Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vie imate poveke sreka...igracite sto igraa za kopa america nema da igrat za inter a vo man.utd nema da igra nani...ama dobar igrac nema da igra :pos2: :pos2:

a da dojdese nani vo inter ke bese osvojuvac na nagradata za najdobar fudbaler za 2008taka ?

Natprevar bez nikakvo znacenje....sto ima da se zbori togas
Suazo x2 Ibra x1 ///Rooney go otvori rezultatot

Аман со тој Нани ми ги напрајвте портокали... СУАЗООООООО!!!! бооооо колку е моќен ееееј 1-3 Суазо 35 мин.

Леле колку само ни е добар нападот ИБРА и СУАЗО(ЅВЕР!!!) па сеа уште адри кога ќе влези....по по по

Djabe zver suazo koga ke sedi na klupa...

ps. Na CNM bi mu preporacal da ide na odmor da se odmori malce, se umori gasnejki sumi...i od nani se umori, zasluzen odmor:pos:

Членот под тебе, ќе оди на одмор на 3ти...(немаме сите чичковци да не земаат во Италија:))

БООООООООО акција на манчестер, btw одлична утакмица само се напаѓа, потези... Моментално Солари му ја скрши кичмата на Браун(каков дриблинг го измести од патики).

Второ полувреме чекам да дојди да ги видам Нани и Андерсон заедно во акција, за да видам кој појќе ќе се себичи и кој поубава дрибла ќе испроба;)

Хаха... честито победата! Адри постигна гол... автогол, ама важно даде гол! :)

150px-Manchester_United_FC.png
v
150px-FC_Internazionale_logo.png

18' [1 - 0] W. Rooney
22' [1 - 1] D. Suazo
27' [1 - 2] Z. Ibrahimovic
35' [1 - 3] D. Suazo
58' [2 - 3] Adriano (o.g.)

Супер исплескување за супер тим:toe:
доста ви се три гола сеа можете да си ги кинете живците со челзи
п.с.Суазо е ѕвер ама адри за него е ѕвериште>секаде знае гол да даде па дури и автогол да се вика:pos2:

Важно е дека Адриано даде гол, а не е важно која мреже ја затресе :pos2:

Dobro be???
Sto e problemot so vas u Inter????
Aj Ronaldo...poznata pesna...
vi dava covek igracishte...SHAMPION...i vie go zimate...
i pravite od nego `svince`...
ama ovoj Adriano...mnogu zabegal po narkoticite izgleda be...
Dade efekten gol...kako nekogas...(best of the best)
Samo uste nekoj treba da mu go pokazuva praviot gol i mreza....
:pos2: :pos2: :pos2:
p.s Inaku...jas vecerva izgubiv grdni pari...posto ma live kladenje igrav plus dva...tri...i cetiri gola u vtoro poluvreme...
so dva vrakjav pari i bev malku u plus,so tri i cetiri...jako poentirav....
Arno ama...samo Adriano dade gol...i toa u pogresna mreza...:toe:

Dobro be???
Sto e problemot so vas u Inter????
Aj Ronaldo...poznata pesna...
vi dava covek igracishte...SHAMPION...i vie go zimate...
i pravite od nego `svince`...
ama ovoj Adriano...mnogu zabegal po narkoticite izgleda be...
Dade efekten gol...kako nekogas...(best of the best)
Samo uste nekoj treba da mu go pokazuva praviot gol i mreza....
:pos2: :pos2: :pos2:
p.s Inaku...jas vecerva izgubiv grdni pari...posto ma live kladenje igrav plus dva...tri...i cetiri gola u vtoro poluvreme...
so dva vrakjav pari i bev malku u plus,so tri i cetiri...jako poentirav....
Arno ama...samo Adriano dade gol...i toa u pogresna mreza...:toe:
А word of advice; stop gambling! :helou:
Иначе, Интер одиграа добро вчера. Суазо се покажа како вистински мајстор. Огромна предност му е брзината што ја поседува. Брзината на Мартинс, и речиси силината на шутот на Адриано.:vozbud:

Ајде со среќа да ни диде победата.. Сепак не е толку важен натпревар но сепак со оваа победа играчите се дополнително мотивирани, имаат уште поголема самодоверба..
И видовте како го погодив составот? хеехеххе Абе знам како диши овај манчини.. и за Максвел дека десен бек игра погодив.. Треба одма да ме земат помошен тренер.. :)

Forza Inter!!!

Ајде со среќа да ни диде победата.. Сепак не е толку важен натпревар но сепак со оваа победа играчите се дополнително мотивирани, имаат уште поголема самодоверба..
И видовте како го погодив составот? хеехеххе Абе знам како диши овај манчини.. и за Максвел дека десен бек игра погодив.. Треба одма да ме земат помошен тренер.. :)

Forza Inter!!!

Treba da bides mesto mancini! ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ БРАВО ЗА ИНТЕР - FORZA NERRAZZURI!

Еве и изјави после натпреварот :)
Stankovic: "A perfect Inter"
Suazo: "Get to know me..."
Mancini: "We can only get better"
на интер.ит ги има..

Од станкович изјавата е најдобра :)
Прекрасен стадион, прекрасен натпревар и инзвондреден Интер!

Crazy P0Y0L јас колку што знам ти не го сакаше Суазо едно време, а?
Во секој случај на овие отакмици се покажа како ѕвер невиден, баш како што пиша ти Оба + Адри = Суазо Да се надеваме дека вака ќе биде и на другите уткамици не само на пријателскиве. Не знам за вас ама јас искрено верувам дека Суазо ќе стане опасна ѕверка во Интер. Тој и во Каљари беше ѕверка ама таму немаше со кого да игра, ама затоа тука му е: Ибракадабра, Императорот, Фиго, Дејо Мајсторе, Шишка ........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom