Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.021
- Поени од реакции
- 61.925
Вчера не требаше да игра, факт, јас не памтам дека направи нешто добро во вчерашниот меч, делуваше изгубено, што е и нормално со оглед дека ова е негово прво Дерби, затоа и немаше потреба од негово внесување во истото, но шизик оди на ризик, си набилда искуство дечкото и тоа е .
Второ ( и најбитно ) IoSono, детето е ДЕСЕН БЕК, лево неможе да прави кросеви зашто топката ја води стриктно со десната нога и секогаш се мести на истата, а тоа е многу предвидливо и за искусни играчи од одбраната, тоа е лесен залак, локум .
Десно има преголема конкуренција, така да, ке треба сепак да се седне на клупа, или да му се даде шанса во средниот ред со оглед дека може да се снајде таму, има и конституција и техника и брзина .
п.с. Тебе правилата не ти се познати другар, ако некој напише провокативен пост, а останатите се афтер ефект на истиот со цитирања и слично, треба да дојде до БРИШЕЊЕ , или што, сакате ја да едитирам посотви, да бришам цитати и слично, тој филм нема да го гледате .
Го правеше тоа што требаше да го прави, ги исчисти скоро сите топки што одеа за Пато по таа страна, водеше борба со него заедно со Киву и не беше надигран. Одигра искусно според мене и не направи ни еден посериозен кикс кој би можел да го загрози голот. И не верувам дека ќе седне на клупа во скоро време.
Брат не ме замарај со правилата него олабави малку, многу пати бришеш најнормални дискусии само не сакав да се мешам во тоа. Не е се во правилата треба да имаш малку чувство за дискусија и да оставиш да се пишува.