Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Историја

Да ја продолжам мисијата што ја започна Димитар. :)

Еве некои фотки кои мислам дека не сте ги виделе досега.

Првиот шампионски тим на Интер:

primaechipa9tt.gif

Првото игралиште на Интер(уште сме немале стадион)
primulterendejoc5qz.gif

Формацијата со која го освоивме првото Скудето(2-3-5 :))

schemadejoc2as.gif

Првиот стадион на Интер ''Арената'', на дербито со Џуве(1935)

poparena6ug.gif

Edit:

Првиот тимски автобус/трактор/тенк/камион :pos::pos::pos:

tifomoto7lb.gif

TIM of the week.
By Муарин Таршими од Џурманиџа, Таџикистан.

Буфон

Маикон Самуел Кордоба Киелини

ФиКо Занети Камби Цезар

Круз - Марадона Џ.

Yeah, we love football, football is gOd... we bring football live, thanks to our sponsor - Hamsyl flying carpets.

2002275930327496834_rs.jpg

Некои од Јуве се жалеа дека Недвед не заслужил жолт картон за дуелот со Фиго е не направил ништо човекот само му ја скршил ногата на Фиго кој ке паузира повеќе месеци продолжува да ни се повредуваат таму кај сме најтенки

Code RED!

So that confirms my fears that i would have to do ''the job'' or you can also say, [SIZE=-1]engaging[/SIZE] Operation: Pregnant Old Lady.

*Pregnant Old Lady = one man mission, located in the center of Turin, where the main caracter(Me, Myself & I) must annaly and oral abuse everything that walks two legs.

[SIZE=-1]

Ground: Turin, roger. Alpha three, right Bravo, hold short 27 Right...
Go, go, go
[/SIZE]

за фановите од Интер (многу јако сликиче) :smir:

materazidolo1yv9.jpg

све од милан,да!
иронија ЕПТЕН.
ти ги имаш и двете.
е сеа рачунај.

Седете мирни да не го налутите Фантомчо има да го прави скрш у државата ке ви ги скрши кичмите на сите без разлика на пол возраст религија или националност а посебно фан-клуб манијаци :smir:.
Не бе не сакал да го удри само се обидувал да ја фане топката пошто Фиго му ја скрил!
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=470636

1 вест.
Фиго 2 месеци во аут, Недвед му се извинил во соблекувална... па после и му се јавил дома. Недвед е супер човек, не ме нервира тоа, ме нервира другите навивачите од Јуве, шо немаат појма а јадат гомна.
Не го удрил... жими К... илиманџаро.

2 вест.
ова ќе значи дека СИГУРНО ќе мора да се засилиме во преодниот рок, бидејќи Фиго ќе го нема толку долго а ќе немаме и играчи за во ЛШ. Опции се Балак, Лампард, Десена и Агеро.

3 вест.
Адриано дефинитивно не напушта, фрчат понуди од сите страни, Морати сигурно е дека ќе ги прифати, одлуката е ставена на Адриано каде сака да продолжи. Понудите се од приближно иста вредност.

*Милан 17м евра, на рати и со оваа опција на местото на Адриано би дошол Карим Бензема.

*Вест Хем 17м евра, чиста сума кеш.

*и понудата испратена до Атлетико Мадрид, бидејќи Морати е загреан за Агеро... па ќе гледа некако да направи Аргентинско-Бразилска трампа. 12м евра + Адри за Агеро, според мене би била најдобра за клубот и за навивачите.
Уште еден wonderkid и волкот сит и овците на број. :)

Толку од мене, со новости се враќам наскоро.

и јас така мислам,ама нема да е така.ако купиме играч зимава тоа ДЕФИНИТИВНО ке е кварезма,адри дефинитивно си ојт,а на негово место нема потреба никој да дојде.

Не верувам дека ке го трампаат Агуеро...они го купија за 30мил, и мислам дека нема да го продадат за испод 40мил. Може нема оваа година, али за некоја година кога ке созрее и кога ке стане светска звезда цената ке биде мноогу поголема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom