Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Балотели станува одличен играч , незнам детево секој натпревар ме воодушевува , одлично . На Ето му текна да става голови , гори од желба се забележува. Незнам точно на кому му се дадени пеналите , баш интересно беше.

100 шанси утнаа и водат 4-0 а еден од фановите на Јуве вчера вика, гледајте и учете од нас :pos2:.
Најдоброто за тимот у моментов е што Staordimario и Ето се разработија ненормално, врвен фудбал, најдобар у Италија во моментов . 0-4 Милан, 0-5 Џенова, 4-0 Палермо за само 45 минути, да се надеваме дека со исто темпо ке продолжат и во наредни 45 минути а и во остатокот од сезоната . :smir:

Samuel-Eto-o-Inter-v-Napoli_2364338.jpg

balotelli-3204392.jpg

^ The niggas are kickin' ass :vozbud:

Дали го забележавте Мур кога праеше со прстите :violent1:

кај најде шитер да го цитираш дечкото е елементарна непогода кога станува збор за типување , ко цуре од викенд на мртовци кога треба да погоди резултат особено за милан , лани со џенова , експертските прогнози против интер , јувентус за влезот лани во лига на шампиони ...

Rete!!!!!!!!!! Rete!!!!!!!!! Rete!!!!!!!!!!!! Pazza ragazzi!!! Нека цркнат душмнаи, неќам еден да видам на фан клубов!!!!!

Vecerva ocekuvam pobeda 2-0 strelci eto mislam deka konecno denes ke dade gol i baloteli, inace kordoba zasluzi uste ednas da bide vo prvite 11 pa ke vidime kako ke izigra denes,dobro e so se vraka kambajso zver e covekot vo defanziva.
Gi pogodiv igracite ama ne i rezultatot:helou:

И да не се заборави задникот на Мунтари, добар зум му дадоа!:pos2::pos2::pos2:

Oва е оној Ето кој сите го баравме, не дека го двојам, во овие 45 минути сите беа на ниво, али ме радува што Ето изигра феноменално, пасови во празно дава, отвара акции, создава шанси, влезе во 3-4 самиот и плус даде 2 гола, браво браво, Ето + Милито + Балотели = 13 голови, цел тим на Mилан сезонава = 10 голови . :toe:

maikon gi pominuva ko mali deca ovie palermo,murino gi dupi kako saka dr ne mora da se kaze osven rez na poluvreme 4-0

кај најде шитер да го цитираш дечкото е елементарна непогода кога станува збор за типување , ко цуре од викенд на мртовци кога треба да погоди резултат особено за милан , лани со џенова , експертските прогнози против интер , јувентус за влезот лани во лига на шампиони ...

:pos: + 1 Пиво од мене кога ќе ја гледаме Интер против Динамо за ова што го кажа.

п.с. Леле, 2-3 шанси утнавме и пак 4-0 водиме, перфекција во игра денес. Балотели промаши од 2 метра, али се извади со два гола и асистенција, добар е добар :)

Ето игра на ниво денес, имаше два три потега (брз спринт со топка) и два гола.

Супер игра, акцијата кога беше направен фаулот за жолт картон врз Станковиќ беше ремек дело, можеби нешто најдобро изведено од Интер оваа сезона (само фалеше Марио успешно да асистира до Мунтари и гол). Forza Inter.

Браво за Мурињо, го вади Киву кој има жолт а го стави Сантон . Викам браво зашто во една ваква ситуација Киву да дувне играч на Палермо ке добие втор жолт, така оди тоа во Италија .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom