Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
jove_bt напиша:
кај можи на гол или на трибал... не бе се само шпекулации се, мора и новинарите да го вадат лебот. ИБРА; КРЕСПО; КРУЗ останвааааааат
Ако Реал му понуди 10мил што му нуди бидејки му се допаѓа на Капело Ибра одма ке прифати или ке го уценува интер да му даде 10 Ибра е чист материјалис не е како Кака кој одби 12мил од реал во милан зама 5 со 2 помалку од Ибра кој е најплатен играч во Италија а Ибра секогаш велаше од мал навивам за Интер

mite84 напиша:
Адриано ке остане мислам ке си оди Круз а Адриано ако си оди ке биде трампан со Ето а мислам следната година нападот ке изгледа вака Адриано Ибра(не го сакам многу по оние искажани зборови и тепачката со Кордоба)Тевез Суазо Креспо многу се но мислам дека Морати нама да го продава Адриано бидејки му е миленик а и Адриано верувам ке покаже кој е со малку подршка а не со стални критики како прави Манчини

Од кај ова со тепачкава со Кордоба!? Кај го најде тоа, жити се... грешка да не си нешто...

Ај линк или подобјасни малце...

Ibrakadabra напиша:
Од кај ова со тепачкава со Кордоба!? Кај го најде тоа, жити се... грешка да не си нешто...

Ај линк или подобјасни малце...
Пишуваше пред 1 месец на газета се степале на тренинг после изјавата на Ибра а и не му е првпат во јуве ги бесе тепал Зебина и Трезеге

Да ми цицни булетин...не прикажува цели постови!!!

И со Виера се замерија ама Патрикот сигурно го зашлакал :)

Остај то мене едно ме радва, како не му ги мани клоците сеа...УФФФФ кефој ќе бидам

Наводно се скарале Морати и Манчини пошто Манчини инстирал да го земат Касано...па макар и во трампа за АДРИ????? yeah, right.

Друго поради Фиго, Киву, Суазо...да не прераскажвам прочитајте

Italian daily sports newspaper 'Tuttosport' has revealed how transfer market matters have divided President Massimo Moratti and Coach Roberto Mancini.

The latest problems which have come up to the surface are about Antonio Cassano and Cristian Chivu which Mancini has asked for, but which the Nerazzurri's President is hesitant about.

jove_bt напиша:
И со Виера се замерија ама Патрикот сигурно го зашлакал :)

Остај то мене едно ме радва, како не му ги мани клоците сеа...УФФФФ кефој ќе бидам

Наводно се скарале Морати и Манчини пошто Манчини инстирал да го земат Касано...па макар и во трампа за АДРИ????? yeah, right.

Друго поради Фиго, Киву, Суазо...да не прераскажвам прочитајте

Italian daily sports newspaper 'Tuttosport' has revealed how transfer market matters have divided President Massimo Moratti and Coach Roberto Mancini.

The latest problems which have come up to the surface are about Antonio Cassano and Cristian Chivu which Mancini has asked for, but which the Nerazzurri's President is hesitant about.
Манчини многу добри замисли има со тимот Касано го сакал па што сака Бреша ли да го прави на Интер му требаат топ играчи да го дигнат духот во тимот како што се Ето Меси Роналдинјо Дрогба играчи со перспектива како Насри Пато Кварезма а најмногу што му треба на интер е играч од среден ред и крло Фиго иако сака прва постава тешко дека ке издржи а нападот не ни треба никој ако останат сегашните

Ibra ја добил почесната награда за најдобар играч за сезоната 2006/07, поради одличниот победнички менталитет кој го внесил во екипата на интер. Истотака бил и пофален за својата игра во изминатата во која многу придонесе со своите асистенции и спектакуларни голови. Наградата била доделена во Копенхаген, од страна на Интер Клуб Данска. Откако видно задоволен Златан ја примил наградата, останал уште некој час во Копенхаген потпишувајќи автограми :).

pozdraFFF...

mite84 напиша:
Знаеме каков беше Моџи местеше утакмици на Интер не му треба таков мафиот а Морати тешко ке му опрости за таа изјава која всушнос ја давал во присуство на Моџи
Абе не постои таква изјава :) Така да нема за што да се караат околу тоа. Новинарите ја измислија таа изјава.. И за тоа дека ја дал во присуство на Моџи прв пат слушам.. Ибра изјави дека се е тоа лага.. кажав пред некој пост што изјавилл

Crazy P0Y0L напиша:
Суазо во Милан :vozbud:

Доста сеа со тој идолот твој :) и ти и суазо да ми цицн...:pos::pos::pos:
јас си реков озбилно е...

Crazy P0Y0L напиша:
Суазо во Милан :vozbud:
Па што ќе ни е нас Суазо.. Тој самоиот знае дека во Интер нема да фати место во прв тим.. и нормално оди во ББмилан.. има загарантирано место.. и јас да појдам во прв тим на Милан ќе играм.. :) Роналдо 90 % од сезоната е повреден, Инзаги редовно седи резерва, Џилардињо се покажа слабо минатата сезона..
Нас ни требаат играчи од типот на Тевез и Ето.. а за тие како Суазо ич к.р не ме били.. :)

Во калциомерцато пишува дека Интер се пренасочува кон Роналдинјо и Шева но јас би рекол само Роналдинјо ни треба и нема кој да не победи

Морати даде изјава дека Суазо има потпис со Интер и дека трансферот усте не е заврсен и дека прецедателот на калјари постапил некоректно но за Интер е подобро да се откаже од купување напаѓач и да бара квалитетен плејмејкер офанзивен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom