Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.031
- Поени од реакции
- 61.952
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да беше 3 години помлад, да, ама сега бар ја како фан имам друга желба, истата се вика Хамшик.
мал бев ја да го гледам дебелкото, ја почнав со Виери. тогаш роналдо беше во реал, сепак заслужено ја добива наградата.![]()
Дебелиот победи во серијата гласања за најдобар фудбалер на изминатата декада, која се спроведе на трач.ком. Скоро половина од вкупниот број на гласови освои Роналдо (43.63%) , кој имаше само еден вистински противкандидат, Зинедин Зидан (36.05%). Лионел Меси е далеку зад нив на третото место (5.88%), но следнава декада е пред него.
Gianluigi Buffon 4.88%
Cafu 0.56%
Roberto Carlos 0.87%
Sami Hyypia 5.14%
Claude Makelele 0.69%
Xavi Hernandez 2.29%
Zinedine Zidane 36.05%
Lionel Messi 5.88%
Ronaldo 43.63%
Да беше 3 години помлад, да, ама сега бар ја како фан имам друга желба, истата се вика Хамшик.
Морати Џерард го брка уназад 5-6 години али чим не успеаа да го ангажираат во најдобрите години, кога за него покрај Интер беа заинтересирани и многу други големи клубови, не верувам дека сега, на 30 години ( во Мај толку пуни ) ке замине од Ливерпул, останува таму до крај на своја кариера гарант.
Нормално дека не ви треба Жерард, тој и Лампард се веќе во години и нема вечно да се во добра форма. А инаку едвај го чекам моментот кога Пандев ќе се слика со Мурињо со дресот.
И да, среќна нова 2010 интерести.:back:
Противници у ЛШ..Среќна Нова и Среќни Празници и да гледамо интересни натпревари и нека победи подобриот..!!:wink:
И ако дојде Пандев кај вас ќе има право да игра у ЛШ..??
Каков Коларов бе,на левата бековска позиција Интер треба да го врати извонредниот Вратислав Грешко.
Има право, тоа би било grande ситуација, цела Македонија ќе зјапа во мечот![]()
Среќна нова!
Не е Дела Спорт на Морати весникот ? Или Кориере беше тоа ?