Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
attachment.php

А? :pos2:
Поздрав од Marso!

кире што е ова бе ни запирка - препрека :)каков човек ке беше бе :tapp::pos2::pos2::pos2:ај ти пожелувам друг пат повеке успех за постовите:wink:
А кој проблем имаш па ти,што те брига ја како пишувам глеј си таму за реал и не мрчи ја каков човек сум.

За една голема 0 добиваат играч проценет над 10 милиони евра, еден од најдобрите трансфери на Интер ке биде ова, нешто слично ко и Камби, и он мислам дојде ко слободен играч па одлично се снајде во црно-синиот дрес.

Доколку Мурињо планира да го користи 4-2-3-1 системо ко со Рубин и Аталанта, ондак има и те како место за Пандев, остајте експертизава овде што вика дека нема да успее, истите велеа дека и Милито е играч добар за тимови ко Џенова и Сарагоса, истите викаа дека Мело и Диего се нумеро уно у свет, некои дури Диего го правеа подобар и од Кака, да не збориме за Хунтелар што Се се зборуваше, тука ке го ставам и Кварезма, така да, oлабавете малце :) .

Не треба човек да е многу паметен за да каже дека ова е супер трансфер, за било која екипа, доколку успеат да го ангажираат едно големо браво до Бранка и компанија ... конечно научија kaко треба :).

п.с. Во случај да се реализира трансферов, Снајдер, Пандев и Балотели веќе се долгорочни решенија за иднина и супер основа, уз еден Хамшик и евентуално плус уште некој деструктивец у средина, се создава супер тим, комбинација на млади играчи, играчи во најдобри фудбалски години и играчи кои имаат над 30ка фатено, со еден тон искуство. Тоа што Мурињо го најави уште лани, полека и го реализира.

Ристе шо е работата бе, каква 16ка ? Несакам да се мени името на кафичот :pos2:

п.с Кој носи 19ка у Интер :kesa: ?

Ристе шо е работата бе, каква 16ка ? Несакам да се мени името на кафичот :pos2:

п.с Кој носи 19ка у Интер :kesa: ?

Носил некој, ама може тва да е привремено, после пак да си га зема 19ката........ А кафичо не се мене гхахахахаха не се секири хахахаха

Камбиасо е 19. Ќе мора да ја врти 9-ката Пандев :) Едно време кога Иван Заморано не можеше да ја добие 9-ката поради Роналдо, носеше дрес 18 ама напишан вака:
1+8 хаха

Носил некој, ама може тва да е привремено, после пак да си га зема 19ката........ А кафичо не се мене гхахахахаха не се секири хахахаха

Не мора да го смени името на кафичот бе ако носи 16...само ке ја преврти 9-ката и ете ти 6 :pos2::pos2:

Не мора да го смени името на кафичот бе ако носи 16...само ке ја преврти 9-ката и ете ти 6 :pos2::pos2:

хахах, ама види сега, гледаш на Христов и името на кафичот му значи хахаха

Камбиасо е 19. Ќе мора да ја врти 9-ката Пандев :) Едно време кога Иван Заморано не можеше да ја добие 9-ката поради Роналдо, носеше дрес 18 ама напишан вака:
1+8 хаха

А јас ко помал се чудев зашо му стаиле и плус на дресот :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom