Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утрово еден голем фан на ИНТЕР, Валентино Роси ја освои својата 8ма титула, (иако јас сум за Дукати и Стонер), мислам дека Нероаѕурите треба да победат вечер за да не му ја расипат прославата.

пс. следната година со ники и десмоседичи 09 ќе се вратиме на тронот

Глеам во фан клубот на Милан постирале некои интересни фотки за Интер па реков ние тука да не останеме покусо:
... случајно налетав на овие, а ако најдам некои други пак ќе постирам.

Кака (ова за некој навијач на Арсенал поготово):
Kaka-2.jpg

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:, ллелелее се скинав од смеење, да да, ФЛАЈ ЕМИРЕЈТС те носи дома ЕКСПРЕСНО!!! х:pos2::pos2::pos2:

Си ги изгуби парите само :tapp: и ќе ја фатиш...утре сабајле :uvo:
Хах.. можи па има уплатено. Ајде нека го слика ливчето и нека го стави на темава да видиме.
Абе деца.. не можат да се помират со реалноста и живеат во фантазија...

Вечер јако ќе биде НАПРЕД ИНТЕР гази ги росоњерите.:olee::olee:.

Lugje imam nekoe dobro pretcustvo za vecer, a nikad go nemam pred derbito uvek nesto sum nervozen, ko sto mi se cini ke da e ova zatisje pred bura. Uste i Ferrari da mi pobedi so 1-2 plasman Massa prv normalno.

Токму така имењаче-затишје пред бура!да те полазат морници!Ама најјако е кога ги даваат во тунелот и ги соопштуваат играчите!:nesvest:е тогаш е најјакото цела кожа ти е наежена трепавици си целиот!:smir:

Честито на Големиот фан На Интер Валентино Роси!Ѕвер е човекот!!!!

Дел од највпечатливите изјави на Мурињо:

"Моите шефови може да си побараат одмор. Ги имам фудбалерите кои ми се потребни и останува да ја завршам мојата работа и да ги освoиме титулите".

"Шевченко е навикнат кон него да се однесуваат како кон принц. Така го научиле во Милан, па кога дојде во Челзи не можеше да се навикне сите фудбалери да имаат исти права и обврски."

"Ве молам не ме карактеризирајте како арогантен. Но, јас сум европски шампион и мислам дека сум специјален."

"Младите фудбалери се како лубеници. Само откако ќе ја исечеш и пробаш лубеницата, можеш да бидеш 100% сигурен дека е добра."

"Венгер има вистински проблем, а во Англија тој проблем го нарекуваме воајеризам. Тој е човек кој сака да ги гледа другите."

"Бенитез? Три години без титула во Премиер лигата. Мислам дека не би бил се уште на таа функција."

Ке загубите денеска од Милан. Мој тип :smir:
Не се брзај со заклучоци да не испаднат фатални на ливчето!

и кога умбра веќе спомна најдобри изјави на Мурињо јас само 1 на виери ке постирам што ја кажа за европското кога новинарите ги караа што испаднаа уште во групата!

"I'm more of a man than all of you put together. I can walk down the street with my head held high. I can look at myself in the mirror, but you cannot!(покажувајки кон насобраните новинари)

Не се брзај со заклучоци да не испаднат фатални на ливчето!

и кога умбра веќе спомна најдобри изјави на Мурињо јас само 1 на виери ке постирам што ја кажа за европското кога новинарите ги караа што испаднаа уште во групата!

"I'm more of a man than all of you put together. I can walk down the street with my head held high. I can look at myself in the mirror, but you cannot!
Дечко, тоа е само мој тип. Јас не се брзам, туку чисто мислам дека Милан ке тепа!:pipi:

малото еврејче:чичко хитлер ја утре ке полнам 15!
Хитлер:Ке видиме,Ке видимееее!

[youtube]9ZXdIrSEfKg[/youtube]​
Спореди го ова со најавата на Телма...
Не знам како не му е досадно само едно исто, големо дерби, фудбалска класика... Абе мизерија се. Барем да имаше и преглед на колото како што има на А1 милам на полноќ.
Треба да пратеме меил до телма за тоа.

tifose1346x212xi0.jpg

Ова е добра најава :)

Спореди го ова со најавата на Телма...
Не знам како не му е досадно само едно исто, големо дерби, фудбалска класика... Абе мизерија се. Барем да имаше и преглед на колото како што има на А1 милам на полноќ.
Треба да пратеме меил до телма за тоа.

tifose1346x212xi0.jpg

Ова е добра најава :)

Добра најава ? За хорор филм ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom