Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ronaldo-inter-milan-1997-01.jpg

Дебелиот победи во серијата гласања за најдобар фудбалер на изминатата декада, која се спроведе на трач.ком. Скоро половина од вкупниот број на гласови освои Роналдо (43.63%) , кој имаше само еден вистински противкандидат, Зинедин Зидан (36.05%). Лионел Меси е далеку зад нив на третото место (5.88%), но следнава декада е пред него.

Gianluigi Buffon 4.88%
Cafu 0.56%
Roberto Carlos 0.87%
Sami Hyypia 5.14%
Claude Makelele 0.69%
Xavi Hernandez 2.29%
Zinedine Zidane 36.05%
Lionel Messi 5.88%
Ronaldo 43.63%

Да беше 3 години помлад, да, ама сега бар ја како фан имам друга желба, истата се вика Хамшик.
Морати Џерард го брка уназад 5-6 години али чим не успеаа да го ангажираат во најдобрите години, кога за него покрај Интер беа заинтересирани и многу други големи клубови, не верувам дека сега, на 30 години ( во Мај толку пуни ) ке замине од Ливерпул, останува таму до крај на своја кариера гарант.

Летово осеќам дека ке се дрзнат по Хамшик, и Ориали пред неколку дена потврди дека има интерес за тој играч така да би требало да е приоритет за наредно лето. Со него, Снајдер, Пандев, Балотели ке имаат страшна основа за наредни 6 години врз која ке се гради шампионскиот тим.

ronaldo-inter-milan-1997-01.jpg

Дебелиот победи во серијата гласања за најдобар фудбалер на изминатата декада, која се спроведе на трач.ком. Скоро половина од вкупниот број на гласови освои Роналдо (43.63%) , кој имаше само еден вистински противкандидат, Зинедин Зидан (36.05%). Лионел Меси е далеку зад нив на третото место (5.88%), но следнава декада е пред него.

Gianluigi Buffon 4.88%
Cafu 0.56%
Roberto Carlos 0.87%
Sami Hyypia 5.14%
Claude Makelele 0.69%
Xavi Hernandez 2.29%
Zinedine Zidane 36.05%
Lionel Messi 5.88%
Ronaldo 43.63%

мал бев ја да го гледам дебелкото, ја почнав со Виери. тогаш роналдо беше во реал, сепак заслужено ја добива наградата.

INTER 2002/03Adani D.
Almeyda M. Altobelli M. Batistuta G. Beati N. Cannavaro F. Coco F. Conceiçao S. Cordoba I. Corradi B. Crespo H. Dalmat S. Di Biagio L. Emre B. Farinos F. Ferraro S. Fontana A. Franchini L. Gamarra C. Guglielminpietro A. Kallon M. Martins O. Materazzi M. Moreau M. Morfeo D. Napolitano N. Okan B. Pasquale G. Pinto Fraga W. Potenza A. Rebecchi M. Recoba A. Serena M. Sorondo G. Toldo F. Ventola N. Vieri C. Vivas N. Zanetti C. Zanetti J.

e, ja овие кога беа во екипа почнав да гледам фудбал.

Нормално дека не ви треба Жерард, тој и Лампард се веќе во години и нема вечно да се во добра форма. А инаку едвај го чекам моментот кога Пандев ќе се слика со Мурињо со дресот.:pipi:

И да, среќна нова 2010 интерести.:back:

Да беше 3 години помлад, да, ама сега бар ја како фан имам друга желба, истата се вика Хамшик.
Морати Џерард го брка уназад 5-6 години али чим не успеаа да го ангажираат во најдобрите години, кога за него покрај Интер беа заинтересирани и многу други големи клубови, не верувам дека сега, на 30 години ( во Мај толку пуни ) ке замине од Ливерпул, останува таму до крај на своја кариера гарант.

Види, текстов се базира на една претпоставка: Ливерпул да не успее да се пласира во ЛШ и да влезе во уште посериозни финансиски проблеми. Хамшик и понатаму е топ-тема за летните трансфери ама Ориали или Бранка не ми текнува кој, изјавија дека Наполи никако не сака да попушти.

Во секој случај, иако не го сакам Ливерпул, Џерард го обожавам и мислам дека има уште неколку одлични години пред него. Многу повеќе го ценам од Лампард на пример. Ако го земеме Хамшик добро, ако не, Џерард е за мене топ-трансфер. Самото тоа што Ориали беше во Англија значи дека продажбите во Ливерпул се и тоа како можни.

Нормално дека не ви треба Жерард, тој и Лампард се веќе во години и нема вечно да се во добра форма. А инаку едвај го чекам моментот кога Пандев ќе се слика со Мурињо со дресот.:pipi:

И да, среќна нова 2010 интерести.:back:

Сликањето би требало да биде на 3-4ти, тогаш се враќа екипата од џенем. :vozbud:

Среќна нова година!

Противници у ЛШ..Среќна Нова и Среќни Празници и да гледамо интересни натпревари и нека победи подобриот..!!:wink:

И ако дојде Пандев кај вас ќе има право да игра у ЛШ..??

Противници у ЛШ..Среќна Нова и Среќни Празници и да гледамо интересни натпревари и нека победи подобриот..!!:wink:

И ако дојде Пандев кај вас ќе има право да игра у ЛШ..??

Има право, тоа би било grande ситуација, цела Македонија ќе зјапа во мечот :)
Среќна нова!

Каков Коларов бе,на левата бековска позиција Интер треба да го врати извонредниот Вратислав Грешко.

Има право, тоа би било grande ситуација, цела Македонија ќе зјапа во мечот :)
Среќна нова!

И така се надевав,сакам да го видим Пандев како го крева победничкиот пехар во ЛШ,али годинава не би сакал :)

Инаку, чисто поради дискусијата Буфон/Цезар што ја водевте на Сериа А темата:

Газета Дело Спорт објави нивни избор за најдобри 11 во Европа, во која очекувано се најдоа и двајца фудбалери од калчото. Погодете кои?

29510d47dce37e02019a497b3c57e8f0-1262265228.jpeg

Julio Cesar (Inter), Maicon (Inter Milan), Terry (Chelsea), Puyol (Barcelona), A Cole (Chelsea), Xavi (Barcelona), Lampard (Chelsea), Iniesta (Barcelona), Messi (Barcelona ), C.
Ronaldo (Real Madrid), Drogba (Chelsea); All.Guardiola (Barcellona).​

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom