Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој всушност е Анџело Морати, кратко био кое вреди да го знаете . Текстот јас го започнав, но гледам и Мите нешто тука напиша, па се на се кратко склопено го поставив и на страната .

Линк

Uf kakov merak ke mi se naprai uste barca da ja ispadneme AUUUUUU sto ke bide

Aiiii sega ne bet365 za inter koef e 5.25 hahahaha

Lelele ke go jadat kataloncite :):):)

Дејо најверојатно на Шева му се обратил кога му порача да го . . . . ај смајли ке заврши работа :pusk:, а не на киевските фанови .
Видео од настанот има на youtube .

Овие Интер многу местат... Ц ц ц ц... Ај во Италија ок, ама и во Европа почнаа... Не е на арно... :pos2::pos2::pos2:

Хех, какви се фаци има на форумов... зАкОн!

Следен залак - РОМА... Тежок дуел, ама мислам дека во полн состав сме, така да нормално е да очекувам победа против Раниери, редовен пациент :)
Со Ливорно, Мунтари не можеше да оди, за после 3 дена да влезе со Динамо и да “распали“ од 20ина метри... После поврдата со Ливорно, очекував да паузира некоја недела - месец, арно ама...

:tv:

un gesto vale piu di mille parole = гест кој вреди 1000 зборови

Roma ke gi zgazime . Muntaru vdcera vika moralot ni e krenat do nebo taka da se popaneli i nema problem.

Drugo me raduva sto mourinho ke bide na lstki maki zatoa sto cel sostav e spremen nema povreden nikoj

Roma igra bez toti najverojatno , toa e neviden plus za nas ALI sepak e roma i derbi e taka da treba da se vleze jako na ovoj natprevar

Roma ke gi zgazime . Muntaru vdcera vika moralot ni e krenat do nebo taka da se popaneli i nema problem.

Drugo me raduva sto mourinho ke bide na lstki maki zatoa sto cel sostav e spremen nema povreden nikoj

Roma igra bez toti najverojatno , toa e neviden plus za nas ALI sepak e roma i derbi e taka da treba da se vleze jako na ovoj natprevar
Ќе биде добар натпрревар, и хет трик на Ето :)

Експлозијата наречна Интер, fcinter.com.mk

DinamoInter3.jpg

Ќе биде добар натпрревар, и хет трик на Ето :)

И по дома ќе те разбудат за школо/работа??
Хет трик на Ето... ц ц ц

Па он до сега вкупно 3 гола од игра нема, не па хет-трик да направи на една утакмица... превише ми е SF муабетов хехеххе :)

Него Супер Марио да игра, па да видиме 3-0 у прво полувреме... :pos2::pos2:

Не не, не само Супер Марио, него еве едно нешто со кое се согласувам со гадот Кареза од goal.com

Inter's 4-2-1-3 formation in the second half was as entertaining as it was effective. 'Mour' please Jose.

Се самоцитирам од пред неколку дена т.е. по дуелот со Палермо
Во случај Снајди да не игра ( а ќе игра ), би сакал во стартен тим да ги видам сите тројца у пакет, Ето - Балотели - Милито, па дури и Снајди да е у комбинација зашто да не ваков состав, иако тешко иде тоа кај Мур :) .

Тоа е тоа, незнам зашто Мурињо се плаши од излегување на еден таков состав кога противниците ке бидат принудени да се бранат, поготово оние послабите, кога пред нив ги имаат Балотели - Милито - Ето плус Снајдер позади нив . :vozbud:

п.с. Леееј, тек сеа Пандев го сакам у тимов .

Во Калчо лига Мурињо најверојатно ке игра со друга формација со Рома пошо ако игра со истата,Рома го става автобусот пред гол и ке чека евентуално преку контра да нападне инаку тешко вака...башка Тоти не им игра :tv:
Составот тиња,тренерот не го зборам воопшто,пацер со диплома мајке ми...:pos2:
Ако игра Интер како вчера против Киев,и на Рома не и бега петарда :tv:

Уф мамата, во принцип не сум чоек што заебуам, али немав нет и не можев да видам дали паднал договор за собиранка :(

Ве глеам расположени, осеќам дека имало страшна еуфорија од 85 до 90, Интер е создаден за такви расположенија. Лепо друштво, наредна собиранка једино ратно стање ќе ме спречи да присуствувам (да ви е*ам скопскиот интернет !!!).

Инаку фантастична утакмица, комшии полиција ќе викнеа, едноставно делириум. Само така момци, имаме капацитет, имаме тим за победи FORZA INTER !!!

п.с. Дечки, абе ве поздрави Син од мене?

п.п.с. Последна примена порака во инбокс:
од Syn:

- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . . . . . . . aaaaaaaaa :)

Хрватските фанови на Интер од interusrcu.com одат организирано на Интер - Рома.

Некој ден, се собираме и ние вака и идеме за Милано. :)

http://www.interusrcu.com/?p=4781
Mislam deka deka mozeme nekad da se sobereme i da ideme vo milano na nekoja utakmica:toe:,da znaat italancite deka imaat i vo makedonija interasi koj se verni navivacki na ovoj klub.Inace do sea od tuka na forumov ima nekoj so bil vo milano i go gleal inter:smir:

Mislam deka deka mozeme nekad da se sobereme i da ideme vo milano na nekoja utakmica:toe:,da znaat italancite deka imaat i vo makedonija interasi koj se verni navivacki na ovoj klub.Inace do sea od tuka na forumov ima nekoj so bil vo milano i go gleal inter:smir:

Јас бев :)

Бев на вториот натпревар од финалето на Купот на Италија (тогаш се играја 2 натпревара) кога Интер играше со Рома (првиот натпревар во Рим ако не се лажам заврши 1-3 и мислам Адриано беше стрелец на 2 гола).

Стадионот, навивачите, атмосферата, самите фудбалери пред тебе...едноставно :vozbud::vozbud::vozbud:
Рај за очи :)

Инаку натпреварот заврши со 1-0 за Интер со голот на Михајлович и секако трофејот беше доделен после самиот натпревар...и тоа беше ептенннн јакоооо, каква еуфорија настана откако Кордоба го подигна трофејот :vozbud:

Имав исто така можност да се запознаам со Деки и Михајлович...штета што имав само 16год. и бев премногу возбуден во нивна близина и заборавив да им речам да се сликаме :(... туку беа и Кили Гонзалес, Матераци и Толдо :)

Се надевам ќе има некое организирано патување па да можеме заедно да го бодриме Интер на Меаца :).
Јас и едно мое другарче имаме план да одиме на Интер-Милан на 24 Јануари...али здравје до тогаш :smir:

голот на Синиша.

еве R.M. шо кажува за R.M. :)
Јас сум најдобар тренер за Реал

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.
Jas odam sigurno so milan na 24 januari. Ima edna agencija od sk sto organizira odenje bea i kaj file u emisija. Cekam za 10 dena da mi se javat i da mi kazat tocno kolku ke iznesuva aranzmanot.

p.s. ako ne sedam na Curva Nord NE IDAM :):):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom