|И.И|
говно интерашко
- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 5.602
- Поени од реакции
- 6.809
1:14 браво
Зезната ждрепка имаат хаха
Работава испадна боље Челзи него ли Ајакс

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1:14 браво
Зезната ждрепка имаат хаха
Незнам колку мина од вас го имаат играно новиот фудбал менаџер, али немав што да правам во неделата вечер и зедов да играм.. На полусезона го купувам Адриано од Фламенго за 25 милиони евра (тој таму потпишал 5 годишен договор!!).. и асистент менаџеров при потпишување со играчов ми вика: "Има многу лоши работи кои можиш да ги направиш во овој момент, но ниедна не е полоша од купувањето на Адриано!"![]()
Што напад ќе имавме со Ибра да останеше и Адриано да не забегаше, али ај!
Може сте прочитале ама ај за тие што не виделе, анализа за тоа кого треба да Купиме!
Одамна не сум пишал, ама стално ве читам, позз!
има една стара- кучињата лаат а караванот пројде, остај ги за навек ке им остане името крадци.има една веб страна на албаски на јуве е grandejuve.tk немате појма колку лосо за нас имат пишано ако ми дозволи администраторот ке ставам некој слики кој тије ги напрваиле против нас. замисли не криват за калцополи демек ние сем тие виновните а не оние
дури и смесни ми се несто
Конечно полсе толку време да пишам глеам пандев слободен ова е супер вест би било добро да го пречекаме на аеродром ние од интер да си знае за кој да потпише.
кире што е ова бе ни запирка - препрекакаков човек ке беше бе
:pos2::pos2::pos2:ај ти пожелувам друг пат повеке успех за постовите:wink:
Го виде постот на ДиЏеј и сеа ај ваква е работата. Па ова на што му удирам реплика на пост личи? Многу успех во понатамошниот форумски живот и за тебе :smir: