Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најсериозно ке даваат на Телма или негде било каде?

Луѓе, денес е суперкупот така? Кажувајте време и фреквенција одма!

Те мрзеше 5 цм погоре да прочиташ, бот!:pos:

Пујол, дуд не 3-0... мора да се врати за резилот. Така да јас сум задоволен само со петарда.:pipi:

ќе даваат на РАИ УНО!

блех...а да ти кажеме резултат и да те поштедиме од кубење коса and stuff!?:):):):):)

dude џабе гледаш...3-0 за интер...ако не и повеке...ова веке не е Интер ова е Супер Интер.

Хехе, колку пати сум го слушнал ова (не си свесен :)), ама испаѓало спротивното. Веќе дознав каде и кога така да не се мачи да пишуваш.

Манчини го сака Деко (конечно нешто добро), На Морати не му се давале пари, или можеби само политички настапува да му турне цена... Како и да е ако го земиме Деко ќе биде за под 12 мил евра, а последна дата на која може да се случи овој трансфер е 29ти Август!

Брат Сите знаеме што се случува со Интер и пред да ни кажеш, пријателски совет: не пишувај веќе вака, ова е блага форма на провокација "EE do kaj stigna Adriano" а некои запалени DIE-HARD навивачи може погрешно да го сватат и да прерасне во голема глупост без врска!

Еве нешо ново: We Have Not Forgotten Coppa Italia Defeat - Mancini И да знаете - Tommorow PAYBACK TIME!!!

Не знам зошто би ме сфатил така кога и јас сум навивач на Интер а особено на Адри.Попален бев по него по купот на Федерации.

Ајде вечер една петарда да се знае кој е шампион!
FORZA INTER!!! FORZA NERAZZURRI!!!

Ајде кажете ми не ли ни треба играч од средина што знае да држи топка знаеме да ја земеме после не знаеме што со неа одма ја губиме како би ни дошол Рикелме или Деко не растурија на посед Ибра среден ред ни игра

Хехе, колку пати сум го слушнал ова (не си свесен :)), ама испаѓало спротивното.

Честито за Рома! Конечно ви го земавме и Супер купот!

- поздрав до Крејзи Појол од Де Роси :)

Повеќе среќа следниот пат.

поззз Интераши

Заслужено си изгубивме.Ум за друг пат! Можеби е добро што не спуштија малку на земја пред почетокот на сезоната, за да не летаме многу.

Катастрофа една акција салам не направивме среден ред катастрофа Суазо промашува два пати сам пред гол Креспо тоа не го промашува ах Манчини идиоте
Инаку Рома супер си изигра и заслужено победи

е тоа е...сите играчи на интер се понашаа ко на бал да се...никој не трчаше освен Занети...другите се плашеа да не се изпотат...рома не беа подобри,толку сила имаат ама барем даваа максимум...ебате играчите...(на интер).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom