Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе јбг даде 7-8 гола од пенал и шо даде 1-2(не знам точно колку даде:)) гола со Парма за титулата оти се решаваше и то е:uvo::uvo:....колку сум среќен Милан шо не го земаа,да го земеа него немаше Пато да го земат така да за 2-3 години ќе имаме 3 пати појак играч од Ибрата:):)
Кварезма се губе не знам шо му е на ноа јутјуб јак беше ама тука слабо нешто хехехеххехе
БТВ ако продолжите вака да играте нема да имаме конкуренција :baeh::baeh:
Поздрав:smir:
EEEE se zaboravivte, na sokovite sto gi dozivevte od Bolonja i Djenova.
edit: ej a vie vo koja grupa igrate vo LS, zasto ve barav od A-H ve nemase da ne sve vo P.M.

Абе јбг даде 7-8 гола од пенал и шо даде 1-2(не знам точно колку даде:)) гола со Парма за титулата оти се решаваше и то е:uvo::uvo:....колку сум среќен Милан шо не го земаа,да го земеа него немаше Пато да го земат така да за 2-3 години ќе имаме 3 пати појак играч од Ибрата:):)
Кварезма се губе не знам шо му е на ноа јутјуб јак беше ама тука слабо нешто хехехеххехе
БТВ ако продолжите вака да играте нема да имаме конкуренција

Абе и минатата сезона до Нептун отидовте по победата од 2-1 , па ви се случи Наполи . Некаде Мај може да се прави ваков муабет на форумов , до тогаш искулирано следи си го првенството и Купот на Уефа .

Абе и минатата сезона до Нептун отидовте по победата од 2-1 , па ви се случи Наполи . Некаде Мај може да се прави ваков муабет на форумов , до тогаш искулирано следи си го првенството и Купот на Уефа .
Ubavo ti vika Syn, utre so golemo vnimanie ce si go gledas natprevarot za vlez vo vtora liga.
Pozdrav Fenomen i tuka nevredi da si nervozen,
kaj nibese muabetot,
Za arno za ubo..utre vi posakuvam pobeda i vlez vo vtorata evropska liga.

EEEE se zaboravivte, na sokovite sto gi dozivevte od Bolonja i Djenova.
edit: ej a vie vo koja grupa igrate vo LS, zasto ve barav od A-H ve nemase da ne sve vo P.M.
Човек не се рефрешира редовно телетекстот на А1 затоа ги нема во групи они се во чкљ група!:pos2:

Човек не се рефрешира редовно телетекстот на А1 затоа ги нема во групи они се во чкљ група!:pos2:
Adriano, ti olesna posle porazot od Milan.
strpise uste dva meseci, a posle toa ce praveme partali 10 godini, a Murinjo ce doceka i 500 natprevari bez poraz na domasen teren.
P.S Mnogu gi kritikuvame igracite, sepak imase dosta povredi, plus novi i treba malku trpenie, i pokraj se Adriano i Ibro izigra dobro.

Mourinho: Nema panika, jas sum zadovolen
I pokraj remito sepak rezultatot nitu malku ne go izvadi na Mourinho od takt, naprotiv toj izjavi deka e zadovolen, i edinstveno zali sto ne gi iskoristile sansite vo prvoto poluvreme, a isto taka ne propusti da gi pofali i werder, za nivnata dobra igra. Megju drugoto tvrdese deka toj e siguren vo plasmanot na Inter vo slednata runda na natprevaruvanje.

Не беше толку лоша играта, ама сепак мислам дека Мурињо треба да најде една формација и еден тим кој ќе игра подолго и ќе се уигра. Во Челзи не правеше премногу експерименти, така да само прашање на време е кога ќе го најде идеалниот тим. Без разлика на овој нерешен резултат не очекувам проблем за пласман понатаму.

Сети се на Парма-Интер и се ке ти биде јасно!
Ибро е човек што за 1 трепнување на окото може да ја сврти цела утакмица!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:dudlac:

БТВ ако продолжите вака да играте нема да имаме конкуренција :baeh::baeh:
Поздрав:smir:

Kварезма ако се губе ами шо да речам за дедовците од Милан не збори така гледаш синоќа кога влезе он во игра колку корнери изнуди центаршутеви фаули врз него изнаправија не лафи така да го емм Кварезма е класа играч.:helou:

abeee koga se zbori od zavist najubavo e!!!
Kварезма ако се губе ами шо да речам за дедовците од Милан не збори така гледаш синоќа кога влезе он во игра колку корнери изнуди центаршутеви фаули врз него изнаправија не лафи така да го емм Кварезма е класа играч.:helou:

igrac kako kvarezma mozat da sanjaat milan...ili da baraat uteha u 3 klasen igrac i da go pravat zver...

25053.jpg

24565.jpg

Еве 2 убави позадинки!

Inter vs Werder

Werder Bremen defender Per Mertesacker says that Inter's strikers are physically the most powerful that he's ever come up against.
"That was the most powerful front-line that I've every played against," said Mertesacker. "Their guys were all huge, fit and on top of that very agile. I have to admit that does make an impression as most of the guy in northern Germany aren't built as solidly."

Јас се кладам дека братов има кошмари сеуште.. :pos2:

Кошмари,не-кошмари тоа е....Најдобрата напаѓачка линија,ама Мертерзакер успеа да ја задржи...Истата напаѓачка линија ја видовме и во неделата!

Кошмари,не-кошмари тоа е....Најдобрата напаѓачка линија,ама Мертерзакер успеа да ја задржи...Истата напаѓачка линија ја видовме и во неделата!

Зарем до толку нема што да се дискутира во фан клуб Милан, па дојде тука да ги коментираш нашите напаѓачи? Демек ние не знаеме какви се :tapp:?!
Btw во неделата е минато време. Тој натпревар беше и помина, одиме понатаму :helou:!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom