Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неможат де, тек од 1/4 финале па нагоре.

Мислам дека Италијанци меѓу себе неможат да се сретнат во оваа фаза.

Шо бе тебе страв те фати да не се паднете со нас ???:)

Интераши да ве поздравам со една слика...

inteerwvw.jpg

:pipi:

Слабо навивачи на Барса у студио... Велешаниве - интераши беа 4 пати повеќе :)
И тоа Интер и гостуваше на Барса тогаш... :) А тек да играа со екипа со која сигурно победуваа... Да не се уплашени нешто каталонциве?

шала офк :)

и тоа пази ние бевме 24-25 на утакмица каде 90% сигурно губевме, а они на сигурна победа едвај 6-7 души се собрале.
јебига ме потсеќаа на рекламата на ЛШ со џемперите, сеа отворам нова фејсбук група! Ако се приклучат 1000 души ке им купиме дресови на фановите на барса да не одат со џемпери.

коментар од еден друг интераш- со пејче тргнале низ цела македонија за да се соберат :D:D

ако, битно сме влијаеле на народот масовно да гледа фудбал- Интеристи Македонија пример за сите останати!

11065_1283944896884_1177965876_1213184_2381110_n.jpg

11065_1283945456898_1177965876_1213198_7197915_n.jpg

11065_1283945496899_1177965876_1213199_3630592_n.jpg

9aaarm.jpg

Koинциденција или не, Интер сезонава нема загубено меч каде играл Снајди :).

Toa се следниве мечеви, Милан, Парма, Барса, Наполи, Удинезе, Џенова, Динамо Киев двата меча, и денес со Рубин, остатокот или беше повреден или чуван, чим денес издржа 90 минути убеден сум дека и со Јуве и претходно со Фиорентина можеше да биде во комбинација, бар на клупа.

Ај ако сакате да донирате некој денар..
Да им купиме на фановите на Барселона некој дрес,и едно поасолно знаме,срамота е вака јавно да се бламираат.
Па ја повеќе деца од маало ќе соберев за у емисија бе..

Koинциденција или не, Интер сезонава нема загубено меч каде играл Снајди :).

Toa се следниве мечеви, Милан, Парма, Барса, Наполи, Удинезе, Џенова, Динамо Киев двата меча, и денес со Рубин, остатокот или беше повреден или чуван, чим денес издржа 90 минути убеден сум дека и со Јуве и претходно со Фиорентина можеше да биде во комбинација, бар на клупа.
И пред натпреварот реков, кога игра Снајди е поинаку, подобро игра Мота подобро играат и другите во средината има повеќе простор за игра.
Денес Снајдер не покажа нешто посебно, но имаше повеќе простор за останатите.
Со 2 нови имиња во Јануари мислам дека ќе бидеме уште подобри и нема да има потреба да се плашиме од никого во лигата на шампиони. Но за тоа покасно, сега треба да се фокусираме на Серија А.

Викендов гостуваме во Бергамо кај Аталанта каде што не би требало да имаме проблеми.
Потоа следи куп натпревар, на "Џузепе Меаца" против Ливорно каде што ќе може да им се даде шанса на оние кои најчесто ја греат клупата.

Со оглед на развојот во Киев и нерешено ќе беше доволно за пласман, но сепак вака сакав да видам со победа да се завери пласманот. Одлична акција на Занети при првиот гол и прекрасен гол на Балотели.

Можниве противници и не ми се допаѓаат баш, добро е да се избегнат англиските тимови. Секако најдобро е да се падне Севиља или Бордо, ама рачунајте една од овие екипи ќе се падне на Милан, на нив секад во 1/8 финале им се паѓа некоја од најслабите можни екипи.

Без разлика на изјавата на Морати мислам дека потребно е засилување на екипата, би било одлично уште еден креативец со оглед на повредите на Снајдер и напаѓач не би било лошо. Одбраната и дефанзивниот дел од средината мислам дека е добар.

Морати не мора да троши во Јануари. Пандев најверојатно ќе го добие спорот со Лацио, се надевам се враќа и Кварезма во вистинска форма па тоа ќе бидат 2 супер засилувања за тимот.
Kako mozese Fantom pred cela Makedonija da izjavi deka saka Inter da otpadne ili tolku mu tekna da kaze ....:nenene:
Па шо ако кажа :) Секој си има право да навива за кој сака, да мрази кој сака.
И јас да бев, да се работеше за Манчестер, тим кој воопшто не ми се допаѓа ќе речев дека сакам да отпаднат уште во групите. :)

Kako mozese Fantom pred cela Makedonija da izjavi deka saka Inter da otpadne ili tolku mu tekna da kaze ....:nenene:
Да и мене тоа ми е чудно, знаејќи го фактот дека тука е човекот со кој Челзи освоија голем трофеј по 50 години, и последниот btw со кого тоа се деси. :tv:

Добро де во студион пред јавност ово-оно..
Се збуни не сакаше..
И вие па одма рипате..

Добро де во студион пред јавност ово-оно..
Се збуни не сакаше..
И вие па одма рипате..

Така е,не сакал мада малце сакаше ама ај ке му се прости :)

Значи да сумираме...Интер пројде понатаму,ЈуБе отпадна,Мело ја зима наградата Златна канта,Милан се спаси во Цирих и сите срекни задоволни сме :pos::pos:

П.С Не ја мешајте веке Шехерезад,сеа на ред е Ѓумуш :pos::pos:

Честитки за победата, а и за одличната игра. Вечерва заклучив дека Интер без Снајдер е како жена без цицки. Ремек-дело на Балотели, мислам дека сега откога Ето ќе замине во Африка, треба да биде првиот избор(заедно со Милито) на Мурињо околу напаѓачкиот тандем.

После Реал, Интер е вториот тим кој го поштувам, и ни најмалку не сакам да се паднеме во осмина-финале, иако срце ми кажува дека тоа ќе биде или Интер или Баерн. :)

Уште еднаш честитки, па со среќа во ждрепката. :helou:

Честито браќа. Ајде сега Севилја нека ни се падне :) Лесно да поминиме, и после се што ке постигнеме, е плус за овој состав :) Мислам дека годинава ке изненадиме, ако Порто успеа со килограми среќа да тепа, мислам дека и ние можеме.

@Даворе

Се шалиме де, ја бар знам дека до Февруари мора некои работи да се сменат во тимот за да имаат евентуален успех во ЛШ, прво, засилувања во средина и второ, поставување на една добитна основа, од тактика, до стартен тим и пристап во игра кој ке им биде гарант за висок дострел, остатокот ке биде само среќа.

Јунајтед, Барса, тоа се тимови кои играат еден ист фудбал, сеедно кој им е на располагање, тактиката е таа, стилот е тој и тоа е тоа, кај Интер сеуште има големи варијации и нормално, неконстантност, али ај, има време, до тогаш реков, пуканките, пивото, и глејте Серија А, рутина ќе е, па макар и ја усрале сеа у Бергамо, денес со Рубин добија џокерче кај мене. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom