Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фер судење сите сакаме!ама ако судијата ја ебе работата на крај никој не вика интер изгуби или манчестер изгуби заради судијата!
нас лани не натрти судијата не издува ливерпул и се кладам дека ниеден не се сеќава на форумот зошто беа дадени картоните туку сите викаат ливерпул ги помина Интер!
сеа прашај некој што навива ливерпул на форумов кој е појак одма викаат ве тртевме лани вака нака а никој не вика дека судијата им поклони предност!
јас сум судијата да падне под притисокот на публиката и да суди за интер оти пред се јас сум фан на интер и повеќе од се сакам победа на интер одколку јака игра со шанси и пораз!:smir:

Па тоо бе мајсторе, арно ги виде слабостите на Јунајтед кои се гледаат дури и од облакодер од 40 спрата.
Иначе да не бидам скроз оф топик, можно е и Ферги да испадне со 4-5-1 тактика слична како лани таа со Барса каде што Руни играше десно крило. Парк очекувам исто така да игра ради неговата пожрвуваност. Средината сепак е дилема, Ферги оваа сезона сеуште го нема најдено најдобриот тандем за средина, секој играл со секого.
А да, почни да леташ оти Флечер стварно е играч. Може не е суперталентиран како Фабрегас или некој друг, ама момакот страшно се труди и секогаш играл убаво во дерби утакмици.
И гледајте да ја искористите ситуацијата со нашата несреќа во поглед на повредите, оти на Олд Трафорд ке игра терминаторот. Peace

За средината тоа што го пишав го видов од форумот од навивачите на манутд страната.. таму највероватно се англичани и знаат повеќе.. па можен е тој состав со Парк и Роналдо по страните.. не знаеја точно едино за средината..
Што се однесува до Флечер.. ако утре по неколку години Мурињо стане трењер на Манчестер.. ке гледаш како овој играч ке биде продаден во Хамилтон.. или позајмен во Абердин.. тој игра во Манчестер само заради тоа што е шкот.. па и мене да ме ставиш во таа средина покрај тие соиграчи и јас ке бидам солиден.. онака борбен .. :toe::smir:

За средината тоа што го пишав го видов од форумот од навивачите на манутд страната.. таму највероватно се англичани и знаат повеќе.. па можен е тој состав со Парк и Роналдо по страните.. не знаеја точно едино за средината..
Што се однесува до Флечер.. ако утре по неколку години Мурињо стане трењер на Манчестер.. ке гледаш како овој играч ке биде продаден во Хамилтон.. или позајмен во Абердин.. тој игра во Манчестер само заради тоа што е шкот.. па и мене да ме ставиш во таа средина покрај тие соиграчи и јас ке бидам солиден.. онака борбен .. :toe::smir:
Хехехе, и Бери Фергусон е Шкот, па игра за Ренџерс. Не ти држи тезава, сезонава Флечер е откритие. Отсекогаш Ферги го ценел и имал стрплење за него.
Флечер е играч кој е аналоген на (едно време вашиот играч) Кристијан Занети, кој беше далеку подценет во Интер а секогаш кога ке беше повикан да игра си ја вршеше добро работата.

Абре откритие е некој нов, а не овај жолтиов Флечер! Што да правам бе брат.. не го сакам.. не можиш со сила да ме натераш да го сакам.. не можам да гледам такви фудбалери.. сосила што ги туркаат.. или имаат нешто.. потекнуваат од клубот.. или се со менаџерите блиски.. како на пример Гути во Реал, Валдес во Барса, Фереира со Мурињо во Челзи.. ете тој Занети кој ти го спомнуваш.. и него не го сакам.. абе би платил 50 евра да го гледам Гигс како игра.. ама за овај Флечер да ми дадеш 50 евра за да го гледам не одам.. туку батали ти него.. гледај да извадите жива глава од Милано оти со ваков десеткуван состав лошо ви се пишува.. па колку сакаш гледај си ти навивачки.. знае Мурињо дека ова не се пропушта.. а ВЕРУВАЈ нема ни да го пропушти.. да ви се истури.. едноставно да ве понижи.. пред се на фудбалски план..

Фер судење велам баш поради фактот дека Манчестер нема да биде во топ состав во првата утакмица, и верувам дека ќе ги победиме и верувам дека имаме поголеми шанси за тоа. Реков потребно е фер судење баш поради тоа, затоа што може лесно да се деси и судијата нас да не зезне па после ние да се чадиме. Значи барам фер судење поради фактот што мислам дека првата утакмица имаме големи шанси и голема прилика да победиме и не сакам повторно да не зезне судијата без везе. Се надевам дека Ibracadabra искапира што муабет правам.

