- Член од
- 18 септември 2007
- Мислења
- 2.547
- Поени од реакции
- 33
Умбра на кој програм гледаш?
Јас гледам на СпортКлуб кај ТОТАЛ Пакетот.
Гледам на Скај Калчо 1.
Btw повторно шанса од прекин за гостите, за среќа не дадоа гол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Умбра на кој програм гледаш?
Јас гледам на СпортКлуб кај ТОТАЛ Пакетот.
Каков гол ни дадоа... Ова не се бранеше.
Oдбраната само незнам што правеше , нивна грешка , не се остава на корнер тој простор празен .
.Видов на повторената снимка дека беше грешка на одбраната. Во секој случај топката одеше во гол толку специфично што Цезар не можеше да одбрани.

Ае не е лошо.
Само ме чуди што е проблемот со Занети. Воопшто не е активен во играта на тимот, ако имаше едвај 5-6 контакти цело полувреме.
Виера е одличен, се виде што ни недостасува во средината на теренот. Кварезма игра многу подобро од минатите натпребари но сепак прави премногу грешки.
Очекувам подобра игра во вториот дел па да им ставиме уште 2-3 гола.![]()
Па зарем тоа не го гледа Мурињо, па да реагира во случајот Занети, па и Занети нека одмара некоја утакмица, и така Интер има на располагање над 25 играчи на исто рамниште.Ако не примети , од мечот со Џенова Занети има мал пад во играта , тоа што сега го опиша беше карактеристика во неговата игра и против Џенова и против Фиорентина а и денес со Реџина . Заморот најверојатно игра главна улога во истото , и Ибра е максимално користен последниов месец , треба одмор и за него .