Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.205
- Поени од реакции
- 1.856
Честитки за победата :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.Честитки за победата на Палермо, па сега можам да кажам дека Интер денеска победија двапати.
П.С Интер го победија Палермо на гости 2-0, а Билан изгуби со 3-1.
.
Се зазам ама мислам дека 90% е сигурна иако е прерано!Ама после ова издание на Милан мислам дека немаат шанса,така да вие останувате и Фиорентина нормално:3:Јас би ви ја честитал титулата неофицијалноСе зазам ама мислам дека 90% е сигурна иако е прерано!Ама после ова издание на Милан мислам дека немаат шанса,така да вие останувате и Фиорентина нормално:3:
Дечко како прво,ако не досудеше пенал ке требаше да го исклучи голманот на Палермо и да досуди слободен.Значи автоматски ке се уништеше утакмицата уште од старт.Во овој случај профитираше Палермо бидејќи не даде гол Милан и судијата испадна у право.Утакмицата ја гледав со прекини, го видов голот на Миколи, додека гледав Милан не фати топка...
Најпрво ме изнервира досудениот пенал, потоа играта со рака на Малдини во својот шеснаесетник и тоа судијата не го виде, и некако не ми се гледаше...
Сепак што е најважно, освем Палермо најмногу профитиравме и ние. Се издвоивме на врвот, 6 бода пред ББилан и Јубе и со далеку полесен распоред во наредните неколку кола, па имаме можност да ја зголемиме оваа разлика во однос на најсериозните конкуренти сезонава за титулата.
Не викам дека ни поклонувале пенали и црвени картони иако за второво не сум видел незаслужен црвен картон.Ако гледаме така има и многу пенали што не се досудени.Пријателе, пенали ви делат ко новогодишни конфети... Прекини да се жалиш, смешни сте веќе... Ебате играта ваша мизерна што ја имате... Ај биди добар и те молам напиши ВО ТЕМАВА колку пенали има Милан сезонава во Серија А? Ама да напишеш, искрено те замолувам...
П.С. И црвени картони во ваша корист ако напишеш нема да биде на одмет. Тенк ју...