П.С. Дено: Кој ви е терминатор кај вас жити се? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Абре откритие е некој нов, а не овај жолтиов Флечер! Што да правам бе брат.. не го сакам.. не можиш со сила да ме натераш да го сакам.. не можам да гледам такви фудбалери.. сосила што ги туркаат.. или имаат нешто.. потекнуваат од клубот.. или се со менаџерите блиски.. како на пример Гути во Реал, Валдес во Барса, Фереира со Мурињо во Челзи.. ете тој Занети кој ти го спомнуваш.. и него не го сакам.. абе би платил 50 евра да го гледам Гигс како игра.. ама за овај Флечер да ми дадеш 50 евра за да го гледам не одам.. туку батали ти него.. гледај да извадите жива глава од Милано оти со ваков десеткуван состав лошо ви се пишува.. па колку сакаш гледај си ти навивачки.. знае Мурињо дека ова не се пропушта.. а ВЕРУВАЈ нема ни да го пропушти.. да ви се истури.. едноставно да ве понижи.. пред се на фудбалски план..
Знам дека Мурињо знае дека не треба да се пропушти и знам дека знае што отприлика го очекува на Олд Трафорд и знам дека знае дека мора да извади резултат на Меаца и знам уште сега нема да бидеме понижени на фудбалски план и знам дека Жозе очајно ке сака да ја сврти играчката преку медиумите и до Вторник ке видиме уште сто изјави дека Руни не треба да игра цела сезона, дека Видич многу бил груб и треба да биде казнет до крајот на кариерата и едно нешто знам дека сите навивачи на Интер многу се плашат од Јунајтед. Шо да праам и јас кога знам.:toe:

Фер судење велам баш поради фактот дека Манчестер нема да биде во топ состав во првата утакмица, и верувам дека ќе ги победиме и верувам дека имаме поголеми шанси за тоа. Реков потребно е фер судење баш поради тоа, затоа што може лесно да се деси и судијата нас да не зезне па после ние да се чадиме. Значи барам фер судење поради фактот што мислам дека првата утакмица имаме големи шанси и голема прилика да победиме и не сакам повторно да не зезне судијата без везе. Се надевам дека Ibracadabra искапира што муабет правам.

П.С. Дено: Кој ви е терминатор кај вас жити се? :)
:)

:pos: :pos:

Ако Немања ви е терминатор, кај нас Матераци е Чак Норис :vozbud:

@ Грејт, Mисли на Немања Видич, и се согласувам, годинава е еден од најдобрите во нивниот тим, од година во година напредува и прерасна во лидер на одбраната, го засени некако Рио, со други зборови, стана незаменлив . Кој и да игра на неговото место, нема да биде тоа '' тоа '' во нивната одбрана .

п.с. Дено, не толку колку што вие се плашите од Мур . Секоја лоша меморија во последниве 5-6 години ви е нанесена токму од тој човек . Скорот 6-2-1 против Јунајтед доволно говори .

:pos: :pos:

Ако Немања ви е терминатор, кај нас Матераци е Чак Норис :vozbud:
Пеер се убаво, и јас сакам шали. Ама кога треба да бираме помеѓу глупоњата Матераци и Видич, сигурен сум дека и ти би го избрал вториов.
А тоа терминатор не ми е за кој повеќе крши и тепа, туку за самото значење на зборот.
Робот, моќен кој не може да напраи ниедна грешка.
Значи Матераци одма отпаѓа. :)

Оној Балотели двете ноги да ги скрши.
Ебате ѓуптинот,ебате...
Ќе дава гол у 82 минут :) !

@ Грејт, Mисли на Немања Видич, и се согласувам, годинава е еден од најдобрите во нивниот тим, од година во година напредува и прерасна во лидер на одбраната, го засени некако Рио, со други зборови, стана незаменлив . Кој и да игра на неговото место, нема да биде тоа '' тоа '' во нивната одбрана .

п.с. Дено, не толку колку што вие се плашите од Мур . Секоја лоша меморија во последниве 5-6 години ви е нанесена токму од тој човек . Скорот 6-2-1 против Јунајтед доволно говори .
Шефе нормално дека ќе се плашам од Мурињо, среќата која може да ја има тој човек може да се рамни со среќата на Ливерпул сезонава. А знам дека и ти ќе се согласиш дека не требаше да ги поминете групите сезонава. :)
Како и да е, нејќам да мрчам веќе. Факт е дека Мурињо го преобрази Интер на тактички план и се надевам дека и сезонава поимот полуфинале ке ви остане непознат.

Гледам се разгорела дискусијава.

и мора да победиме 2-0 или 3-1!! Друго ништо не признавам.. нити 1-0 не признавам.. а гледам овие дечињава во фан клуб Манчестер очекуваат дури и победа на Меаца.. уште тоа да го видам и да се обесам.. :toe:

Престани да се бесиш пред секоја утакмица загрижени сме :pos2:.
1-0 иначе е сосема добар резултат.

А да, почни да леташ оти Флечер стварно е играч. Може не е суперталентиран како Фабрегас или некој друг, ама момакот страшно се труди и секогаш играл убаво во дерби утакмици.
И гледајте да ја искористите ситуацијата со нашата несреќа во поглед на повредите, оти на Олд Трафорд ке игра терминаторот. Peace

Дено, незнам, јас никогаш не сум го ценел. Го гледав со Шкотска на градски ама не го видов. Секогаш Манчестер имал по некој таков играч во состав.

Терминаторот игра од наша. Види аватар. :smir:

јас сум судијата да падне под притисокот на публиката и да суди за интер оти пред се јас сум фан на интер и повеќе од се сакам победа на интер одколку јака игра со шанси и пораз!:smir:

Не паѓа овој судија под притисок на публика, овој ти е изгубен во простор и време. Ако му тргне денот има траги/комедија да направи од натпреварот. Исто знае да калкулира многу, да направи груба грешка на едната страна па да компензира со друга глупост на другата. Како му даваат вакви мечеви стварно не ми е јасно.

едно нешто знам дека сите навивачи на Интер многу се плашат од Јунајтед. Шо да праам и јас кога знам.

Не баш, да не копаме сега стари постови, има на фан-клубов што го посакувавме Манчестер пред ждрепката. Јес да тогаш не беа во ваква форма, ама не беше ни Интер.

Како и да е, имаме предност во вторник и се надевам дека ќе ја искористиме.

Пеер се убаво, и јас сакам шали. Ама кога треба да бираме помеѓу глупоњата Матераци и Видич, сигурен сум дека и ти би го избрал вториов.
А тоа терминатор не ми е за кој повеќе крши и тепа, туку за самото значење на зборот.
Робот, моќен кој не може да напраи ниедна грешка.
Значи Матераци одма отпаѓа. :)

Се шалев нормално, не знаев дека така сте го викале. Моментално Видиќ е ѕвер, може и најдобар стопер во моментов. Инаку самиот збор терминатор ме асоцира не кршење кичми и затоа реков дека Матераци е Чак ако Видиќ е терминатор, ваљда ме свати :)

Шефе нормално дека ќе се плашам од Мурињо, среќата која може да ја има тој човек може да се рамни со среќата на Ливерпул сезонава. А знам дека и ти ќе се согласиш дека не требаше да ги поминете групите сезонава. :)
Како и да е, нејќам да мрчам веќе. Факт е дека Мурињо го преобрази Интер на тактички план и се надевам дека и сезонава поимот полуфинале ке ви остане непознат.
Цела фаза од групи ја изигра со 4-3-3 формацијата, тој период неда не беше прилагоден во овој тим на Интер, и воопшто, во Калчо-фудбалот, али дека имаше среќа во квалификациите, тешко, напротив, клучното гостување со Анартозис буквално сите 3 гола на противникот им беа подарени, паднаа под многу чудни и невообичаени околности кои ретко ги гледаме, иначе со победата во тој дуел уште по тој натпревар ке имаа обезбедено пласман понатака, а и ке беа првопласирани .

Од вкупниот потенцијал на екипата, дали се користеа се на се 60 посто во оваа фаза со групи, Интер со лоша игра без проблеми отиде понатака, во ниеден момент не беше ставен под знак прашалник освојувањето на едно од првите две места . А, и да, да го победиш Јунајтед 6 пати, да изгубиш само еднаш, треба знаење . Искрено, незнам друг менаџер кој има ваков скор со Ферги т.е. позитивен скор :wink:.
Во овој меч, кога Интер е во прашање, човекот за одлука во Интер не го гледам на теренот, го гледам покрај истиот, на клупата :).

Во овој меч, кога Интер е во прашање, човекот за одлука во Интер не го гледам на теренот, го гледам покрај истиот, на клупата :).

Сакаш да кажеш дека е можно пак да го видиме како трча со својот техниколор капут по аут-линијата на Олд Трафорд? :pos2:
Многу се нервирав што се к*рчеше тогаш со Порто а ептен незаслужено го помина Манчестер. Овојпат се надевам да го видам во слично издание, да има многу сексуални сцени на клупата на Интер и се тоа... Ич нема да се нервирам :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom