Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахаха цел тим на Интер има бан од тема на јувентус а ? Ах ... комплекси (да не ставам имиња , ке се препознае членот)

пс:Челзи со ваква игра , уште од сега да си ги играм ....

Abe odkazana e vecerva utakmicata protiv lazio,ili ke se igra?!?!

Ке се игра...

Инаку вечерва сигурна победа,пошо по “победата“ на “конкурентите“ ЈуБе денеска треба да тепаме и да се издвоиме на табелата уште повеке,а со тоа и мирна зима без замарања (не дека до сеа се замараа) :tv:

пс:Челзи со ваква игра , уште од сега да си ги играм ....

Абе не, ја треба да цртам тука на фан клубов за да ме разбере некој дека нема причини зашто некој треба да биде скептичен пред тој двомеч.

Да се разбереме, според логиката на член кој е тука кога Интер губи, смеете да бидете оптимисти само кога :
1. Kлубот кој е противник на Интер е Европски и Светски првак
2. Клубот кој е противник на Интер е во серија на 13-14 победи без примен гол
3. Клубот кој за изминатата сезона е нумеро уно у свет, со најдобриот индивидуалец на планетата и го има еден од најдобрите на клупа.

Но, не смеете и смешно е да бидете оптимисти кога :
1, Kлубот кој е противник на Интер минатата сезона смени 2 тренера и заврши на третото место
2. Клубот кој е противник на Интер до сега има 3 порази, игра лошо во одбраната и има направено ред други киксови
3. Клубот кој е противник на Интер во последни 3 години има пад у форма и игра
4. Клубот кој е противник на Интер игра слична игра како и италијанскиот шампион, т.е. не негува игра од крила, нема 10 универзалци во средина и ред други работи со кои Интер тешко се справувал

Е сега ова се реални работи, нит потценувачки, нит ништо, но сепак, закачува она моето, тон самодоверба, и во споредба со Јунајтед и Реал се " мачкина кашлица '' .

Кога некој ке погледне како стојат од една страна работите кај Интер а од друга оние кај Челзи, не верувам дека уз здрав памет ке бидат погодени од тој мој отпимизам за екипата за која и навивам цел живот.

:wink:

Али ок, на таа тема веќе не говорам зашто буквално Се е кажано од моја страна, 100 пати се повторив и веќе преку глава ми е, ако му смета истово на некој кој смета поинаку, слободно нека ме исконтактира по ПП или мејл ( го имам на профилот тука ), после ваков викенд, и вечер со евентуална победа, нема смисла едно те исто да се збори на темата кога можната разлика на табела ке стигне и до -9 со еден од конкурентите. :smir:

Two horse race ќе биде оваа година а?Ништо од Јуве :pipi::smir:

Two horse race ќе биде оваа година а?Ништо од Јуве а? :pipi::smir:
Според прикажаното до сега, и меѓусебниот дуел, one horse & one donkey би било некако поприлагодно да се каже. :)

Него ај навивачка шала на страна :wink:, и пред неколку недели реков како испадна работава пак Милан на крај главните конкуренти ке им се на Интер иако од старт имам кажано, екипа која во директен дуел на домашен терен губи 0-4 од конкурент за титула, реално, и не заслужува трофеј, али се у свое време.

Што сте се усекирале толку за Челзи бе, мене поеќе ме плаши Милан да не не стигне во Серија А него Челзи во ЛШ дека ќе не победи. Е шо е толку Челзи шо не е Интер де? Со аматерскана одбрана и месечарон голман? Па Интер ако игра како што знае, да функционира добро одбраната и да бидат мотивирани има дебакл да им се деси на Челзи.

ПС: Фанови на Челзи не ме цитирајте и не ме замарајте.

А зарем има два? Кој е вториот? Милан?!?!? Дај не кажувај вакви вицеви :smir:
А кој е првиот? :tv: Ќе биде интересно на второто дерби...:vozbud: Само што без засилувања немаме многу голем потенцијал,а тешко да купат некој ,така да Скудетото тешко :toe:

Очекувам вечер да никне некој огромен транспарент за ИлКапитано.... дека рекордите што ги руши и целата таа посветеност кон Интер се неверојатни...

Што се тиче до мене и стадионот би го крстил Занети,, во негова чест...браво за Тракторот :)

Очекувам вечер да никне некој огромен транспарент за ИлКапитано.... дека рекордите што ги руши и целата таа посветеност кон Интер се неверојатни...

Што се тиче до мене и стадионот би го крстил Занети,, во негова чест...браво за Тракторот :)

За каков рекорд се работи? :smir:

За каков рекорд се работи? :smir:
Eдинствен фудбалер кој во тековна година, 2009 у случајов, ги изиграл буквално сите средби ( вклучувајќи ги и оние од минатата сезона од Јануари до Мај ) во Серија А без да биде заменет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom