Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
крила крила и само крила а за плејмејкер ? иако деко можам да кажам дека супер игра за португалија и е еден од подобрите ако не и најдобар поединец на португалија.
Лампард или Деко :) Еднио че биди во Челзи, другио во Интер. Само не се знај кој каде.

крила крила и само крила а за плејмејкер ? иако деко можам да кажам дека супер игра за португалија и е еден од подобрите ако не и најдобар поединец на португалија.
Диего
em.gif

Дечки јас мислам најдобро е Деко да го земете,добар е,и таков играч им треба на Интер!!!

Мансини го сакам повеќе и од Кварезма во Интер, не зборувам за квалитет оти се знае дека Кварезма е многу подобар, ама стилот на игра на Мансини ми се допаѓа многу, воопшто не е себичен, брз, дрибла супер, дава супер топки и најважно од се дава голови.

QUARESMA shock: "I already signed for a big club"

Кадееееее??????:uvo:

Сега ли најде да си игра со нерви.
еве_и_линк

Фала богу дека лаже...:)

После Евро ке видиме. Може и Сколари да се замеша, односно Челзи.

Белким за интер има потпишано:nesvest:

Челзи не е биг клуб!!!
Со историја од само 5 години јас тоа не го рачунам за биг клуб!!!
или ИНТЕР или РЕАЛ!

Па не мора да е историја бе,голем клуб Челзи е во моментов за твоја информација!!!

Интер, Реал или Челси.. Мислам дека е во Челзи..

После веста дека Сколари е нов тренер на Челзи и мене таа варијанта ми се уврте али тука се Џо Кол , Малуда , така да на крилните позиции имаат стандардни првотимци , ем Кварезма седи на клупата на Португалската репрезентација , плус ако веке потпишал договор со нов клуб , зошто денес има потврда дека преговорите помеѓу Интер и Порто веке почнале , такви информации за преговори на Порто со останатите два клуба немаше сеа за сеа , таква потврда имаме само за Интер , ем од сите овие три клуба само Интер нема крилен играч , така да првотимскиот статус му е загарантиран , ем Мурињо , португалска врска . . . му давам шанса на Интер за овој трансфер , што е и моја желба , сега за сега сите варијанти се отворени .

После веста дека Сколари е нов тренер на Челзи и мене таа варијанта ми се уврте али тука се Џо Кол , Малуда , така да на крилните позиции имаат стандардни првотимци , ем Кварезма седи на клупата на Португалската репрезентација , плус ако веке потпишал договор со нов клуб , зошто денес има потврда дека преговорите помеѓу Интер и Порто веке почнале , такви информации за преговори на Порто со останатите два клуба немаше сеа за сеа , таква потврда имаме само за Интер , ем од сите овие три клуба само Интер нема крилен играч , така да првотимскиот статус му е загарантиран , ем Мурињо , португалска врска . . . му давам шанса на Интер за овој трансфер , што е и моја желба , сега за сега сите варијанти се отворени .

Малуда не ги оправда очекувањата, и се очекува да биде продаден. Па Кварезма со Џо Кол би се мењал како сега со Роналдо (во Португалија).
Мислам дека Кварезма не беше 100% фит затоа не играше за Португалија.

Малуда не ги оправда очекувањата, и се очекува да биде продаден. Па Кварезма со Џо Кол би се мењал како сега со Роналдо (во Португалија).
Мислам дека Кварезма не беше 100% фит затоа не играше за Португалија.

Хмм , Малуда беше купен за 20 милиони евра , да биде продаден после една година ( во која имаше и проблеми со повреди ) тешко , а Кварезма да биде користен во систем на Ротација исто така тешко , тоа е тип на играч кој ке бара првотимски статус , каков што имаше 4 сезони во Порто и кој според играчкиот кадар само во Интер му е загарантиран .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom