А
Адриано
Гостин
нека чука ореви во рим!Во милано е -9 неаме ореви!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Okaka Chuka во Интер?!
денеска се прошири гласина дека Stefano Okaka Chuka може да дојде во Интер.
Наводно, небил среќен поради платата што ја земал во Рома, а занего интерес пројавува и Chelsea после тоа што сватиле од Chelsea дека Балотели тешко дека ќе го доведаат во своите редови.
Сите медиуми пишуваат дека Интер бара нов напаѓаач, а меѓу фаворитите се Ibisevic, а сега и Okaka пренесува okakachuka.com.
Дали овој играч ќе оди по стапките на Mancini, Dacourt, Chivu и многу други, останува да се види.
И јас се сложувам со вас дека Окака Чука најмалку ние потребен, такви како него ги имаме на кило.Нема шанса, ондак зашто да се ослободуваат од Балотели, уф колку е бедна шпекулацијава. Сфаќам Божиќ е, луѓе фантазираат, имаат нереални замисли и желби, али на вакви играчи Дедо Мраз може да им ги донесе Парма, Каљари и Лече а не и Интер .
Знам зашто, изгледа препозна во неговата изјава дека планира да ја освојуваа и Премиера...Па изгледа се понадева дека еден ден и Реал Мадрид ќе го има на клупата, со оглед дека во Барса беше како помошник, а и на Барса се и оди како подмачкано...Секогаш уживам во изјавите на Мурињо:
:pos2:
прашање е само кога ке замине од Интер, ако во овие 3 години освои се што може да се освои со Интер, јас мислам дека ке замине.. само по пат да не си планира да го земе Златко оти мамата негова после..И мене тоа ми дојде на памет, дека Ибра ќе го влечка кај што ќе оди тој.Да знаете дека еден ден и ке ја освои Примерапрашање е само кога ке замине од Интер, ако во овие 3 години освои се што може да се освои со Интер, јас мислам дека ке замине.. само по пат да не си планира да го земе Златко оти мамата негова после..
Ако се реализира тоа, Морати ке направи Се за да му го продолжи договорот, веќе еднаш го спореди со Хеленио Херера, така да тешко дека само 3 години ке го гледаме во Интер доколку ја и донесе титулата од ЛШ покрај скудетата .Да знаете дека еден ден и ке ја освои Примерапрашање е само кога ке замине од Интер, ако во овие 3 години освои се што може да се освои со Интер, јас мислам дека ке замине.. само по пат да не си планира да го земе Златко оти мамата негова после..
Дај линк за да влеземе во групата на Жозе Мурињо.Се те разбирам ама во едно грешиш, Златко ќе има 29 год, а јас мислам дека ке игра убаво до кај 31-32, така да премногу рано би било да си замине на 29 год, мислам дека би згрешиле во Интер!
Али како и да е, да уживаме додека е тој кај нас..
П.С. Нешто оф топик: Сите кои го почитувате Жозе Мурињо повелете во новата група која го носи неговото име.. мислам дека заслужува овој човек посебно внимание.. :smir:
:smir:Duman, повели .Дај линк за да влеземе во групата на Жозе Мурињо.

Па еден од најплатените играчи во европа е,зошто да не остане?Миленик на навивачите,најплатен,Мурињо го обожава и мисли дека тој е најдобриот играч во светот?ЕпаНе сум сигурен ама мислам дека Ибра еднаш рече дека ќе остане во Интер

Ибра уште кога играл во Малме имаше изјавено дека желба му е да игра во Интер покрај Роналдо, Јове мислам дека имаше ставено видео од Јутуб со истото интервју .Не сум сигурен ама мислам дека Ибра еднаш рече дека ќе остане во Интер