Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:jube:
europa-league-225x300.jpg
124374.jpg

:pos:

Па нека дојде Iosono и да собереме пари сите. Сепак не е многу, 610 ден е :)

Дечки, извинете, јас сега се вклучив на нет и разбрав од Син за работава. Отворам интернет еднаш на неколку дена.

Не би требало да е проблем до парите. Долг има но тој треба да е на нашиот сервер кон Марнет, ние имаме подмирено се до август 2010. За плаќања и слично обично добивам известување по маил.

Како и да е, утре ќе ги контактирам телефонски и ќе видам во што е проблемот. Ако треба да се уплати ќе средам тоа, 610 денари не се ништо, ќе честите пиво кога ќе ја освоиме титулата :)

Како и да е, незнам колку време ќе биде потребно да го активираат, со оглед дека иде викенд. Штом има информации ќе гледам да се вклучам на нет и да ви пишам до кај е работата.

Поздрав!

До пролет да направиме некој убав транспарент и да идеме за милано да показеме кој се интерашите од мкд,иначе нема потреба да се врега станкович он е човек кој игра со цело срце на терен и има дадено 2 гола во лш каде е прв стрелец во нашата екипа,мозеби е стар ама заслузува да го носи дресот на интер и постојано им дава голови на милан на последниве утамкици:toe:.П.С Глеам пак се вратил љубе на форумов кај милан и одма се фатил за бонера хаха

Хммм незнам дали само јас сум или има и други фанови на Интер....Проблемот е-МНОГУ ме нервира Станкович :nesvest: Лее ке станеме како Милан,ај да го испратиме у пензионерски дом,не ни треба таков играч,сите ни се DM а он божем треба да игра AFM ама не го бидува,ни треба среден ред со повеќе офанзифци вака освен Snaider сите други појма си немаат од офанзива.Maicon е подобар офанзивец од нашиот среден ред.Сеа у Јануари под итно да купиме некој таков.:salut:
:kesa::tapp::kesa::tapp::kesa::tapp::kesa::tapp::zid::pop:

Го прашува учителката малиот Трпе:
- Трпе го сакаш ли татко ти?
- Не, ме тепа.
- А мајка ти.
- Не, и таа ме тепа.
- Епа кого сакаш?
- Јувентус.
- А зашто Јувентус?
- Никогаш на тепа!!!

Ждрепката

подоцна едит ќе му направам, ке додадам кој ни се противници, и ќе има детална анализа за тоа што не чека понатаму.

Во последните 3 години се паѓаме со англиски екипи. Трета среќа викаат. :helou:

Значи мора да ни се падни еден од главните фаворити :)
Тоа е немавме среќа да ги добиеме Бордо или Севиља но ова е лига на шампиони па мора да се победи секој :)

До Февруари има уште многу работи да се случат... Ако сакаме да бидеме шампиони не треба од никој да се плашиме.

Идеме јако. :wink:

Иначе јубенташиве сега пуштаат EuroSport, ждреб за ЕВРОПА лига е. :)

барем сигурно ќе не даваат на канал 5, и тоа во вторник :)

како нас така и на комшииве ќе им гори со манчестер се паднаа.
тие две утакмици се единствените интересни, другото се е јак против слаб.

Jose Mourinho vs Carlo Ancelotti :) Ќе биде интересно.
Важно ќе не даваат на тв или вторник или среда наизменично.И онака овие две утакмици се најинтересни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom