Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^
Zamorano18.jpg

Ако не грешам, мислам и Хакан Шукур имаше нешо слично направено...само 5+4.

Што се однесува до бројот на Пандев, јас би му ја препорачал 17-ката или бројот 21. :)

Едит: Бројот 21 е на Орландони...нишо ко така од овај број :)

Дечки официјално ли е ова за Пандев у Интер или...шпекулација само?

Дечки официјално ли е ова за Пандев у Интер или...шпекулација само?

Нема ништо официјално, би требало да има на 2-ри јануари.

^
Zamorano18.jpg

Ако не грешам, мислам и Хакан Шукур имаше нешо слично направено...само 5+4.

Што се однесува до бројот на Пандев, јас би му ја препорачал 17-ката или бројот 21. :)

Едит: Бројот 21 е на Орландони...нишо ко така од овај број :)

Можеби, не памтам за ШуЌур :) Ама едно време имавме 7-8 напаѓачи и повеќето беа навикнати на 9-ка така да... :)

Абе не брзајте , пандев е у струмица и во следниве 2-3 дена ќе се знае точно , меѓутоа јас мислам дека веќе се знае од поодамна пандев кај ќе ја просолжи кариерата само беше прашање на време кога ќе биде слободен играч :toe::toe::toe::toe:

А кој проблем имаш па ти,што те брига ја како пишувам глеј си таму за реал и не мрчи ја каков човек сум.

кирца немој така молим те...да се вреѓаме :pusk:

ти збори некој на тебе??? неееееееееее...тоа што зборам со кирца е моја работа, а не твоја.:wink:

Имате профил и ти и Кирца,па затоа таму продолжете си со муабетчето :wink:

ок ок само беж карање вака е подобро коа се разбираме:wink:

Нема зашо да се караме,и вака и така Syn ке ве брише,а на профил раат сте,никој не ви смета :)

ај со среќа да си го носите Панчо(иако ништо не е потврдно), само немој да го упропастите :wink:

можеше бар да се советува пред било каков чекор да направи, доколку направил досега

ај со среќа да си го носите Панчо(иако ништо не е потврдно), само немој да го упропастите :wink:

можеше бар да се советува пред било каков чекор да направи, доколку направил досега

Со кој да се советува? :toe:

Во весник пишува дека Интер е најблиску до него,затоа што само тој бил спремен да плати за Горан,додека другите го сакале како сл.играч
Со 4 ипол годишен договор,плата од 3 милиони плус бонуси

Ај не зезај, селекторот... Се консултираат тие што имаат селектори кои играле на вакво ниво :) Нашиот може за Работнички да му каже што е - како е.

Иначе природно е секој фудбалер да посакува да оди напред, во што поголем клуб, и да освои што повеќе трофеи. Нема многу фудбалери што би одбиле понуда од 4 кратен актуелен првак...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom