- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Абе ај да не надиграа да честитам ама они педерски тепаа и сакаат да освојат,епа нема пак ке освои интер!!!!
Зошто педерски ? Може и не ве надиграа ама си ги искористија максимално шансите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ај да не надиграа да честитам ама они педерски тепаа и сакаат да освојат,епа нема пак ке освои интер!!!!

Оф оф...во шо беше подобар ајде кажи ми ти мене!?
dete si uste pa ne ti zameruvam...Вие гледате ли бе чист офсјад има коа идеше топката на мело,али нмв нека се радуваат малце да намалат -5 хаха
Вие гледате ли бе чист офсјад има коа идеше топката на мело,али нмв нека се радуваат малце да намалат -5 хаха
Вие гледате ли бе чист офсјад има коа идеше топката на мело,али нмв нека се радуваат малце да намалат -5 хаха
Како прво најголеми педери тревата ја направиле ко лизгалиште,второ дадоа гол од опсајд, трето пак нема да освојат се знае кој ке биде шампион
ХАХА ОК иди дркај на победата и нз што се палиш коа интер ке освои!!dete si uste pa ne ti zameruvam...
Amauri bese vo ofsajd no ne vlijaese nikako vrz igrata... pasiven ofsajd ne se smeta , ete kolku da te poducam malce :wink:
ne se palam ic... samo da te poducam malce poso gledam uporen si... nisto loso ne mislev... i jas na vremeto ne znaev so e ofsajd pa nauciv :wink:ХАХА ОК иди дркај на победата и нз што се палиш коа интер ке освои!!

Добро, да се поправам.
Заслужено ИЗГУБИВТЕ.
Чоече, не сакаш да прифатиш пораз? Во ред. Ама не си лупај глаа у зид. Не заслужиле тие да си лупаш глаата за нив.