Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
меаца...викаш капело да дојт интер а???
за интер си ти бе чоек или не?

За Интер најдобри тренери би биле Бенитез и Мурињо
За трансвери не треба да се секираме Морати ке земе играчи само да не го слуша Манчини
Туку друг е проблемот со Интер цела Италиа е против Интер еве сега читам го лажирале демек билансот 2005 бараат најмала причина да го казнат и Интер демек сите се исти жал им е што Јуве и Милан ги казниа сега сакат да го уништат Интер се закануваат со одзамање скудето казна во бодови за наредната сезона за лажен баланс се обвинети 15 клуба и милан но истрагата е против Интер Италианските мафиоти нема да се смират додека не го казнат Интер

да де,ама Морати многу смирено одговори дека ги има потребните документи кои му биле побарани...така да нека ми пушат к*р сите против интер!

Чекајте сеа. Кажете што е работата со Суазо, шо се деси со него? И кажете и со Киву шо се деси!

Влатко_Русин напиша:
Чекајте сеа. Кажете што е работата со Суазо, шо се деси со него? И кажете и со Киву шо се деси!
Ни едниот ке е ни другиот од рома рекоа дака не разговарале со Интер за Киву а Суазо нелегално било што потпишал преддоговор со Интер па можеби и Интер и Суазо ке бидат казнети

А Давид Пизаро сигурно потпиша за Рома за 5.75м?

Иначе денес голема работа свршија од Интер се отарасија од 30 младинци кој на позајмица кој го продадоа..и така натаму и така наваму

Па нормално мора 156 копуци да издржват место да купат 20тина квалитетни тие од сериа Д земат некои идиоти

Прочитав на гол.ком дека Интер го изгубиле Суазо у Милан, сигурно отишол у Милан? Што е работата со него?

Влатко_Русин напиша:
Прочитав на гол.ком дека Интер го изгубиле Суазо у Милан, сихурно отишол у Милан? Што е работата со него?
Суазо и доколку има договор со Интер, договорот не е легитимен.. така Суазо може да добие можеби и неколку годишен бан а и Интер може да биде казнет.

Но ова ме загрижува..
Поради финансискиот скандал кој го затекна Интер, можи да биде исфрлен дури во сериај б..
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=333218
Но Морати има изјава дека фановите на Интер нема за што да ссе грижат..
http://inter.it/aas/news/reader?N=26756&L=en

Моментално Суазо со кој тим има договор? Со Милан? Или со Каљари? Сите викаат дека Суазо заминал во Милан, тоа ме интересира мене.

да да со милан потпиша

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom