- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ти бе за Американците си или за Русите? :pos2:
Ја неутрален сум *треп треп*

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти бе за Американците си или за Русите? :pos2:
Ја неутрален сум *треп треп*![]()
Шфицарска, плис?Нема Морати весник, мислам.
![]()
Инаку, чисто поради дискусијата Буфон/Цезар што ја водевте на Сериа А темата:
Газета Дело Спорт објави нивни избор за најдобри 11 во Европа, во која очекувано се најдоа и двајца фудбалери од калчото. Погодете кои?
![]()
Julio Cesar (Inter), Maicon (Inter Milan), Terry (Chelsea), Puyol (Barcelona), A Cole (Chelsea), Xavi (Barcelona), Lampard (Chelsea), Iniesta (Barcelona), Messi (Barcelona ), C.Ronaldo (Real Madrid), Drogba (Chelsea); All.Guardiola (Barcellona).
Па баш дека е Италијански има 2-ца од калчото во составот.
И баш дека е Италијански, по таа линија, Буфон треба да е на местото на Цезар.
Аха, и ќе ја заборавев сликава:
![]()
Не било до трач.ком работава...
Кога ќе дојде Џерард во Интер да ми јавите...
Ќе бидеш благовремено известен, нема проблем :pos2:
Прочитај го текстот погоре не сликата.
кога петелот јајце ке снесе тогаш џерард.
нема шанси, нема буквално никакви шанси џерард да го напушти ливеерпул.
ако се во лоша финансиска состојба, ке го продадат клубот и воала, пак се назад.
кај нив во англија можеби фановите се поголеми фанатици и на -40 гледаат фудбал и пеат, ама претседателите и сопствениците си ги мењаваат како чарапи.
што се однесува до тоа дека немало ЛШ за ливерпул идната сезона, па што? и милан лани немаше ЛШ па кака не си замина тогаш, јувентус падна втора лига па џиџи и дел пиеро си останаа.
тоа се легенди луѓе, кога ке речеш ливерпул прво на памет ти паѓа џерард.
и за крај ако е мур глупав да го земе џерард на 30 години кога го има опција марек хамшик.
Не знам таљански :helou:
Оти ме тераш бе да се повторувам?
1. Хамшик е прва опција. Џерард е план Б, со оглед на тоа дека Бранка и Ориали никако не можат да се разберат со Наполи.
2. Дали тоа значи дека Ориали бил на пикник во Биргингем? Или бараме некој од Астон Вила?
3. Овде морам уште да се повикам на искуство: кога Морати велеше дека ќе го донесе Роналдо, луѓе се газеа од смеење, викаа дека полудел стариот.
Така да, како што стои во текстот: работата е комплицирана и многу тешко изводлива. Ама не е mission imposible и очигледно Ориали се нафатил на работа.
И не можеме да знаеме како Ливерпул ќе ги решава проблемите, ако влезе до гуша во нив.