Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Решил крстословка...

Дај не ги реметете више, ке се налутат. :baeh:

Не ми се веруе дека паднавте на ниво на фан на сваткар, дај бе уозбилете се :)

Син утре не дај боже да испадне Интер, би сакал да бидеш во нивна улога како што се денес? :)

Убаво рекле старите, што можеш за денес, не оставај за утре. :wink:

Чекаме Домингез да не уозбили, пу пу, скраја да е... :pos:

Kaко сте го пропуштиле ова бе :pos2:, бесценето е аууу

Не расцветаа џоа кокиче :kesa: .

Јес да реков чејакте за сеир бар до утре вечер, ама ова више надминуе сФе :)

Син утре не дај боже да испадне Интер, би сакал да бидеш во нивна улога како што се денес? :)

тачно....... затоа сеа кој колку може..... и да погине..... колку-толку ќе се спаси

Тоа се вика Карма :) си ја гледал серијата My name is Erl? :) гледај и се ке ти стане јасно...

Шала на страна многу ремет удривме денес, (па кој им е крив што навиваат за Јуве) :) туку треба да се фокусираме на утрешниот натпревар против Рубин,кој покажа дека не е тим за подценување.Според мене ке биде тврда утакмица и конечно после 3-4 натпревари ке можам да го гледам Интер во комплетен состав (Маикон и Снајди аre back )

Очекувам утре да остават Срце на терен,,, :helou:

Ajde be so se nervirate , dolga e sezonata imame sansi za scudetto... :tv:

a i ke stignime valjda do polufinale vo liga evropa pa secco i blanc ke ja proglasat sezonata za uspesna... :wink:

земи си бројче...... оваа зафатено............ така да........
ЛИГА ЕВРОПА?....... Полуфинале :pos2:
Se sramam sto sum navivac na Juventus:tapp:

AMEN TO THAT!!!!!!!!!

Кој имаше жолти картони на претходната со Барса и нема право на настап веке денес,мислам дека Киву беше,не сум сигурен :toe:

^ Eве ги повиканите

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Тенки се на бековски линии факт, без алтернатива, Знаети ке игра лево Маикон десно и тоа е тоа, Снајди е тука, сите се тука, никаков изговор за евентуален неуспех нема да има, да си знаете, домашен терен, 70 000 фанови, што сакате повеќе ? :)

Барса да тепа :)

Шала на страна, мора да се победи на натпреварот па да не зависиме од Барса. Букаров мислам дека им е повреден но уште во Русија докажавме дека сме далеку поконкуренти до исклучувањето на Балотели.

Мурињо им изјави денес дека дури ни помошниците незнаат со каква формација ке излезе па можно е изненадување односно покрај Снајдер да игра и Балотели или Дејо. Ма да мене не ми се веруе многу околу ова.

Значи утре играме вака...Цезар,Занети,Лусио,Самуел,Мајкон,Станко,Мота,Снајдер,Камбијасо,Ето,Милито...

Тој Аргентинецот Домингез треба да се сопре од почеток на утакмица,да не му се дозволи да се разигра пошо на првата во Рубин матер ни еба :kesa:
Треба да му се пушти Кордоба него да го брка низ цел стадион :pos:

117r91j.png

517g2o.png

immaginedj.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom