Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не мислев измена да биде. Би се мењал на позиција Лево крило-Десно крило. Џо Кол исто така игра лево.

Сеуште има интерес од Ливерпул за Малуда, знаеме дека Челзи им го зема пред нос...затоа веројатно и не се снајде, има 29години(мислам) и на потребното ниво мислам ке игра уште една-највеке две години.

Хмм , Малуда беше купен за 20 милиони евра , да биде продаден после една година ( во која имаше и проблеми со повреди ) тешко , а Кварезма да биде користен во систем на Ротација исто така тешко , тоа е тип на играч кој ке бара првотимски статус , каков што имаше 4 сезони во Порто и кој според играчкиот кадар само во Интер му е загарантиран .

да ама ме плаши евентуалниот ангажмано на мансини , не верувам дека ке фрлат пари и за двајцата , но еве и дојдат ме загрижува да не дојде до гушење по страничните позиции со мајкон и максвел

Нема бе за никој потшишано Кварезма!!!!:)
Си игра мајтап. Ако потпишал со некого, досега 100 пати че беше објавено од „медиумите“ како goal.com или triabalfootball.com.
Гарант. :):):)

Нема бе за никој потшишано Кварезма!!!!:)
Си игра мајтап. Ако потпишал со некого, досега 100 пати че беше објавено од „медиумите“ како goal.com или triabalfootball.com.
Гарант. :):):)

се некако мислам дека и манчестер може да влета во целава приказна ако го изгубат роналдо

Челзи не е биг клуб!!!
Со историја од само 5 години јас тоа не го рачунам за биг клуб!!!
или ИНТЕР или РЕАЛ!
Ти не, ама овде зборуваме за Кварезма. Шо ако тој го рачуна?

Хмм , Малуда беше купен за 20 милиони евра , да биде продаден после една година ( во која имаше и проблеми со повреди ) тешко , а Кварезма да биде користен во систем на Ротација исто така тешко , тоа е тип на играч кој ке бара првотимски статус , каков што имаше 4 сезони во Порто и кој според играчкиот кадар само во Интер му е загарантиран .
Тој секако ќе има шанса да игра, ама ако е дрво како мож да бара првотимски статус? А Филипс и Малуда не ги рачунај многу. Само со Џо Кол и Калу не можи.

се некако мислам дека и манчестер може да влета во целава приказна ако го изгубат роналдо
Ништо чудно. Ако со трансфер на Роналдо во Реал не го добијат, па еве... Робињо, би го зеле Кварезма.

Тој секако ќе има шанса да игра, ама ако е дрво како мож да бара првотимски статус? А Филипс и Малуда не ги рачунај многу. Само со Џо Кол и Калу не можи.

Башка него што го заборавив а и да , се согласувам со тебе , да имаше потпишано за некој клуб до сега 100 пати ке беше објавено .

@Чекич , не би дошло до гушење , напротив , Мурињо форсира 4-3-3 формација сите тоа го знаеме , така да покрај Ибра ке бидат потребни и две квалитетни крила а нив неда ке ги има во Мансини и Кварезма , плус ке ги ротира како што правеше со Даф и Кол . А Маикон и Максвел максимално ке бидат експлоатирани во тој систем , како што беа користени и бековите во Челзи , Мансини и Кварезма ке бидат поставени поцентрално за да се ослободи место пред Се за Маикон , крилните позиции се клуч во тој систем на Мурињо затоа и секогаш форсираше квалитетни засилувања на Истите , нормално , покрај некоја ѕверотина во нападот а во Интер тоа е Ибра кој тек сеа ке го видиме во вистинското светло покрај Мурињо .

Мене сетики ми се чини дека ке потпиши за Реал(иако мн. би се разочарал)..Мислам дека Реал ке сака да ги има најјаките крила идната сезона а тоа се Кристијано Роналдо и Рикардо Куарезма....како и да е,се молам да не биди така оти мноооогу сакам да го видам Куарезма во црно-плава комбинација,па и уште ако го земиме Мансини и Лампарт:vozbud::vozbud::vozbud:Еве по мое како би изгледало.........

..............................Ибракадабра......................
..........Мансини..................................Куарезма.....
.........................................................................
.................................Лампард............................
..............Камбиасо(Виеира)...Занети(Виеира).........
........................................................................
Максвел(Чиву)...Чиву(Самуел)...Кордоба.......Маикон
.....................................Цезар............................

п.с Somebody Stop Me!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
п.п.с Криво ми е што нема да има место за Адриано:nesum:

То good to be true , ова би бил еден од најдобрите тимови што Интер некогаш ги имал .

Мене сетики ми се чини дека ке потпиши за Реал(иако мн. би се разочарал)..Мислам дека Реал ке сака да ги има најјаките крила идната сезона а тоа се Кристијано Роналдо и Рикардо Куарезма....како и да е,се молам да не биди така оти мноооогу сакам да го видам Куарезма во црно-плава комбинација,па и уште ако го земиме Мансини и Лампарт:vozbud::vozbud::vozbud:Еве по мое како би изгледало.........

п.с Somebody Stop Me!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

SSSSSSSSSSSSSSMOKI"N

fantasy football

Поздрав после мноооооогу време од мене! Баш ме радува што сте активни, ве читам одвреме на време. Би сакал да имам повеќе време да пишувам ама тоа е...

Инаку одамна пишував дека го посакувам Кварезма во Интер па се надевам дека ќе се оствари тоа. Уште кога би се завршила работата со Мансини би било супер. Манчини го нема и со сета благодарност за освоените титули, очекувам следнава сезона да се нервираме помалку :-)

Поздрав до сите кајганџии Интераши! :inter:

Поздрав после мноооооогу време од мене! Баш ме радува што сте активни, ве читам одвреме на време. Би сакал да имам повеќе време да пишувам ама тоа е...

Инаку одамна пишував дека го посакувам Кварезма во Интер па се надевам дека ќе се оствари тоа. Уште кога би се завршила работата со Мансини би било супер. Манчини го нема и со сета благодарност за освоените титули, очекувам следнава сезона да се нервираме помалку :-)

Поздрав до сите кајганџии Интераши! :inter:

Pozz , ај со надеж дека од нареднава сезона ke имаш можност поактивно да бидеш вклучен на форумов, како и што беше . . . . . . l ' Inter nel Cuore

се надевам дека кварезма ќе потпише за интер

SSSSSSSSSSSSSSMOKI"N

fantasy football

То good to be true , ова би бил еден од најдобрите тимови што Интер некогаш ги имал .

Nope.

Со овој состав што го напиша Диџеј ќе бидеме само уште една Барселона. Ќе имаме одлична игра, убава за око, ќе диктираме и темпо и игра се... али во формацијава нема реализатор. Ќе нема реализација. Кој ќе ги постигнува головите?
Ибра не е тип на напаѓач што дава по 30/40 голови по сезона(вкупно, не се летајте). Природната позиција на Ибра е помошен напаѓач/втор напаѓач како сакате кажете го. Затоа секогаш тренерите го комбинираа со некој ''БОМБАРДЕР'' од калибарот на Трезеге и во нашиот случај Круз. Значи таквите играчи го искористуваа Златан за да имаат поголеми бројки во салдото на постигнати голови, типичен пример за тоа денес се Руни и Кристијано. Едниот без другиот не можат, Кристијано стана она што е само поради Шрек.

Значи ако се игра со 4-3-3 формација, шо не ми се верува... или нема да има место за Ибра или ќе оди лево како лево крило, што и не е така лошо. Сепак не ми се верува дека Мурињо ќе направи таков потег. И то. И јас после подолго време еве пишувам али ги следам сите новости, случувања, не грижете се. :)

После веста дека Сколари е нов тренер на Челзи и мене таа варијанта ми се уврте али тука се Џо Кол , Малуда , така да на крилните позиции имаат стандардни првотимци , ем Кварезма седи на клупата на Португалската репрезентација , плус ако веке потпишал договор со нов клуб , зошто денес има потврда дека преговорите помеѓу Интер и Порто веке почнале , такви информации за преговори на Порто со останатите два клуба немаше сеа за сеа , таква потврда имаме само за Интер , ем од сите овие три клуба само Интер нема крилен играч , така да првотимскиот статус му е загарантиран , ем Мурињо , португалска врска . . . му давам шанса на Интер за овој трансфер , што е и моја желба , сега за сега сите варијанти се отворени .
Поради таа вест мислам дека и Кврезма замина за Челзи. А за Реал не верувам дека ќе го земат кварезма кога веќе го земаат Роналдо.
Можно е и Манчестер да е вмешан тука, како замена за Роналдо да го земат Кврарезма..
Големи се шансите да потпиша за Интер.. Интер беше најзаинтересиран клуб за Кварезма и како што кажа ти првотимскиот статус му е гарантиран.. Мислам дека ова ќе се открие после европското првенство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom