Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако бараме виновник тогаш тој е Манчини со формација 4-3-1-2 ееееејјј
не дека формацијата не ми се допаѓа туку глупакот играше без крила за да играш со ваква формација треба да имаш лев и десен бек со офанзивни карактеристики а овој ги стави бурдисо и киву кои лани цела сезона играа како централни дефанзивци и ако му се додадат виера дакур и занети ке ти излези дека сме играле со 7 играчи од каде што шансите за да овие постигнат гол се 0,99%, а за станкович не треба да се зборува еден од најлошите беше според мене.

И се надевам дека ова му е последна сезона на Маншини во интер затоа што си зеде самиот доста добри играчи и не знаее како да ги распореди примерот со киву да беше на негово место максвел ке имавме барем еден корнер изведено итн.

Не го рекол тоа. Само рекол "Има луѓе кои го сакаат, и кои го мразат Матераци. Што се однесува до мене, јас не би седнал во иста маса со него".

Добро де, знам :)

Насловот гласи така, затоа и напишав така. Прочитав.

Deco In Inter Sights ЕВЕ ШТО НИ ТРЕБА ОЧАЈНО ОВАА СЕЗОНА!
The Nerazzurri will have to battle it out against Newcastle as the English side are also after the Portuguese midfielder.

I'll Never Be Friends With Milan And Juve, Says Javier Zanetti ТАКА ТРЕБА ЅВЕР!
The Inter captain has pledged his future to the Nerazzurri, hoping to have a future behind the desk as the club once he hangs up his boots to quit playing.

Единствен виновник е само манчини, и Фиго што утна сам со голман, и Суазо што утна сам од 7 метри со глава, и Дејо Мајсторе што многу солираше и секугаш ја губеше топката, и Бурдисо за пеналот и за цела посрана утакмица (се молам ова да му е полседна утакмица) ... сума сумарум сите играа катастрофа,,,..................... и после не ни требале плејмејкери!!! само деструктивци има во овој посран тим на Манчини, за 20 милиони може да се напраи прекрасен тим со 2 плејмејкери од светска класа, ама тоа е Морати е глуп што му го продолжи договорот, подобро за Манчини да почне да победува зашто го јадел курот

Не ни требало крило сме го имале Фиго и лани не беше којзнае што требаше одма по завршувањето на сезоната да земеме или Кварезма или Нани се виде вчера му тежат годините Фиго од пред 3-4 сезони тоа не го промашува интер требаше да продаде 5-6 фудбалери а не сега Фудбалери што земат 5-6 мил плата по трибини да седат им се уништува кариера тоа нигде го нема за оваа сезона ни требаше крило техничар плејмејкер и Киву крило Кварезма ке беше супер а среден Рикелме Насри или Деко

Штета не го гледав натпреварот ама не го даваа на ниедна телевизија кај мене.Во секој случај не е ништо страшно ако се загуби оваа титула поважно е титулата да остане.

требаше да го земеме ама не го земавме нема назад нема солзи сега се е концетрирано на Тројната титула а секако 3 години по ред го земаме истиот куп(не е веќе интересно) се ние го земаме остајте нешто на мршојадците:)

требаше да го земеме ама не го земавме нема назад нема солзи сега се е концетрирано на Тројната титула а секако 3 години по ред го земаме истиот куп(не е веќе интересно) се ние го земаме остајте нешто на мршојадците:)
сакаш да кажеш дека интер го освои купот две сезони по ред но оваа сезона рома им го зеде. Истото е и за супер купот, интер го зеде две години по ред и одеше на трета но рома повторно ги запре и по втор пат оваа сезона го зема пехарот на ѓузепе меаца.

А според мене истото ќе им се случи и во домашното првенство и таму ќе ги запреме да земат три титули по ред.

Јас појќе не се замарам со трансферите на Интер, секако со или без Деко немаме конкуренција:) Се разочарав од Јуве, Рома ама Милан добро се покажаа. Само во Милан и Фиорентина гледам некаква конкуренција...

Мене ме интересира ова - Italian Supercup Preview: Inter-Roma
Who: Italian champions Inter vs Coppa Italia winners Roma
Where: Stadio Giuseppe Meazza, Milan
When: Sunday 19 August, 20:45

Состави

Интер:

(4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Materazzi, Chivu, Maxwell; J. Zanetti, Cambiasso, Vieira; Stankovic; Suazo, Ibrahimovic.

Рома:

(4-2-3-1): Doni; Panucci, Mexes, Andreolli, Cassetti; Perrotta, De Rossi; Taddei, Giuly, Mancini; Totti.

Според мене утакмицата ќе биде доста интересна, очекувам многу голови. Едно е лошо за Рома а тоа е неиграњето на Хуан. Тоа ќе биде голема добивка за Интер кој ќе форсира да игра таму каде што покрива Андреоли кој сепак е неискусен и мислам дека тука ќе се реши утакмицата.

Но од друга страна пак ако забушава пак Манлини со некоја бош формација, има да не прегазат римјаните, ваков среден ред ретко се гледа, има да го папаме гадно. Сите се неверојатни техничари, многу се брзи и имаат добри пасови. Недостаток им е дефанзивната задача бидејќи играчите на Интер се далеку по корпулентни. То е то, не треба да им се остава премногу простор, ако ги видиме Виеира, Занети и Камби заедно нема од што да стравуваме.

Тип... x во 1

Ееее испадна тоа второто. Како потајно да очекував, па до кога со некои бош формации ќе игра. Кажав за средниот ред на Рома, не се можеби Деко, Роналдињо, Чави ама се далеку поуиграни и подобри. Потценет но според мене најдобриот среден ред во светот, па какви само акции прават... Доста за тоа, на СУПЕР среден ред како овај на рома, возвраќа со 3дм-1ам? Па стави бе човече 5 играчи средина, згусни малце средниот ред, јас уствари колку шо видов интер и немаше среден ред, играше со 2 одбрани! Имаше Манчини изјава: Беа побрзи од нас!

Па нормално кога ставаш старци во среден ред, кој патем и не се доволно залечени од повредите. Виера и Дакур не се ни доближија до крилата на Рома. Тадеи и Жили си шетаа по Џузепе Меаца, јас само се чудам како примивме само еден гол. ИСТАТА грешка од утакмицата кога ни чукнаа 6 гола. Ајде тогаш ќе речиме немаше играчи, сеа кој му беше крив? Незнае да стави некој друг освен Станкович, кој пола топки ги изгуби? Стварно не вреди појќе да губам нерви со Мор(ати)нот и Манчини, се бисер до бисер.

Честитки до Рома, и ако продолжи вака Интер тешко дека ќе одиме на една титула а камоли на 3!

J:(vAn

Ако бараме виновник тогаш тој е Манчини со формација 4-3-1-2 ееееејјј
не дека формацијата не ми се допаѓа туку глупакот играше без крила за да играш со ваква формација треба да имаш лев и десен бек со офанзивни карактеристики а овој ги стави бурдисо и киву кои лани цела сезона играа како централни дефанзивци и ако му се додадат виера дакур и занети ке ти излези дека сме играле со 7 играчи од каде што шансите за да овие постигнат гол се 0,99%, а за станкович не треба да се зборува еден од најлошите беше според мене.

И се надевам дека ова му е последна сезона на Маншини во интер затоа што си зеде самиот доста добри играчи и не знаее како да ги распореди примерот со киву да беше на негово место максвел ке имавме барем еден корнер изведено итн.
Јас потполно се сложувам со ова мислење со надополнување Киву не беше лош

Значи што ни треба сто пати сум рекол среден ред не растурија во додавања но кој ме слуша
Што вели Јове веки јас не се замарам со глупакот ```голем тренер```мистер Х :uvo:

да да,така е...зато интер имаше 97 поени а рома колку???
абе многу пати сум го кажал ова но еве уште еднаш ќе го повторам.
Интер имаше 97 поени во серија а и заврши прв а рома околу 15 помалку и заврши втора значи без разлика на поените и рома да имаше 96 немаше да земе повеќе пари ниту пак ќе завршеше прво место.
Еве ти еден сличен пример - Барселона минатата сезона беше многу поуиграна отколку реал имаше постигнато повеќе голови од реал и помалку примено и победуваше некогаш и со 6 - 0 против атлетико мадрид, додека пак реал се вадеше со голови во 90` минута но ете реал мадрид ја освои титулата и тоа со исто бодови ама со подобар меѓусебен дуел!

абе многу пати сум го кажал ова но еве уште еднаш ќе го повторам.
Интер имаше 97 поени во серија а и заврши прв а рома околу 15 помалку и заврши втора значи без разлика на поените и рома да имаше 96 немаше да земе повеќе пари ниту пак ќе завршеше прво место.
Еве ти еден сличен пример - Барселона минатата сезона беше многу поуиграна отколку реал имаше постигнато повеќе голови од реал и помалку примено и победуваше некогаш и со 6 - 0 против атлетико мадрид, додека пак реал се вадеше со голови во 90` минута но ете реал мадрид ја освои титулата и тоа со исто бодови ама со подобар меѓусебен дуел!
Сакаш да кажеш дека Интер се ваѓаше 90та минута, и дека Рома имаше подобра гол разлика и дека ја заслужи титулата?

Сакаш да кажеш дека Интер се ваѓаше 90та минута, и дека Рома имаше подобра гол разлика и дека ја заслужи титулата?

Не туку дечкото сака да кажи дека му се спие...

Он топик:
Како и да е, да се надеваме дека ова ќе им биде лекција за понатаму. Незалагање на играчите и никаква игра, едно-две додавање на одбраната и напред долга топка, вака ќе ja земаме Лигата на Шампиони?

Вакви киксеви појќе не би сакал да гледам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom