Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аууу овие Ајакс испаднаа многу јаки:vozbud:
Нензам Губентус што ке направат со нив :toe::toe:

Жал ми е ама ќе ве разочарам:

18151_212622343970_764663970_2936564_5097364_n.jpg

Или ќе ве насмејам:helou:

Незнам колку мина од вас го имаат играно новиот фудбал менаџер, али немав што да правам во неделата вечер и зедов да играм.. На полусезона го купувам Адриано од Фламенго за 25 милиони евра (тој таму потпишал 5 годишен договор!!).. и асистент менаџеров при потпишување со играчов ми вика: "Има многу лоши работи кои можиш да ги направиш во овој момент, но ниедна не е полоша од купувањето на Адриано!" :pos:

Незнам колку мина од вас го имаат играно новиот фудбал менаџер, али немав што да правам во неделата вечер и зедов да играм.. На полусезона го купувам Адриано од Фламенго за 25 милиони евра (тој таму потпишал 5 годишен договор!!).. и асистент менаџеров при потпишување со играчов ми вика: "Има многу лоши работи кои можиш да ги направиш во овој момент, но ниедна не е полоша од купувањето на Адриано!" :pos:

Што напад ќе имавме со Ибра да останеше и Адриано да не забегаше, али ај!
Може сте прочитале ама ај за тие што не виделе, анализа за тоа кого треба да Купиме!
Одамна не сум пишал, ама стално ве читам, позз!

Што напад ќе имавме со Ибра да останеше и Адриано да не забегаше, али ај!
Може сте прочитале ама ај за тие што не виделе, анализа за тоа кого треба да Купиме!
Одамна не сум пишал, ама стално ве читам, позз!

Да останеше Ибра и Адриано да не почнеше да кривудури ке имавме најак напад у свет,кој Меси,кој Анри кој бакрачи :vozbud:

Статијава интересна,една од малкуте добри статии од страна на срање.ком :)

Интересна ми е формацијата што е поставена од нивна страна која е само со една измена...

Preferred Line-Up (4-3-1-2)

Julio Cesar

Maicon Lucio Samuel Zanetti

Candreva/Stankovic Cambiasso Thiago Motta

Sneijder

Milito Eto’o

Болдот можно е да дојде ништо чудно и ако дојде :toe:

има една веб страна на албаски на јуве е grandejuve.tk немате појма колку лосо за нас имат пишано ако ми дозволи администраторот ке ставам некој слики кој тије ги напрваиле против нас. замисли не криват за калцополи демек ние сем тие виновните а не оние
дури и смесни ми се несто

гледам дека сте напнале околлу младинската школа на реал и за раул , искрено дечкото е легенда која хода и никој не може да го оспори освен што почнал во атлетико мадрид :)

има една веб страна на албаски на јуве е grandejuve.tk немате појма колку лосо за нас имат пишано ако ми дозволи администраторот ке ставам некој слики кој тије ги напрваиле против нас. замисли не криват за калцополи демек ние сем тие виновните а не оние
дури и смесни ми се несто
има една стара- кучињата лаат а караванот пројде, остај ги за навек ке им остане името крадци.

Пандев дечки потпишува за Интер...trust me in this one :wink:

Читам за тој Кандрева дека сон му било да игра за Рома, а Баптиста не мисли никаде да оди.

Суазо, Арнаутович и Виеира највероватно заминуваат, а би дошле Пандев и Хамшик.

Според мене, Суазо + пари за Хамшик, Пандев да дојде како слободен играч, Арна би се вратил во Твенте, а Виеира...тој кај сака нека оди, само да си замине :)

Исто и јас би сакал Императорот да се врати во Интер... I miss him :(
juliocesarmostralama_253088.jpg

И да...
2631049520852cf523.gif

:back:

Да се надеваме уште со Киево некоја минута да изигра.Уште само правиот тим од Милано да го избере.
1255344013PANDEV.jpg

Конечно полсе толку време да пишам глеам пандев слободен ова е супер вест би било добро да го пречекаме на аеродром ние од интер да си знае за кој да потпише.

кире што е ова бе ни запирка - препрека :)каков човек ке беше бе :tapp::pos2::pos2::pos2:ај ти пожелувам друг пат повеке успех за постовите:wink:

кире што е ова бе ни запирка - препрека :)каков човек ке беше бе :tapp::pos2::pos2::pos2:ај ти пожелувам друг пат повеке успех за постовите:wink:

Го виде постот на ДиЏеј и сеа ај ваква е работата. Па ова на што му удирам реплика на пост личи? Многу успех во понатамошниот форумски живот и за тебе :smir:

Го виде постот на ДиЏеј и сеа ај ваква е работата. Па ова на што му удирам реплика на пост личи? Многу успех во понатамошниот форумски живот и за тебе :smir:

фала и за тебе исто :wink: а иначе кире е еден добар човек да знаете немојте да му се смеете

Уште на почеток на сезона реков дека сакам да го видам Гоги во Интер, па ете се надевам ќе ми се исполни желбата. Како и да е дури и да не дојде во Интер, секако сакам да игра во голем клуб каде ќе оствари одлични резултати, но преферирам да не биде во Јуве:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom