Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
само и резултато да го пишува на сликата и се ке биде ТОП.А иначе нема потреба да се караме признавате дека ке отпаднете од нас нели:baeh:

Ич немај гајле се признаваме само дали ќе се сложат чичко Жозе и рагаците тоа не сме многу сигурни :kez:

абе ние ќе одиме во 1/4 финале.можеби дома нема да имаме најповолен резултат ама ако треба ке победиме на Олд Трафорд :helou:

Позадинава на Адриано (мислам Никола :)) е Catch me if you caaan :vozbud:

П.С. Пак на гости дошле Манчестеровци, а ? Ги почастивте нешто, колачињата на Маикон, нешто, нешто...?

Позадинава на Адриано (мислам Никола :)) е Catch me if you caaan :vozbud:

П.С. Пак на гости дошле Манчестеровци, а ? Ги почастивте нешто, колачињата на Маикон, нешто, нешто...?

Бурдисо и Занети ќе им направат скара во вторник. Десетка со кромид :pos2:

burdiso.jpg

МОМЦИ ТРЕБА ДА ВЕРУВАМЕ ВО НАШИОТ ИНТЕР,ЈАС ЛИЧНО ВЕРУВАМ ДЕКА КЕ ГИ ПОМИНЕМЕ ТИЕ Ш******Е И КЕ ИДЕМЕ ПОНАТАМУ.НАШИОТ ЖОЗЕ ИМА СМИСЛЕНО СЕ,САМО ПОЛЕКА,КЕ ПАДНЕ МАНЧЕСТЕРКАТА.ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ИНТЕРАШИ.:helou::helou::helou:

:pos2::pos2::pos2:
Нека има и за мене, и пиво на точење ако може:pos2::pos2::pos2:

Хехе, скара и пиво... дали има нешто поубаво ?
Само на вас гостиве ќе ви биде малку мака ради резултатот, ама битно е да се дружиме нели? :) Плус ќе се начукате, се ќе ви биде рамно...

Хехе, скара и пиво... дали има нешто поубаво ?
Само на вас гостиве ќе ви биде малку мака ради резултатот, ама битно е да се дружиме нели? :)
Така е, нас првата, вас повеќе ќе ви биде мака во втората ама ќе има и за вас мало изненадување, нешто како бивтек ќе ви спремиме:smir:

Пивце за живце само :cug: :pijan:
P.S. ко ќе ја види Syn темава лексилиуми ќе зема за смирување. Расположење на нивоу... :pos:

Така е, нас првата, вас повеќе ќе ви биде мака во втората ама ќе има и за вас мало изненадување, нешто како бивтек ќе ви спремиме:smir:

Ај да остајме Видиќ и Станковиќ да средат, најубо :)

Пивце за живце само :cug: :pijan:
P.S. ко ќе ја види Syn темава лексилиуми ќе зема за смирување. Расположење на нивоу... :pos:

Абе остај го Син, ваљда ќе му се допадне идејата, ќе дојде и тој заедно со Ками :pos:

Ајмо Дабче бесплатно изволтеееее.за тие од сранство 5 фунти изволтееее......денес има утре нема изволтееееее

l38546171256_2161.jpg

ќе не носите во некој паб ?

Полека со скарата Бурдисо може да ти се прикења на сред утакмица! ако воопшто играш :smir:

Одлично за десктоп. А има ли некоја позадина за мечот со Манчестер, додека сме во исчекување да ставиме на десктоп? Нешто слично на ова:

Прегледај го приврзокот 10047

Само да е подобро, некако не ме бендиса оваа слика...

Да ни мене не ми се свиѓа сликата, 2 пати има УЕФА на истата . . . . на Милан ме потсеќа . :(

Гледам нешто со позадини се занимавате нешто, еве една од мене, случајно налетав на оваа позадина. Претпоставувам ќе ви се допадне... :)
П.С. Некако е бледа, ваљда знаете како да ја затемните :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom