Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера не требаше да игра, факт, јас не памтам дека направи нешто добро во вчерашниот меч, делуваше изгубено, што е и нормално со оглед дека ова е негово прво Дерби, затоа и немаше потреба од негово внесување во истото, но шизик оди на ризик, си набилда искуство дечкото и тоа е .
Второ ( и најбитно ) IoSono, детето е ДЕСЕН БЕК, лево неможе да прави кросеви зашто топката ја води стриктно со десната нога и секогаш се мести на истата, а тоа е многу предвидливо и за искусни играчи од одбраната, тоа е лесен залак, локум .
Десно има преголема конкуренција, така да, ке треба сепак да се седне на клупа, или да му се даде шанса во средниот ред со оглед дека може да се снајде таму, има и конституција и техника и брзина .

п.с. Тебе правилата не ти се познати другар, ако некој напише провокативен пост, а останатите се афтер ефект на истиот со цитирања и слично, треба да дојде до БРИШЕЊЕ , или што, сакате ја да едитирам посотви, да бришам цитати и слично, тој филм нема да го гледате .

Го правеше тоа што требаше да го прави, ги исчисти скоро сите топки што одеа за Пато по таа страна, водеше борба со него заедно со Киву и не беше надигран. Одигра искусно според мене и не направи ни еден посериозен кикс кој би можел да го загрози голот. И не верувам дека ќе седне на клупа во скоро време.

Брат не ме замарај со правилата него олабави малку, многу пати бришеш најнормални дискусии само не сакав да се мешам во тоа. Не е се во правилата треба да имаш малку чувство за дискусија и да оставиш да се пишува.

Вчера не требаше да игра, факт, јас не памтам дека направи нешто добро во вчерашниот меч, делуваше изгубено, што е и нормално со оглед дека ова е негово прво Дерби, затоа и немаше потреба од негово внесување во истото, но шизик оди на ризик, си набилда искуство дечкото и тоа е .
Второ ( и најбитно ) IoSono, детето е ДЕСЕН БЕК, лево неможе да прави кросеви зашто топката ја води стриктно со десната нога и секогаш се мести на истата, а тоа е многу предвидливо и за искусни играчи од одбраната, тоа е лесен залак, локум .
Десно има преголема конкуренција, така да, ке треба сепак да се седне на клупа, или да му се даде шанса во средниот ред со оглед дека може да се снајде таму, има и конституција и техника и брзина .

Нее Син, Сантон изигра перфектно, се што одеше по лева страна беше сопрено, дечкото беше мотивиран и изигра фантастично во одбрана. Ова беше едно огромно искуство за него. Убаво е што може да игра на двете страни, реков вчера, детево е новиот Занети дефинитивно.

Нее Син, Сантон изигра перфектно, се што одеше по лева страна беше сопрено, дечкото беше мотивиран и изигра фантастично во одбрана. Ова беше едно огромно искуство за него. Убаво е што може да игра на двете страни, реков вчера, детево е новиот Занети дефинитивно.
Знаете што е комплетен бек така ? Сантон тоа ЛЕВО не може да ни го понуди, добар е против Лече и таа багра, но лесен залак ке биде за Јунајтед или Милан по таа страна, баш поради тоа што игра на неприродна позиција .

Вчерра детето ја изфрлаше топката во 90% од ситуациите во аут, прекинуваше акции, беше одран од Пато во една ситуација, тоа го заборавате, но и уште нешто заборавате, кросеви ? Нафрлени топки од него вчера ? М ?
Јебига, нема одговор тука, т.е. има, не видовме нешто такво, нешто што уште пред почетокот на мечот го знаев, баш поради тоа што не игра на својата позиција .

Не знам само од кај толку омраза спрема Јунајтед. Почекај до 8 Март па после мрази ги, јес дека ве издувавме 99 ама па помина долго време од тогаш, мислам дека комплексите Сер Алекс Фергусон и Двајт Јорк треба да се поминати. Како и да е, се надевам дека таа грдотијата што ја викаш Гејналдо ке ти докаже колку само глуп играч е Мунтари.

abe i protiv milan bevte silni pred 2 godini ili 3 kolku bese pa gatuso na ronaldo go zgazi kako mravka:pos2::pos2::pos2:

Брат не ме замарај со правилата него олабави малку, многу пати бришеш најнормални дискусии само не сакав да се мешам во тоа. Не е се во правилата треба да имаш малку чувство за дискусија и да оставиш да се пишува.

Kao да не те замарам со правила, или кога се Интер во прашање да ги одбегнувам, муабетов е, лепење на неточни етикети, да ги оставам ваквите дискусии кога Интер е во прашање, а во останатите фан клубови да ги бришам, зашто многу нивни членови по ПП се жалеле за истите, дури и ги пријавувале како провокација .

Ставрно непотребна дискусија и расправија, ја засенува дискусијата за вчерашниот меч и победа, сликите на Били од Милано и Се, зашто ? За мерење чив ташак е поголем, тој на Рони или оној на Матераци, епа моето чувство за дискусија повеќе го преферира подвлеченото, а не како некој бил според вас бил глуп од фан клуб Манчестер, како Роналдо немал Светска Титула и слично, еба*е дискусијата .

п.с.

Еве го и Скарпини за вториот гол на Драго .

Kao да не те замарам со правила, или кога се Интер во прашање да ги одбегнувам, муабетов е, лепење на неточни етикети, да ги оставам ваквите дискусии кога Интер е во прашање, а во останатите фан клубови да ги бришам, зашто многу нивни членови по ПП се жалеле за истите, дури и ги пријавувале како провокација .

Ставрно непотребна дискусија и расправија, ја засенува дискусијата за вчерашниот меч и победа, сликите на Били од Милано и Се, зашто ? За мерење чив ташак е поголем, тој на Рони или оној на Матераци, епа моето чувство за дискусија повеќе го преферира подвлеченото, а не како некој бил според вас бил глуп од фан клуб Манчестер, како Роналдо немал Светска Титула и слично, еба*е дискусијата .

А ја мислев на профил се расправаме за ова ама ти ја продолжи и овде.

Не те обвинувам за пристрасност, ти подетнакво се мешаш и во нашиов фан-клуб и во другите со бришење постови кои не се за бришење.

Дискутираме за Матераци и тоа е во рамките на темава. Ти можеш да кажеш ебате дискусијата, да не ти се свиѓа, ама нема што да бришеш. ОК? Нема правило според кое ако на модераторот не му е по ќеф муабетот треба да го избрише.

Сега и ова ако не ти се свиѓа избриши го ама заедно со твојот пост погоре, пошто од него дојде репликава. Нели такви се “правилата“.

И научи да поднесеш критика.

Еден дел од изјавата на Мурињо после утакмицата па ме насмеа...

....Милан се покажа како многу силен противник и покрај тоа што не играше Кака, и им посакувам да го освојат Купот на УЕФА...“

:) :) :) :) :) :)

Дискутираме за Матераци и тоа е во рамките на темава. Ти можеш да кажеш ебате дискусијата, да не ти се свиѓа, ама нема што да бришеш. ОК? Нема правило според кое ако на модераторот не му е по ќеф муабетот треба да го избрише.

Сега и ова ако не ти се свиѓа избриши го ама заедно со твојот пост погоре, пошто од него дојде репликава. Нели такви се “правилата“.

И научи да поднесеш критика.

Епа баш поради истите правила се избришани и тие 19 мислења :smir: . Ти прво научи ги истите, па ја ке поднесам критика, важи ?

п.с. Зошто во фан клуб на Интер би не интересирале индивидуалните титули на Рони со кои некој планира овде да ни се сити, не е тоа офтопик и провокација ? Не е офтопик мислењето за тоа како некој фан на Јунајтед бил глуп ? Епа извини, такви беа твоите дискутабилни постови, јебига, ти имаш едно, ја имам друго чувство на дискусија, останува да живееме со истите .

п.м.с. Продолжи дискусија на профил, овде се водеше само поради твоите етикети, затоа и реплицирав наместо да префрлам Се на профил .

Епа баш поради истите правила се избришани и тие 19 мислења :smir: . Ти прво научи ги истите, па ја ке поднесам критика, важи ?

п.с. Зошто во фан клуб на Интер би не интересирале индивидуалните титули на Рони со кои некој планира овде да ни се сити, не е тоа офтопик и провокација ? Не е офтопик мислењето за тоа како некој фан на Јунајтед бил глуп ? Епа извини, такви беа твоите дискутабилни постови, јебига, ти имаш едно, ја имам друго чувство на дискусија, останува да живееме со истите .

п.м.с. Продолжи дискусија на профил, овде се водеше само поради твоите етикети, затоа и реплицирав наместо да префрлам Се на профил .

Уште ова ќе ти одговорам овде само затоа што сега ти ме етикетираш пред сите. Ме етикетираш дека сум бранел постови од типот кој е глуп и кој е геј и дека тоа е моето ниво или чувство за дискусија, што нема врска, и ти и сите други што се читаме тука на форумов го знаеме тоа.

Јас не ти лепам етикети, ти дадов критика, која ти очигледно не знаеш да ја прифатиш. Те критикувам за нормалните мислења кои ги бришеш заедно со ѓубрето, и за тоа што имаш опсесивна желба да ја контролираш дискусијата и да ја водиш во онаа насока која тебе ти се допаѓа.

Уште ова ќе ти одговорам овде само затоа што сега ти ме етикетираш пред сите. Ме етикетираш дека сум бранел постови од типот кој е глуп и кој е геј и дека тоа е моето ниво или чувство за дискусија, што нема врска, и ти и сите други што се читаме тука на форумов го знаеме тоа.

Јас не ти лепам етикети, ти дадов критика, која ти очигледно не знаеш да ја прифатиш. Те критикувам за нормалните мислења кои ги бришеш заедно со ѓубрето, и за тоа што имаш опсесивна желба да ја контролираш дискусијата и да ја водиш во онаа насока која тебе ти се допаѓа.
ИоСоно, во една прилика убаво замолив, да се пријавуваат сите провокации и неконструктивни мислења по фан клубовите, зашто на истите некој како тебе, со факти, со аргументи ке се потруди да реплицира, ке има пост на место, но за жал ке мора да биде избришен . Тоа е проблемот во целава оваа ситуација, мене искрено ми одговара да пукам сеир, еве и овде ти кажувам, интересен е форумот со такви препукувања, али јебига, во фан клубовите некои работи не се дозволени .
Не дека мене дискусијата не ми одговараше, сеедно каква е, дискусија е битно, ама беше афтер ефект на провокации и навреди, и мораше Се да биде санкционирано на таков начин .

Во иднина, кога ке имам време со оглед дека сум премногу зафатен со работа деновиве ( собирам пари за Милано ), ке гледам баш таквите ѓубре-постови да не бидат дел од темиве, баш поради тебе и таквите ко тебе, кои ке напишат 100 километарски аргументиран пост, а ке треба да биде избришан.

Башка што еве и на профил ти пишав, таквите постови голем дел од членовите во другите фан клубови ги пријавуваат како провокација, сеа у случај да ги оставев со цела таа дискусија, немаше да им биде сеедно на дел од членовите од другите фан клубови, кои ќе дочекаа пеналче од некого а истото било избришано поради провокативна содржина. У стил, овде Syn дозволува провокации и одговор на истите, а кај нас вакви дискусии не, и после одат во темите за прашања до администраторите, се лигават неаргументирано и слично, мада во случајов ке имаа добар аргумент .

п.с. Лавината од такви како што викаш ти Ѓубре постови, ги засенуваат и ваквите
evo stigna i za početok da pratam neki sliki

evo i mene na Meazza

Секоја чест другар .

Били поздрав за сликите и клипчето, топ се, најсупер на свет беше а ? Мора и ја еден ден да го видам ова у живо. А што си седнал блиску до тие небањатите, десно што се од тебе? :)
ПС. не доаѓај у Скопје со плавата јакна што ја имаш, домче голо ке си одиш :)

Ретко видена изјава на Морати: “требаше да биде 7-0!“ :pos2:
Како Мурињо да зборувал од него.

За Адриано вели дека со него била коцка од која добиле сите, и го фали Мурињо што направил се за да го врати во старата форма.

Линкче

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom