Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Моменталната табела :

1. Интер - 33

2. Јуве - 27
3. BB Merda - 27
4. Наполи - 24
5. Лацио - 23
6. Фиорентина - 23

Да ми кажеше некој дека со овој распоред Интер ке имаат предност од 6 бода ( со најдобра одбрана и напад ) пред конкурентите за титулата во овој дел од Сезоната немаше да му поверувам, башка сеуште се неубедливи во играта и сеуште се во потрага по вистинската формула, а тек кога ке ја пронајдат:cuc: .

Честитки за победата на Палермо, па сега можам да кажам дека Интер денеска победија двапати.
П.С Интер го победија Палермо на гости 2-0, а Билан изгуби со 3-1.
.

И ги победија и ги надиграа, шанса немаа Палермо .

Јас би ви ја честитал титулата неофицијално:cuc:Се зазам ама мислам дека 90% е сигурна иако е прерано!Ама после ова издание на Милан мислам дека немаат шанса,така да вие останувате и Фиорентина нормално:3:

Јас би ви ја честитал титулата неофицијално:cuc:Се зазам ама мислам дека 90% е сигурна иако е прерано!Ама после ова издание на Милан мислам дека немаат шанса,така да вие останувате и Фиорентина нормално:3:

Рано е премногу, иако Мурињо е тренер кој не знае да прокоцка ваква предност сепак се е можно кога е Интер во прашање .
Уште Лацио да помине, а убеден сум дека ке го победат( имаат бавча одбрана ) и после Се ке се мачка на леб, плус и BB Merda и Јуве се среќаваат меѓусебно и имаат потежок распоред .

Оваа победа надомести за глупавиот пораз од Панатинаикос. Сега 6 бода се веќе опиплива предност, иако како што кажаа и другите играта не е којзнае колку добро. Наредната недела ќе биде интересно со Лацио и очекувам нова победа, бидејќи сепак Лацио во дуелите со фаворитите не успева да се покаже многу сезонава.

AC Milan - Catania;
Juventus - AC Milan;
AC Milan - Udinese;
i po nova godina:
AS Roma - AC Milan;
AC Milan - Fiorentina;

а еве го и нашиот распоред
лацио-Интер!
Интер-Киево!
Сиена-Интер!
Интер-каљари!
Аталанта-Интер!

Далеку далеку полесен од на резилан!
Palermo Punish Miserable Milan

Еве кој негогледал натпреварот овде може да ги виде нај интересните моменти од натпреварот Интер - Наполи 2-1

Иначе за тие што не разбраа добро, денес на мечот Интер - Наполи поради безбедносни мерки од страна на Италијанската Фудбалска Федерација можеа да присуствуваат само оние кои имаат купено сезонски билети, плус уште два земени од нив за нивни пријатели.
Гостувањето на навивачите од Неапол беше забрането, моја претпоставка е дека вакви мерки и во иднина ке се превземаат зашто УЕФА се закани дека ако продолжат насилствана на терените во Италија можно е и Финалето од ЛШ да не се одигра во Рим .

Утакмицата ја гледав со прекини, го видов голот на Миколи, додека гледав Милан не фати топка...
Најпрво ме изнервира досудениот пенал, потоа играта со рака на Малдини во својот шеснаесетник и тоа судијата не го виде, и некако не ми се гледаше...

Сепак што е најважно, освем Палермо најмногу профитиравме и ние. Се издвоивме на врвот, 6 бода пред ББилан и Јубе и со далеку полесен распоред во наредните неколку кола, па имаме можност да ја зголемиме оваа разлика во однос на најсериозните конкуренти сезонава за титулата.

Типувам,накај Божик негде плус минус едно коло,титулата наша да биди:smir:

Утакмицата ја гледав со прекини, го видов голот на Миколи, додека гледав Милан не фати топка...
Најпрво ме изнервира досудениот пенал, потоа играта со рака на Малдини во својот шеснаесетник и тоа судијата не го виде, и некако не ми се гледаше...

Сепак што е најважно, освем Палермо најмногу профитиравме и ние. Се издвоивме на врвот, 6 бода пред ББилан и Јубе и со далеку полесен распоред во наредните неколку кола, па имаме можност да ја зголемиме оваа разлика во однос на најсериозните конкуренти сезонава за титулата.
Дечко како прво,ако не досудеше пенал ке требаше да го исклучи голманот на Палермо и да досуди слободен.Значи автоматски ке се уништеше утакмицата уште од старт.Во овој случај профитираше Палермо бидејќи не даде гол Милан и судијата испадна у право.

Пријателе, пенали ви делат ко новогодишни конфети... Прекини да се жалиш, смешни сте веќе... Ебате играта ваша мизерна што ја имате... Ај биди добар и те молам напиши ВО ТЕМАВА колку пенали има Милан сезонава во Серија А? Ама да напишеш, искрено те замолувам...

П.С. И црвени картони во ваша корист ако напишеш нема да биде на одмет. Тенк ју...

Пријателе, пенали ви делат ко новогодишни конфети... Прекини да се жалиш, смешни сте веќе... Ебате играта ваша мизерна што ја имате... Ај биди добар и те молам напиши ВО ТЕМАВА колку пенали има Милан сезонава во Серија А? Ама да напишеш, искрено те замолувам...

П.С. И црвени картони во ваша корист ако напишеш нема да биде на одмет. Тенк ју...
Не викам дека ни поклонувале пенали и црвени картони иако за второво не сум видел незаслужен црвен картон.Ако гледаме така има и многу пенали што не се досудени.

Ако збориме искрено за утакмицата со Палермо,што мислиш подобро ке беше да свирнеше слободен и да му дадеше црвен на голманот на палермо или како во ситуацијава што си досуди пенал и само жолт за голманот.Што мислиш ти ако добиеше црвен Палермо,така отворено ке играше и толку шанси ке створеше?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom