 % ке играме со Кордоба и Чиву.

Исто така Фергусон изгледа не сака премногу да ризикува со младинците, па Флечер ке го стави на позицијата на десен бек, а знаеме дека Златко наш игра токму по таа страна, што значи треба да очекуваме Флечер на 2-3 пати да појди до Торино да купи пуканки :pos2:

Тоа е тоа.. нема друго за издвојување, се надевам на победа, а ако веке не е победа, односно е реми, тоа нека биде 0-0! Па шта буде нека буде после на Театарот на Соништата..

П.С. На пораз не ни помислувам!! :violent1::devil1:

вечер ги тепате 1-0 моја прогноза како да е напред интеристи покажете им вечер поздрав од стемфорд:smir:

Спремајте се народе.тргајте по пуканки,пиво чипсови мипсови и слични работи!
вечер ке биде жешко!!!

Нешто за загревање!!

murinjo.jpg

26621.jpg

WALLPAPER+2.JPG

Матрикс и Виера не се ни на клупа. За првиот секако е дикутабилно, за вториот на мое огромно задоволство, иако некои го посакувавте и во прва постава. Дефанзивци иначе имаме и вишок и секој може да ја заврши работата. Очекувам ако водиме по прво полувреме Жозе да уфрли се што има дефанзивно од клупа како со Милан, па во таков случај ќе има стресови и инфаркти. Кој ќе преживее, ќе раскажува.

Матрикс и Виера не се ни на клупа. За првиот секако е дикутабилно, за вториот на мое огромно задоволство, иако некои го посакувавте и во прва постава. Дефанзивци иначе имаме и вишок и секој може да ја заврши работата. Очекувам ако водиме по прво полувреме Жозе да уфрли се што има дефанзивно од клупа како со Милан, па во таков случај ќе има стресови и инфаркти. Кој ќе преживее, ќе раскажува.

Богами треба да се подготвиме психички. Се чувствувам повозбудено од кога полагав матура :pos:.

Да се надеваме на поволен резултат, и помалку инфаркти :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom